مربای زرشک

نویسنده Zohreh Gholami, بعد از ظهر 13:59:42 - 07/24/11

« مربای زغال لخته | مربای گل محمدی »

0 اعضا و 2 کاربران مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

مربای زرشک

15.jpg


مواد لازم:

زرشك                250 گرم
شكر                  700 گرم
آب                    2 پيمانه
وانيل شكري        1/4  قاشق چايخوري


طرز تهيه:
ابتدا زرشك را پاك كرده، مي شویيم و در آب سرد به مدت دو ساعت خيس مي كنيم. شكر را همراه با آب روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا شربت قوام آید. زرشك را در آبكش ريخته، سپس به شربت اضافه كرده روي حرارت ملايم چند جوش بزند. حرارت را خاموش كرده، دم كني روي ظرف قرار داده تا رنگ زرشك بهتر شود. پس از سرد شدن وانيل را اضافه كرده و در ظرف مخصوص مربا مي ريزيم.
 

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp