مربای هویچ

نویسنده Zohreh Gholami, قبل از ظهر 10:35:01 - 07/24/11

« مربای به | بستنی سنتی ایرانی »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

مربای هویچ

2.jpg


مواد لازم:

شكر                                    1كيلو
هويج                                    1 كيلو
آب                                        4 پيمانه
خلال پرتقال شيرين شده            200 گرم
خلال بادام و پسته                    مقداري
آب ليموي تازه                          1/4  پيمانه


طرز تهيه:
هويج ها را شسته، پوست آنها را ميگيريم و با دستگاه مخصوص خلال کرده، در ظرف لعابي مي ريزيم. شكر و آب را روي هويج ها ريخته ظرف را روي حرارت قرار مي دهيم تا بجوشد و قوام بيايد. بعد از اينكه قوام آمد خلال پرتقال شيرين شده، خلال بادام و پسته و آب ليمو را اضافه كرده، بعد از چند جوش از روي حرارت بر مي داريم، زماني كه مربا سرد شد در ظرف مخصوص مي ريزيم.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp