طرز تهیه کباب قفقازی

نویسنده masooom, قبل از ظهر 10:41:28 - 08/30/18

« کباب بناب - آموزش کباب بناب ساطوری | کباب لبنانی - کباب موهامورا »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

masooom

kabab-ghafghazi.jpg
مواد لازم کباب قفقازی
راسته گوساله    ۴۰۰ گرم
سینه مرغ    ۴۰۰ گرم
ماست    نصف لیوان
پیاز    ۲ عدد
فلفل دلمه ای    ۴ عدد
روغن زیتون    ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده    ۱ قاشق غذاخوری
کره    ۵۰ گرم
فلفل سیاه    به اندازه کافی
نمک    به اندازه کافی

طرز تهیه کباب قفقازی
ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و روغن زیتون را به همراه ماست و مقداری فلفل سیاه داخل کاسه می ریزیم. در ادامه پیاز ها را خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

سپس قطعات گوشت مرغ و گوشت گوساله را به اندازه جوجه کباب برش می زنیم و داخل کاسه می ریزیم. گوشت ها را با دست با مخلوط ماست به خوبی مخلوط می کنیم تا تمام نقاط گوشت به مخلوط ماست آغشته شود.

پس از این کار یک سلفون روی درب کاسه می کشیم و برای اینکه طعم بگیرد داخل یخچال قرار می دهیم. برای اینکه گوشت به خوبی طعم دار شود حداقل باید ۲ ساعت درون یخچال بماند. پس از گذشت این زمان گوشت را از یخچال خارج می کنیم.

برای سیخ کردن گوشت ها یکی در میان گوشت مرغ و گوشت گوساله به سیخ می زنیم و بین هر دو گوشت مقداری فلفل دلمه ای قرار می دهیم. پس از اینکه تمام گوشت ها را سیخ کردیم و نمک زدیم ، می توانیم گوشت ها را روی ذغال یا کباب پز کباب کنیم.

البته یک راه دیگر هم وجود دارد و آن هم قرار دادن سیخ ها درون فر است. ولی توصیه می کنیم برای اینکه کباب بهتری داشته باشید از ذغال استفاده کتنید. در حین کباب شدن گوشت ، کره و زعفران را مخلوط می کنیم و با برس روی کباب ها می زنیم تا کباب ها خشک نشوند.

ضمن اینکه زعفران باعث خوش رنگ تر شدن کباب ما می شود. در کنار این کباب خوشمزه می توانیم چند سیخ گوجه فرنگی هم بگذاریم و کباب کنیم. در پایان پس از آماده شدن کباب قفقازی آنرا به همراه برنج یا نان سرو کنیم.


Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp