کیک گردویی با مرنگ

نویسنده Zohreh Gholami, قبل از ظهر 05:58:11 - 07/06/11

« کیک کارامل و گردو | کیک هویچ و گردو »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

کیک گردویی با مرنگ

6.jpg

مواد لازم:
شير                                               1 پيمانه
 
بيكينگ پودر                                   1/2و2  قاشق چايخوري
 
آرد الك شده                                  1/4و2  پيمانه
 
وانيل شكري يا رنده پوست پرتقال    1/4 قاشق چايخوري
تخم مرغ                                           6 عدد
كره
                                                1 پيمانه
 
شكر                                            2/3و1  پيمانه
 
گردوي خرد شده                            1/2 پيمانه



مواد لازم برای مرنگ:

خلال بادام
          1/3 پيمانه
 
وانيل شكري        1/4  قاشق چايخوري
 
سفيدة تخم مرغ   3 عدد
شكر
       
          1/3  پيمانه
 
كرم تارتار          1/4  قاشق چايخوري



طرز تهيه:
قر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نماييد. شكر و كره را با همزن برقي بزنيد تا سفيد رنگ شوند. زرده و سفيدة تخم مرغ را جدا كرده. زرده هاي تخم مرغ را با فاصله به كره و شكر اضافه نمائيد و مخلوط كنيد. وانيل شكري يا اسانس مورد نظر را هم اضافه نمائيد با همن بزنيد تا كرم رنگ شود . آرد و بيكينگ پودر را الك كرده  به همراه شير به تدريج به مايه فوق الذكر اضافه نمائيد. سفيده را با همزن برقي بزنيد تا حدي كه سفت شده و جاي پره هاي همزن روي آن بماند ووقتي ظرف را بر مي گردانيد از ظرف نريزد. سفيده را نيز به مايه فوقا الذكر اضافه نموده و به آرامي با ليسك مخلوط كنيد، سپس گردو خرد شده را به مايه اضافه كنيد و مخلوط نمائيد. يك قالب چهار گوش مربع شكل را انتخاب نموده كف آن را با كاغذ روغني بپوشانيد، كاغذ روغني را با روغن مايع چرب كنيد مايه آماده را در قالب بريزيد سپس در طبقه وسط فر به مدت 40 الي 45 دقيقه قرار دهيد تا پخته شود. از فر بيرون آورده، كيك را بعد از خنك شدن با رويه مرنگ تزئين كنيد.



طرز تهيه مرنگ برای  کیک گردویی:
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد. سفيده تخم مرغ و كرم تار تار را با همزن برقي بزنيد تا كف كند. سپس شكر را به تدريج اضافه كرده و خوب به هم مي زنيم  تا سفيده كاملاً سفت شود. به طوري كه جاي پره هاي همزن روي سفيده محو نشود و وقتي ظرف را بر مي گردانيم سفيده تخم مرغ از ظرف نريزد. در آخر وانيل شكري را اضافه نموده چند دور مخلوط مي كنيم سپس با مرنگ آماده روي كيك گردويي را تزئين مي كنيم و روي آن خلال بادام پاشيده كيك را در طبقه وسط فر قرار داده مدت 15 دقيقه بماند.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp