مربای به

نویسنده Zohreh Gholami, قبل از ظهر 10:41:19 - 07/24/11

« مربای گلابی یا سیب درسته | مربای هویچ »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

مربای به

3.jpg


مواد لازم:

شكر                    2 كيلو
به                        3 كيلو
آب                      7 پيمانه
هل نكوبيده            1 قاشق سوپخوري
آب ليموي تازه          1/2  پيمانه


طرز تهيه:
به را پس از شستن به شكل پره هاي پرتقال خرد مي كنيم، همراه آب روي حرارت ملايم قرار مي دهيم. (توجه داشته باشيم كه مرباي به حتماً بايد در ظرف مسي پخته شود و اب روي آن را بپوشاند) زمانی كه به كمي پخته شد، شكر را روي آن ريخته، چند جوش كه زد هل را اضافه مي كنيم، سپس با حرارت ملايم چهار الي پنج ساعت بجوشد تا رنگ مربا آلبالوئي شود و شربت آن غليظ گردد. در آخر آب ليمو را اضافه كرده و پس از اين كه چند جوش زد، از روی حرارت بر مي داريم. توجه داشته باشيم كه در مدت طبخ درب ظرف بايد بسته باشد تا مربا خوشرنگ تر شود. پس از اين كه مربا را از روي حرارت برداشتيد روي آن دم كني قرار دهيد. به مدت بيست و چهار ساعت به همان حالت در قابلمه مسي بماند سپس در ظرف مورد نظر مي ريزيم.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp