کباب شیشلیک - آموزش تهیه کباب شیشلیک خانگی

نویسنده guld118, بعد از ظهر 16:12:37 - 09/01/18

« طرز تهیه جوجه کباب فسنجانی | کباب بناب - آموزش کباب بناب ساطوری »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

guld118

کباب شیشلیک - آموزش تهیه کباب شیشلیک خانگی - مواد لازم : گوشت دنده گوسفند، پیاز، گوجه فرنگی، ماست، آبلیمو، روغن، مایع زعفران، کره، نمک، فلفل سیاه
shishlik.jpg

کباب شیشلیک یکی از کباب های سنتی و پر طرفدار ایرانی است. جالب است بدانید کباب شیشلیک به خاطر طعم خوبش در کشورهای زیادی دارای محبوبیت است. این کباب خوشمزه با گوشت دنده گوسفند یا گوساله تهیه می شود و مانند دنده کباب تهیه آن به صورت ایده آل کار آسانی نیست و فوت و فن های خاص خودش را دارد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کباب شیشلیک تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کباب شیشلیک در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم کباب شیشلیک
گوشت دنده گوسفند    ۱ کیلوگرم
پیاز                              ۵ عدد
گوجه فرنگی              ۸ عدد
ماست                        ۱ لیوان
آبلیمو                              ۴ قاشق غذاخوری
روغن مایع                      ۸ قاشق غذاخوری
زعفران                      ۲ قاشق غذاخوری
کره                          ۱۰۰ گرم
نمک                              به میزان لازم
فلفل سیاه                      به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه
ما در این آموزش از گوشت دنده گوسفند استفاده کرده ایم که در صورت موجود نبودن می توانید از گوشت دنده گوساله نیز استفاده کنید. ابتدا باید گوشت را طعم دار کنیم ، برای این منظور یک ظرف بزرگ و مناسب انتخاب می کنیم.

گوشت را با اندازه های یکسان برش می زنیم و داخل ظرف می ریزیم. پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم و به همراه آبلیمو ، روغن مایع ، نمک ، فلفل سیاه ، ماست و زعفران دم کرده به گوشت اضافه می کنیم. در صورت تمایل می توانید فقط از آب پیاز استفاده کنید.

اگر می خواهید کباب خوش طعمی داشته باشید باید گوشت را به مدت یک شب کامل در مواد بخوابانید و در یخچال قرار دهید تا بخوبی طعم دار شود. پس از اینکه گوشت طعم دار شد آنرا از یخچال خارج می کنیم و به سیخ می کشیم.

کره را آب می کنیم و در زمان کباب کردن گوشت ها به طور متداوم روی گوشت ها می مالیم. کره باعث لذیذتر شدن گوشت و نرم تر شدن کباب می شود. در پایان گوجه ها را هم کباب می کنیم و به همراه کباب شیشلیک با برنج زعفرانی سرو می کنیم.

نکات طرز تهیه کباب شیشلیک
زمان کافی برای طعم دهی
اگر زمان کافی برای طعم دادن گوشت ندارید می توانید از یک فن آشپزی استفاده کنید. به مواد طعم دهنده گوشت یک کیوی له شده اضافه کنید تا گوشت در مدت زمان کمی نرم شود. بعد از گذشت حدودا یک ساعت گوشت شما کاملا نرم می شود. توجه داشته باشید به دلیل اینکه کیوی اسیدی است اگر مدت زیادی در کنار گوشت بماند گوشت را کاملا له می کند.


Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp