طرز تهیه انواع خمیر پیتزا

نویسنده Zohreh Gholami, بعد از ظهر 18:44:42 - 07/13/11

« پیتزا مخلوط | انواع سس برای پیتزا »

0 اعضا و 3 کاربران مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

طرز تهیه انواع خمیر پیتزا

2.jpg

مواد لازم خمیر پیتزا شماره 1:
پنیر پارماس          100 گرم
آرد                      1/4و3 پیمانه
روغن زیتون            2 قاشق سوپخوری
پودر خمیر ترش      1/2 و1 قاشق چایخوری
آب ولرم                1/2 و 1 پیمانه
نمک                    1/2  قاشق چایخوری 


طرز تهيه خمیر پیتزا شماره 1:
2/1 پیمانه آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده (با قاشق چوبی مایع را به هم می زنیم) و به مدت 10 دقیقه در محل گرمی قرار می دهیم. سپس بقیه آب ولرم و روغن زیتون را ریخته ،آرد را نیز به تدریج به مایع بالا اضافه می کنیم، ورز می دهیم تا خمیر یکدست شود. خمیر را در ظرفی مناسب قرار داده روی خمیر را با دستمال تمیزی پوشانده و به مدت نیم ساعت پنیر پارمسان را رنده کرده به خمیر اضافه می کنیم و مجدداً ورز می دهیم تا کاملاً با هم مخلوط شوند، سپس از روی خمیر را به مدت یک ربع دیگر می پوشانیم. پس از گذشت این زمان خمیر آماده مصرف می باشد.




مواد لازم خمیر پیتزا شماره 2:
پنیر گودا            125 گرم
آرد حدود          3 پیمانه
بیکینگ پودر        1 قاشق چایخوری   
شیر                1/2  پیمانه
روغن زیتون        1/2  پیمانه
آب ولرم            1/2  پیمانه
پودر خمیر ترش  1/2 قاشق چایخوری
نمک              1/2  قاشق چایخوری   


طرز تهيه خمیر پیتزا شماره 2:
نمک و پودر خمیر ترش را به آب ولرم اضافه کرده و مایه را با قاشق چوبی به هم می زنیم تا خمیر ترش و نمک در آب حل شود. مایه تهیه شده را به مدت 10 دقیقه در محل گرمی قرار می دهیم سپس روغن زیتون، شیر و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم. آرد را نیز به تدریج به مایع بالا اضافه کرده و کاملا ورز می دهیم تا خمیر یکدست شود. خمیر را در کاسه ای مناسب قرار داده، روی خمیر را با دستمال تمیزی به مدت یک ساعت می پوشانیم  سپس پنیر گودا رنده شده را به خمیر اضافه کرده ورز می دهیم تا پنیر کاملاً با خمیر مخلوط شود. پس از این عمل خمیر آماده استفاده می باشد.




مواد لازم خمیر پیتزا شماره 3:
آرد                                  2 پیمانه
بیکینگ پودر                        1/2  قاشق چایخوری
کره                                100 گرم
زرده تخم مرغ                      2 عدد
آب سرد                            7 قاشق سوپخوری
روغن زیتون                        3 قاشق سوپخوری
پنیر فیلا فیلا رنده شده          70 گرم


طرز تهيه خمیر پیتزا شماره 3:
آرد، نمک و بیکینگ پودر را در ظرف مناسبی ریخته، کره را به صورت تکه های کوچکی درآورده، به آرد اضافه کرده، ورز می دهیم  تا کره کاملاً به خورد آرد برود. سپس زرده تخم مرغ ، آب و روغن زیتون را به مواد بالا اضافه کرده و مجدداً ورز می دهیم. خمیر را روی تخته قرار داده و با  کارد حدود 10 دقیقه محکم روی خمیر می زنیم تا خمیر یکدست شود. سپس آن را در کاسه ای قرار داده روی خمیر را پلاستیک کشیده و با دستمال تمیزی می پوشانیم و به مدت 2 ساعت آن را استراحت می دهیم. پس از گذشت این زمان پنیر فیلا فیلای رنده شده را به خمیر اضافه کرده، ورز می دهیم، سپس خمیر آماده مصرف می باشد.




مواد لازم خمیر پیتزا شماره 4:
پنیر گودا                        100 گرم
روغن زیتون                    4 قاشق سوپخوری
ریحان خرد شده              2 قاشق سوپخوری
جعفری  خرد شده          1/3  پیمانه
آرد                              حدود 1/2 و 3 پیمانه
آب ولرم                        1/2  و 1 پیمانه
پودر خمیر ترش              1/2  و 1 قاشق چایخوری
نمک                            1/2  قاشق چایخوری


طرز تهيه خمیر پیتزا شماره 4:
آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم تا کاملاً در آب حل شوند، بعد از 10 دقیقه آرد، جعفری و ریحان خرد شده را اضافه کرده، ورز می دهیم روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه نموده مجدداً حدود 7 دقیقه دیگر ورز می دهیم (اگر خمیر به دست چسبیدکمی آرد مازاد بر اندازه داده شده اضافه می کنیم تا چسبندگی از بین برود.) خمیر را به مدت 30 دقیقه در کاسه ای قرار داده روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کرده ورز می دهیم تا کاملاً با هم مخلوط شوند. به این ترتیب خمیر آماده مصرف می باشد.




مواد لازم خمیر پیتزا شماره 5:
آرد                          1/3  و 2 پیمانه
روغن زیتون                2 قاشق سوپخوری
نمک                        1/2  قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ              1 عدد
آب گرم                    1/2  پیمانه
شکر                        1 قاشق سوپخوری
پودر خمیر ترش          1 قاشق سوپخوری
آب گرم                    2 قاشق سوپخوری


طرز تهيه خمیر پیتزا شماره 5:
دو قاشق سوپخوری آب گرمک را به همراه پ.در خمیر ترش و شکر در ظرفی ریخته با قاشق پلاستیکی یا قاشق چوبی هم می زنیم تا پودر خمیر ترش و شکر  در آب کاملاً حل شوند، مایه را به مدت 5 الی 10 دقیقه در محیط گرمی قرار داده. 2/1 پیمانه آب گرم، زرده تخم مرغ و روغن زیتون را نیز اضافه می کنیم. تمام موارد را با هم مخلوط کرده، سپس آرد و نمک را اضافه می کنیم و به مدت 3 دقیقه ورز می دهیم اگر خمیر به دست چسبید، کمی آرد اضافه می کنیم تا چسبندگی کاملاً از بین برود خمیر را در ظرف مناسبی قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم. خمیر را به مدت یک ساعت استراحت داده تا عمل آید. پس از گذشت این زمان خمیر آماده مصرف می باشد.




مواد لازم خمیر پیتزا شماره 6:
کره سرد          100 گرم
آرد گندم            1/2 و 2 پیمانه
تخم مرغ            1 عدد
دوغ شیرین        4 قاشق سوپخوری
نمک                1/2 قاشق چایخوری


طرز تهيه خمیر پیتزا شماره 6:
آرد، تخم مرغ، نمک و دوغ را درون کاسه ای ریخته، مخلوط می کنیم. کره را نیز به صورت قطعات کوچک درآورده به مواد بالا اضافه می کنیم. سپس ورز می دهیم تا خمیر یکدست شود. خمیر را در یک کاسه پلاستیکی به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم. پس از این مدت خمیر را از یخچال بیرون آورده و مورد مصرف قرار دهید.




مواد لازم خمیر پیتزا شماره 7:
آرد                    1/2 و 4 پیمانه
روغن زیتون          3 قاشق سوپخوری
تخم مرغ              1 عدد درشت
ماست چکیده      1 پیمانه
آب گرم              1/3 پیمانه
نمک                  1 قاشق چایخوری
شکر                  1 قاشق چایخوری
پودر خمیر ترش      1 قاشق چایخوری
آب گرم
   



طرز تهيه خمیر پیتزا شماره 7:
3/1 پیمانه آب را همراه پودر خمیر ترش و یک قاشق چایخوری شکر در ظرفی ریخته با قاشق پلاستیکی یا چوبی هم میزنیم تا پودر خمیر ترش و شکر در آب حل شوند. مایه را در محیط گرمی به مدت 5 الی 10 دقیقه قرار می دهیم سپس ماست چکیده، روغن زیتون و تخم مرغ را اضافه نموده تمام مواد را مخلوط می کنیم. آرد و نمک را مخلوط نموده و  بتدریج اضافه کرده ورز می دهیم. (اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد مازاد بر پیمانه داده شده به خمیر اضافه می کنیم تا چسبندگی بطور کامل از بین برود.) خمیر را در ظرف مناسبی قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم و به مدت یک ساعت خمیر استراحت داده تا عمل آید. پس از این مدتی خمیر آماده مصرف می باشد.




مواد لازم خمیر پیتزا شماره 8:
پنیر گودا            50 گرم
آرد گندم            3 پیمانه
شیر                1/4 و1 پیمانه
کره نرم            1 قاشق سوپخوری
جوش شیرین      1 قاشق چایخوری
نمک                1/2  قاشق چایخوری


طرز تهيه خمیر پیتزا شماره 8:
آرد را الک کرده با جوش شیرین و نمک مخلو ط می کنیم و در کاسه ای می ریزیم. پنیر را رنده کرده همراه کره به مواد بالا اضافه می کنیم. شیر را نیز اضافه کرده و با دست ورز می دهیم، اگر خمیر به دست چسبید، کمی آرد اضافه می کنیم تا چسبندگی خمیر گرفته شود. سپس آن را دو ساعت درون یخچال قرار می دهیم. پس از این مدت خمیر را بیرون آوردید و مورد مصرف قرار دهید.




مواد لازم خمیر پیتزا شماره 9:
آرد کامل گندم            350 گرم
تخم مرغ                    1 عدد
کره                          1/4  پیمانه
نمک                        1 قاشق چایخوری
پودر خمیر ترش            3 قاشق چایخوری
شیر ولرم                  1 پیمانه


طرز تهيه خمیر پیتزا شماره 9:
آرد را در کاسه ای ریخته، وسط آن را گود می کنیم. شیر و پودر خمیر ترش را در گودی وسط آرد می ریزیم. کره نمک و تخم مرغ را به مواد بالا اضافه کرده، خوب ورز می دهیم تا کاملاً یکدست شود و مجدداً روی خمیر آماده را پوشانده و 20 دقیقه استراحت می دهیم تا عمل آید. پس از این مدت خمیر آماده مصرف می باشد.




مواد لازم خمیر پیتزا شماره 10:
خمیر ترش          1 قاشق چایخوری
آرد گندم           
1 قاشق چایخوری
شیر                  3/4  پیمانه
نمک                  1 قاشق چایخوری
آرد                    1/3 و 2 پیمانه
روغن زیتون          1/4  پیمانه


طرز تهيه خمیر پیتزا شماره 10:
خمیر ترش را در شیر حل نموده، روغن زیتون را به آن اضافه می کنیم. آرد و نمک را به مایه بالا اضافه کرده، ورز می دهیم تا کاملاً یکدست شود. روی خمیر کمی آرد پاشیده، آن را با دستمال تمیزی به مدت 10 دقیقه یپوشانیم. خمیر را مجدداً ورز می دهیم به طوری که از وسط به طرف لبه خمیر با دست خوب ورز می دهیم تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید. خمیر را به فرم گلوله در آورده و روی آن برش به شکل ضربدر ایجاد می کنیم و روی شکاف قدری آرد می پاشیم. سپس روی خمیر را مجدداً پوشانده و حدود یک ساعت در محل گرمی قرار می دهیم تا خمیر عمل آید پس از این مدت خمیر آماده برای مصرف می باشد.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp