مربای قیسی

نویسنده Zohreh Gholami, بعد از ظهر 13:05:07 - 07/24/11

« مربای گردو | مربای پسته تازه »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

مربای قیسی

12.jpg


مواد لازم:

شكر                1 پيمانه
قيسي              250 گرم
بادكا                1/2 - 2 پيمانه
بادكا                1/4  پيمانه
هل درسته          به ميزان لازم
آب ليموي تازه      1 قاشق سوپخوري


طرز تهيه:
ابتدا قيسي ها را شسته و همراه آب روي حرارت قرار مي دهيم، كمي كه نرم شد، شكر و بادكا را اضافه مي كنيم. زماني كه شربت قوام آمد، هل و آب ليمو را اضافه مي كنيم. پس از اين كه چند جوش زد، حرارت را خاموش كرده و پس از سرد شدن در ظرف مورد نظر مي ريزيم.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp