مربای کیوی

نویسنده Zohreh Gholami, بعد از ظهر 14:31:59 - 07/24/11

« نکات مهم در تهیه مربا و شربت | مربای گیلاس »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

مربای کیوی

20.jpg


مواد لازم:

كيوي                      500 گرم
شكر                      500 گرم
وانيل شكري            1/4  قاشق چايخوري


طرز تهيه:
كيوي را پس از شستن پوست كنده، حلقه حلقه مي كنيم. در ظرفي لعابي ريخته، لابه لاي آن شكر مي پاشيم، به مدت دو الي سه ساعت بماند تا خوب آب بيندازد. سپس به مدت بيست دقيقه با شعله متوسط روي حرارت قرار مي دهيم تا كيوي ها پخته شوند. زير اجاق را خاموش مي كنيم. يك روزبماند. اگر كيوي ها آب پس داد، آن ها را از شربت با كفگير خارج مي كنيم و مجدداً شربت را قوام آورده و در انتها وانيل و كيوي را به شربت اضافه مي كنيم.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp