مربای پوست گریپ فروت

نویسنده Zohreh Gholami, قبل از ظهر 11:41:34 - 07/24/11

« مربای پرتقال درسته | مربای بالنگ »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

مربای پوست گریپ فروت

8.jpg


مواد لازم:

آب                                        1 پيمانه
شكر                                      2 پيمانه
گريپ فروت (اندازه درشت )          2 عدد
آب ليموي تازه                          2 قاشق سوپخوري


طرز تهيه:
ابتدا گريپ فروت ها را شسته و پوست آن ها را جدا مي كنيم، سپس يك لايه نازك داخل پوست گريپ فروت ها را جدا كرده، پوست گريپ فروت را به صورت گل در آورده و يا به دلخواه قالب زده در ظرفي مقداري آب ريخته وروي حرارت قرار مي دهيم تا به جوش آيد. پوست گريپ فروت ها را در آب جوش ريخته، چند جوش كه زد، در آبكش مي ريزيم. اين كار را دو الي سه بار تكرار مي كنيم. تا تلخي آن گرفته شود و به مدت بيست و چهار ساعت در اب سرد خيس مي كنيم. شكر و‌ آب را با هم مخلوط كرده، روي حرارت ملايم قرار مي دهيم. زماني كه شربت كاملاً قوام آمد و غليظ شد، پوست هاي گريپ فروت آماده را داخل شربت ريخته سپس آب ليمو را اضافه مي كنيم و به مدت ده الي پانزده دقيقه روي حرارت ملايم قرار مي دهيم. پس از چند جوش مربا آماده است. پس از سرد شدن مربا آن را در ظرف مورد نظر ريخته و در جاي خنك نگهداري مي كنيم.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp