کیک کارامل و گردو

نویسنده Zohreh Gholami, قبل از ظهر 06:18:31 - 07/06/11

« کیک کره و شکر | کیک گردویی با مرنگ »

0 اعضا و 2 کاربران مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

کیک کارامل و گردو

7.jpg

مواد لازم:
بيكينگ پودر      2 قاشق سوپخوري
آب انگور          6 قاشق سوپخوري
آرد                60 گرم حدود  1/2 پيمانه
نمك                1/8  قاشق چايخوري
كره                1/3 پيمانه
بيسكويت        100 گرم
مغز گردو        200 گرم
شكر              2/3 پيمانه
تخم مرغ          8 عدد


 

مواد لازم کرم کیک:
شكلات تخته اي رنده شده              مقداري
نشاسته                                        1/3 پيمانه
شير                                            3 پيمانه سرپر
مغز گردو                                      100 گرم
آب جوش                                      4 قاشق سوپخوري
شكر                                            1 پيمانه
كره                                            1/2-1  پيمانه
وانيل شكر                                    1/4  قاشق چايخوري
نمك                                            1/8 قاشق چايخوري
پودر قند                                      2/3 پيمانه



طرز تهيه:
فر را روي درجه حرارت 350 درجه فارنهايت روشن كنيد. كره را ذوب كنيد و بگذاريد خنك شود . بيسكويت ها را خرد كنيد و گردوها را آسياب كنيد. زرده و نيمي از شكر را با همزن برقي بزنيد تا به صورت كرم رنگ و سفيد در آيد. سفيدة تخم مرغ ها را با نمك بزنيد تا سفت شود. كم كم به آن باقيمانده شكر را اضافه نمائيد. سپس اين مواد را به زردة تخم مرغ افزوده، كره ذوب شده را نيز مخلوط كنيد. آرد و بيكينگ پودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنيدو به تخم مرغ ها اضافه كرده سپس بيسكويت هاي خرد شده و گردوها را نيز افزوده و هم بزنيد. كف قالب گردي به قط 25 سانتي متر را با كاغذ روغني چرب شده بپوشانيد. خمير را داخل آن ريخته و در طبقه وسط فر به مدت 35 الي 45 دقييقه بپزيد. از فر بيرون آورده و بگذاريد بماند تا كاملاً سر شود. سپس آن را به 3 لايه تقسيم كنيد و هر لايه را به 2 قاشق سوپخوري آب انگور آغشته كنيد.



طرز تهيه کرم کیک:
ابتدا كارامل را درست كنيد. شكر را در يك ظرف در دماي ملايم ذوب كنيد گاهي ظرف را تكان دهيد تا شكر ها به رنگ قهوه اي روشن در آيد. از روي شعله برداشته فوراً آب جوش را اضافه نمائيد. 12 عدد از نيمه گردو را از داخل اين كارامل با چنگال عبور دهيد و به كارامل آغشته كنيد در يك سيني چرب شده بگذاريد تا سرد شود. باقي گردوها را خرد كنيد و در ظرفي بدون روغن تف دهيد سپس بگذاريد خنك شود. 6 قاشق از شير برداشته و نشاسته را در آن حل نمائيد. سپس باقي شير را با مقداري نمك و وانيل شكري به نشاسته اضافه كنيد و كمي روي حرارت ملايم آن را به هم بزنيد. سپس كارامل را به آن افزوده و مخلوط نمائيد از روي حرارت برداريد. كره را همراه با پودر قند با همزن برقي بزنيد تا به صورت كرم سفيد رنگ در آيد و سپس قاشق قاشق از مخلوط كارامل به آن اضافه نمائيد و با قاشق مخلوط نمائيد . به هر لايه از كيك از كرم آماده شده بزنيد. سه لايه را روي هم بچينيد، مقداري ازكرم را به كناره هاي كيك بماليد و در صورت دلخواه كناره هاي كيك را با گردوهاي تف داده شده تزئين كنيد. با باقيمانده كرم روي كيك را شكوفه بزنيد و روي شكوفه ها را از گردوهاي آغشته به كارامل بچينيد.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp