کیک پرتقالی

نویسنده Zohreh Gholami, قبل از ظهر 10:18:52 - 07/06/11

« کیک موز | کیک گلابی »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

کیک پرتقالی

18.jpg


مواد لازم:

خامة زده شده براي تزئين
  3 پيمانه
رنده پوست پرتقال             1 قاشق چايخوري
آب پرتقال
                        1 پيمانه
بيكينگ پودر 
                    1 قاشق سوپخوري
آرد
                                    3 پيمانه
كره
 
                                1 پيمانه 
 
وانيل شكري                    1/4 قاشق چايخوري
تخم مرغ
                            6 عدد
پودر قند                           
1/2 و 1
پيمانه



طرز تهيه:
 
فر را روي 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد. تا گرم شود سفيده و زرده تخم مرغ ها رااز هم جداكنيد. زرده ها رابا نيم از پودر قند و وانيل شكري مخلوط نموده و با همزن برقي خوب بزنيد تا كرم رنگ و كشدار شود. كره را روي حرارت آب كرده، با بقيه پودر قند زده، به مواد بالا اضافه كرده و باهم مخلوط نمائيد. سپس آرد و بيكينگ پودر و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه نموده و در آخر سفيده هاي تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا شكل همزن روي آن محو نشود و كاملاً فرم بگيرد. بعد به مايه فوق الذكر افزوده و آرام هم بزنيد تا مخلوط شود. كف قالب گرد به قطر 25 سانتي متر را چرب نموده و كمي آرد پاشيده مايه را در قالب ريخته و به مدت يك ساعت در طبقه وسط فر قرار دهيد. در صورت تمايل روي كيك را مي توانيد با خامه زده شده تزئين نمائيد.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp