کیک زردآلو با مارسیپان

نویسنده Zohreh Gholami, قبل از ظهر 09:39:20 - 07/06/11

« کیک گلابی | کیک گیلاس بسته »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

کیک زردآلو با مارسیپان

16.jpg

مواد لازم:
بادام پرك شده                  2 قاشق سوپخوري
آب پرتقال                          1 قاشق سوپخوري
مرباي زرد آلو                    2 قاشق سوپخوري
زرد آلو                              250 گرم
آب پرتقال                          2 قاشق سوپخوري
نشاسته                            1/4  پيمانه
نمك                                  1/8  قاشق چايخوري
بيكينگ پودر                        1 قاشق چايخوري
آرد                                    1/3و1 پيمانه
اسانس ليمو                      1 قطره
وانيل شكري                      1/2 قاشق چايخوري
شكر                                  2/3 پيمانه
كره                                  2/3 پيمانه
تخم مرغ                            2 عدد
مارسيپان                            75 گرم



طرز تهيه:
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن كنيد، زرده و سفيده را از هم جدا كنيد، كره را با همزن برقي بزنيد. شكر، زرده تخم مرغ، وانيل شكري و اسانس را به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. آرد، بيكينگ پودر، نمك، نشاسته، آب پرتقال و مارسيپان را به آن اضافه كنيد. در آخر سفيده تخم مرغ را با همزن برقي زده تا سفت شود و آن را با خمير مخلوط كنيد. كف يك قالب گرد به قطر 25 سانتي متري را چرب كنيد و خمير را روي آن پهن كنيد. زرد آلوها رابشوئيد. نصف كنيد و هسته آن را خارج كنيد. آن ها را روي خمير بچينيد. سپس كيك را به مدت 50 الي 60 دقيقه در طبقه وسط فر بپزيد.

مرباي زرد آلو را گرم كنيد و آب پرتقال را به آن اضافه كنيد. مربا را روي كيك  داغ پخش كنيد و كيك را با بادام پرك شده تزئين كنيد.

مارسيپان مخلوط بادام آسياب شده، شكر و كمي گلاب مي باشد.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp