کیک مافین گردویی

نویسنده Zohreh Gholami, بعد از ظهر 22:18:43 - 07/05/11

« کیک هویچ و گردو | کیک دورنگ »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

کیک مافین گردویی

4.jpg

مواد لازم:

روغن مايع
   
    1/3 پيمانه
آرد
 
              3/4-1  پيمانه
 
شكر                2/3  پيمانه
 
تخم مرغ            1عدد
 
بيكينگ پودر         1/2-2  قاشق چايخوري
 
وانيل شكري        1/4  قاشق چايخوري
شير
 
              3/4 پيمانه
نمك
                1/8  قاشق چايخوري
گردوي خرد شده
    1/3 پيمانه


طرز تهيه:
فر را روي حرارت 400 درجه فارنهايت گرم كنيد. مواد خشك (آرد، شكر، بيكينگ پودر، وانيل شكري، نمك) را الك نموده در يك كاسه بزرگ بريزيد. شير و روغن مايع و تخم مرغ را با هم مخلوط كنيد و وسط مواد خشك را گود نموده، مايعات را در آن بريزيد و به دقت و به آرامي با يكديگر مخلوط كنيد. در آخر گردو را نيز اضافه نموده قالب هاي مافين را چرب نموده و كمي آرد بپاشيد، هر قالب را مايه بريزيد. ظرف هاي مافين را در سيني چيده و در طبقه وسط فر به مدت 15 الي 20 دقيقه قرار دهيد تا پخته شود، از فر بيرون آورده بگذاريد سرد شود سپس از قالب ها بيرون بياوريد و سرو نمائيد.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp