کیک شیفون

نویسنده Zohreh Gholami, قبل از ظهر 06:57:17 - 07/06/11

« کیک مرمر | کیک یزدی »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

کیک شیفون

11.jpg

مواد خمیر کیک:
كرم تارتار                            1/2  قاشق چايخوري
سفيدة تخم مرغ                    8 عدد
آب                                        3/4 پيمانه
زردة تخم مرغ                        5 عدد
روغن مايع                            1/2  پيمانه
وانيل شكري                        1/4 قاشق چايخوري
رنده پوست پرتقال با ليمو        2 قاشق سوپخوري
بيكينگ پودر                          3 قاشق چايخوري
آرد الك شده                          1/4-2  پيمانه
شكر                                    1/3-1  پيمانه



طرز تهيه:
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نموده، آرد را الك نموده به همراه شكر، بيكينگ پودر ورنده پوست پرتقال و وانيل شكري در يك ظرف بزرگ ريخته، وسط آن را گود كرده، روغن مايع و زردة تخم مرغ و آب را در وسط ظرف ريخته و كاملاص مواد را مخلوط كنيد. سفيده هاي تخم مرغ را با كرم تار تار با همزن برقي زده تا زمانيكه جاي پره هاي همزن روي آن محو نشود و هنگامي كه ظرف را بر مي گردانيد نريزد، سپس سفيده را داخل مايه اصلي كرده و با قاشق چوبي يا ليسك با حركت دوراني آن را زير و رو كنيد و مخلوط نمائيد تا يك دست شود. ته قالب پنج پر يا گرد به قطر 25 سانتي متر را كاغذ روغني انداخته و روي كاغذ را چرب كنيد و مايه كيك را در قالب ريخته در پنجره وسط فر قرار دهيد و بگذاريد به مدت يك ساعت وده دقيقه بماند. سپس كيك را از فر بيرون آورده و بعد از سرد شدن آن را تزئين كنيد.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp