مربای بالنگ

نویسنده Zohreh Gholami, قبل از ظهر 11:31:55 - 07/24/11

« مربای پوست گریپ فروت | مربای هلو »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

مربای بالنگ

7.jpg


مواد لازم:

سفيده تخم مرغ          1 عدد
آب                            7 پيمانه
شكر                          3 كيلو
زاج                            1 نخود
بالنگ                        1/5 كيلو
آب ليموي تازه              1/4 پيمانه


طرز تهيه:
اگر بالنگ خشك بود يك روز در آب سرد خيس مي كنيم تا كاملاً نرم شود. بعد با كارد تميزي روي پوست آن را كمي مي تراشيم.(بايد توجه داشته باشيم كه پوست بالنگ ها از ته گرفته نشود، زيرا عطر بالنگ از بين مي رود). بالنگ ها را به همراه زاج در آب جوش دو بار جوشانده تا مغز آن پخته و نرم شود و بمدت ده الي دوازده ساعت در آب سرد قرار مي دهيم. دو الي سه بار آب آن را عوض مي كنيم تا تلخي آن گرفته شود. بالنگ ها را روي پارچه تميزي قرار داده تا آب اضافي آن كاملاً كشيده شود، سپس آن را وزن كرده و به نسبت دو برابر وزن بالنگ شكر مي ريزيم. شكر را همراه آب در ظرف ريخته، سفيده تخم مرغ را با آن مخلوط نموده، روي حرارت ملايم قرار مي دهيم. شربت را مي جوشانيم سپس از پارچه نازك و تميزي رد نموده، بعد بالنگ هاي آماده را در شربت مي ريزيم و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا قوام آبد. در آخر آب ليمو را اضافه نموده مقداري كه جوشيد شعله را خاموش مي كنيم.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp