مربای هلو

نویسنده Zohreh Gholami, قبل از ظهر 11:24:58 - 07/24/11

« مربای بالنگ | مربای انجیر بی دانه »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

مربای هلو

6.jpg


مواد لازم:

شكر                            1 كيلو
آب                              3 پيمانه
بادكا                            1/4  پيمانه
هلو                              1 كيلو
خلال بادام                    1/4  پيمانه
وانيل شكري                  1/4  قاشق چايخوري
آب ليموي تازه                1/4 پيمانه


طرز تهيه:
يك كيلو شكر را با سه پيمانه آب و بادكا روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا قوام آيد. پس از قوام آمدن، حرارت را خاموش مي كنيم. براي انتخاب هلو بهتر است، هلوهائي را انتخاب كنيم كه رنگ زرد زعفراني داشته باشند، سپس هلو را پوست گرفته و برش مي دهيم، به همراه خلال بادام در شيشه مي ريزيم، شربت را روي آن ريخته، در شيشه را محكم مي بنديم. در قابلمه اي مقداري آب ريخته و شيشه را درون آن قرار مي دهيم به طوري كه تا سه چهارم شيشه را آب بگيرد و روي حرارت قرار مي دهيم. زماني كه آب به جوش آمد، حرارت را ملايم كرده و حدود بيست دقيقه شيشه در آب بجوشد. پس از اين مدت از آب داغ بيرون آورده، در آن را باز كنيد وانيل و آب ليمو را اضافه كنيد و در شيشه را محكم ببنديد. دوباره در آب جوش قرار دهيد بعد از چند جوش از آب بيرون آوريد.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp