طرز تهیه مسقطی شماره 2

نویسنده Zohreh Gholami, قبل از ظهر 10:33:05 - 07/28/11

« علل اضافه وزن در ماه رمضان | رنگينك »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

طرز تهیه مسقطی شماره 2

6.jpg


مواد لازم:

نشاسته                          150 گرم
شکر                              300 گرم
کره                                100 گرم
گلاب                              یک دوم فنجان
آب                                  3 فنجان
پودر پسته                          مقداری
بادام بو داده خرد شده          یک دوم فنجان


طرز تهیه:
نشاسته را در یک لیوان آب سرد خیس می کنیم پس از چند دقیقه آب روی نشاسته را خالی می کنیم (بدینوسیله ترشی نشاسته گرفته خواهد شد) سپس 2 لیوان آب مجدداً به نشاسته اضافه نموده و روی آتش می گذاریم مرتب بهم می زنیم تا بجوشد وغلیظ شود. شکر و گلاب را داخل نشاسته ریخته، کره را تکه تکه کرده و به مایه مسقطی اضافه می کنیم و بهم می زنیم تا کاملاً پخته و غلیظ شود. در آخر کار، اگربخواهیم هم می توان بادام بو داده را اضافه کرد و هم می توان مقداری آب انار اضافه کرد . اگر با آب انار ترش شد مقداری شکر اضافه می کنیم.
مسقطی را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با پودر پسته تزئین می کنیم همچنین می توان مسقطی را بصورت تکه های کوچکی برید و جدا کرد.


نکات تغذیه ای:
این شیرینی در کل دارای 3350 کالری انرژی می باشد.


Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp