طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

نویسنده farzane88, بعد از ظهر 18:25:53 - 12/26/20

« پاسخ : مدلهای زیبا از دسته گل عروس | طرز تهیه جوجه کباب فسنجانی »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

farzane88

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

kabab-koubide-morgh.jpg
مواد لازم برای ۴ نفر

سینه مرغ    ۶۰۰ گرم
کره    ۵۰ گرم
پیاز بزرگ    ۲ عدد
سیر    ۴ حبه
تخم گشنیز    نصف قاشق چایخوری
زعفران دم کرده    ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه    به اندازه کافی
زردچوبه و روغن    به اندازه کافی

دستور پخت کباب کوبیده مرغ
مرحله اول
برای تهیه کباب کوبیده مرغ ابتدا سینه های مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و استخوان های آن ها را کاملا از گوشت جدا می کنیم و بعد در چرخ گوشت یا مخلوط کن سینه ها را دو مرتبه چرخ می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم.

مرحله دوم
در این مرحله پیازها را پوست می گیریم و پس از شستشو، با رنده ریز رنده می کنیم. سپس آب پیاز را با فشار دست به طور کامل می گیریم و پیاز آب گرفته شده را به کاسه محتوی گوشت مرغ چرخ شده اضافه می کنیم.

مرحله سوم
حالا سیرها را نیز پوست می گیریم و می شوییم، سپس رنده ریز می کنیم و به دیگر مواد اضافه می کنیم. در ادامه تخم گشنیز را آسیاب می کنیم و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی گوشت مرغ می پاشیم.

مرحله چهارم
سپس به خوبی مایه کباب را با دست زیر و رو می کنیم و ورز می دهیم تا طعم ادویه ها به خوبی به همه نقاط گوشت برسد. پس از اینکه ورز دادن گوشت به پایان رسید، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

مرحله پنجم
سپس کاسه را به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت استراحت کند و به خوبی طعم دار شود. پس از گذشت زمان استراحت مایه کباب، کاسه محتوی مایه کباب را از یخچال بیرون می آوریم.

مرحله ششم
در این مرحله کف تابه مورد نظرمان را با کمی روغن چرب می کنیم و مایه کباب را کف تابه می ریزیم و با کف دست آن را کف تابه با قطر یکسان پهن می کنیم، به طوری که همه نقاط مایه کباب یکدست شود.

مرحله هفتم
سپس تابه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا گوشت آب خودش را جذب کند و خودش را بگیرد.زعفران را دم می کنیم و کره را در تابه ای کوچک می گذاریم و روی حرارت کم می گذاریم تا ذوب شود و بعد از روی حرارت بر می داریم.

مرحله هشتم
حالا زعفران را به کره اضافه می کنیم و زمانی که کباب مرغ خودش را گرفت با کارد آرام روی گوشت برش های طولی مانند کباب کوبیده سیخی می زنیم. بعد کباب های برش داده شده را آرام با کفگیر و قاشق بر می گردانیم.

مرحله نهم
سپس روی کباب ها با قلمو از مخلوط کره و زعفران می زنیم تا علاوه بر اینکه خشک نشوند، عطر زعفران را نیز بگیرند. بعد از سرخ شدن آن را مجددا بر می گردانیم تا طرف دیگر آنها نیز از مخلوط کره و زعفران بزنیم. حالا از مخلوط کره و زعفران به طرف دیگر کباب ها نیز می زنیم.

مرحله دهم
البته می توانید این کباب را مانند کوبیده به سیخ بکشید. برای کباب کردن این کباب به صورت سیخی بر روی ذغال، باید از سیخ های پهن مانند سیخ کباب کوبیده استفاده کنیم و مایه کباب را حداقل ۱۰ دقیقه بیشتر ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند.

مرحله یازدهم
نکته دیگر اینکه اگر می خواهید این کباب را روی منقل بپزید حتما ۱۰۰ گرم دنبه هم به مواد کباب اضافه کنید و به همراه گوشت مرغ چرخ کنید. ابتدا با آب پیاز سیخ ها را خیس کنید سپس به اندازه یک پرتقال کوچک از مایه کباب بردارید و به سیخ بکشید.

مرحله دوازدهم
حالا باید منقل ذغال را آماده کنید. حتما صبر کنید تا تمام ذغال ها سرخ شوند سپس سیخ های کباب را روی منقل بچینید. ابتدا صبر کنید تا کباب ها به سیخ بچسبند و خودشان را بگیرند سپس آنها را به صورت متداوم بچرخانید تا کباب شوند.

مرحله سیزدهم
در حین پختن کباب ها می توانید از مخلوط کره و زعفران هم روی کباب ها بمالید تا لذیذتر شوند. توصیه می شود از گوجه فرنگی کباب شده هم در کنار کباب خود استفاده کنید. در آخر پس از آماده شدن کباب ها به همراه نان یا برنج سرو کنید.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp

https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
فوت و فن تهیه کباب کوبیده

نویسنده شیوا ایروانیان در انواع کباب

0 ارسال
2174 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 08:33:00 - 12/14/11
توسط
شیوا ایروانیان
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
طرز تهیه کباب قفقازی

نویسنده masooom در انواع کباب

0 ارسال
540 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 10:41:28 - 08/30/18
توسط
masooom
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
طرز تهیه جوجه کباب فسنجانی

نویسنده farzane88 در انواع کباب

0 ارسال
243 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 14:27:43 - 12/24/20
توسط
farzane88
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
جلوگیری از ریخته شدن گوشت کوبیده هنگام کباب

نویسنده guld118 در خوراکیها

0 ارسال
883 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 14:31:52 - 07/10/17
توسط
guld118
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
کباب شیشلیک - آموزش تهیه کباب شیشلیک خانگی

نویسنده guld118 در انواع کباب

0 ارسال
1814 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 16:12:37 - 09/01/18
توسط
guld118
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
طرز تهیه کنجد عسلی :

نویسنده BMtips در انواع دسر

0 ارسال
306 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 14:16:03 - 11/16/20
توسط
BMtips
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
طرز تهیه مسقطی شماره 2

نویسنده Zohreh Gholami در تغذیه در ماه مبارک رمضان

0 ارسال
1246 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 10:33:05 - 07/28/11
توسط
Zohreh Gholami