مربای گل محمدی

نویسنده Zohreh Gholami, بعد از ظهر 13:21:03 - 07/24/11

« مربای زرشک | مربای گردو »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

مربای گل محمدی

14.jpg


مواد لازم:

گلبرگ هاي درشت گل محمدي        1 كيلو
آب ليموي تازه                              2 قاشق سوپخوري
رنگ مجا خوراكي قرمز                    چند قطره
شكر                                          2 كيلو
آب                                            8 پيمانه


طرز تهيه:
براي تهيه مرباي گل محمدي بايد گلبرگ هاي درشت را انتخاب نموده و براي پخته شدن نبايد آن ها را با آب جوش روي حرارت جوشاند بلكه بايد آن قدر آب جوش روي گلبرگ ها بريزيم تا آن ها پخته شوند. زماني كه احساس كرديم پخته شدند، كمي آب ليمو اضافه مي كنيم  تا كاملاً رنگ گل ها عوض شود. بعد در مقداري آب سرد چند قطره رنگ قرمز خوراكي ريخته، گلبرگ ها را به آب رنگي اضافه كرده، در آب رنگي مي مانند تا رنگ خودشان را به دست آورند. در اين زمان شكر را با آب مي جوشانيم تا قوام بياد، شربت قوام آمده را مي گذاريم سرد شود. گلبرگ ها را از آب سرد در آورده در دست كمي فشار مي دهيم. بعد به شربت اضافه مي كنيم. توجه داشته باشيم كه گلبرگ ها با شربت اصلاً نبايد بجوشند زيرا اگر بجوشند، جمع مي شوند.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp