مربای پرتقال درسته

نویسنده Zohreh Gholami, قبل از ظهر 11:51:03 - 07/24/11

« مربای پوست پسته | مربای پوست گریپ فروت »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

مربای پرتقال درسته

9.jpg

مواد لازم:

آب                      4 الي 5 پيمانه
پرتقال درشت        6 عدد
شكر                    2 الي 2/5 كيلو
آب پرتقال              1 پيمانه


طرز تهيه:
براي تهيه مرباي پرتقال درسته از پرتقال هاي پوست كلفت و درشت بايد استفاده كرد. پوست پرتقال را با رنده كمي مي سائيم تا پوست صاف و باز شود، بعد يك دايره با قطر دو سانت از ته پرتقال عميق برش داده و در مي آوريم و با نوك كارد هسته هاي پرتقال را حتي المقدور خارج مي كنيم و پرتقال را مي شوئيم و در ظرفي مي ريزيم و مقداري آب روي آن ريخته و مي جوشانيم و بعد پرتقال را در صافي مي ريزيم. دوبار ديگر نيز پرتقال ها را به همين طريق مي جوشانيم، به طوي كه پوست پرتقال كاملاً نرم بشود، بعد در ظرف بزرگي آب مي ريزيم و پرتقال ها را در آن مي اندازيم. دو الي سه روز بايد در آب سرد بماند. در اين مدت چندين بار آب پرتقال را عوض مي كنيم هر دفعه پرتقال را در دست كمي فشار مي دهيم تا آب داخل پرتقال خارج شود. آب داخل پرتقال را مي چشيم، هر وقت تلخ نبود پرتقال براي تهيه مربا آماده است. آب و شكر را مخلوط نموده روي حرارت قرار مي دهيم تا قوام آید. شربت را از صافي رد مي كنيم بعد پرتقال ها را در شربت مي اندازيم با حرارت ملايم مي گذاريم پرتقال ها بجوشند و شربت آن كاملاً قوام بياد. بعد آب پرتقال را اضافه مي كنيم و باز هم مي گذاريم پرتقال چند جوش بزند و شربت غليظ شود. توجه داشته باشيد وقتي پرتقال ها در حال جوشيدن است گاهي با پشت قاشق پرتقال ها را كمي قشار مي دهيم تا شربت رقيق داخل آن خارج شود. شربت اين مربا معمولاً بعد از يكي دو روز رقيق مي شود، بايد بعد از دو روز پرتقال ها را از شربت بيرون آرده، شربت را دوباره چند جوش داد و بعد از غليظ شدن پرتقال ها را در شربت مي اندازيم و در شيشه دهان گشاد و در دار محفوظ نگاه مي داريم. زماني كه مربا را براي مصرف در ظرف مي گذاريم ته هاي آن را كه جدا كرده ايم روي پرتقال ها مي گذاريم.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp

https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
مربای گلابی یا سیب درسته

نویسنده Zohreh Gholami در انواع دسر سنتی و مربا

0 ارسال
1565 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 11:05:46 - 07/24/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
مربای زرد آلو درسته

نویسنده Zohreh Gholami در انواع دسر سنتی و مربا

0 ارسال
1066 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 14:11:03 - 07/24/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
مربای به

نویسنده Zohreh Gholami در انواع دسر سنتی و مربا

0 ارسال
1637 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 10:41:19 - 07/24/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
مربای هویچ

نویسنده Zohreh Gholami در انواع دسر سنتی و مربا

0 ارسال
1302 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 10:35:01 - 07/24/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
مربای قیسی

نویسنده Zohreh Gholami در انواع دسر سنتی و مربا

0 ارسال
1441 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 13:05:07 - 07/24/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
مربای زرشک

نویسنده Zohreh Gholami در انواع دسر سنتی و مربا

0 ارسال
1527 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 13:59:42 - 07/24/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
مربای آلبالو

نویسنده Zohreh Gholami در انواع دسر سنتی و مربا

0 ارسال
1210 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 14:18:38 - 07/24/11
توسط
Zohreh Gholami