روش طبخ کاپ کیک کودکان

نویسنده Zohreh Gholami, قبل از ظهر 08:59:20 - 09/23/11

« فرنی سیب | بولونیایی مرغ »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

روش طبخ کاپ کیک کودکان

16.gif

مواد لازم:
شکر: 1 لیوان
کره: نصف لیوان
تخم مرغ: 2 عدد
آرد: 1 لیوان و نصف
پکینگ پودر: 2 قاشق غذاخوری
شیر: نصف لیوان


مواد لازم برای کرم:
کره: 4/1 لیوان
پودر کاکائو: نصف لیوان
شیر: 3/1 لیوان
وانیل: 1 قاشق مرباخوری
پودر شکر: 3 لیوان


طرزتهيه
ابتدا شکر و کره و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده، سپس آرد و پکینگ پودر و شیر را به آن اضافه می کنیم. در صورتی که بخواهیم کیک شکلاتی بشود پودر کاکائو را هم به آن اضافه می کنیم. مایه را در ظرف های مخصوص کاپ کیک که قبلاً چرب کرده ایم می ریزیم و در فر با درجه حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 45 دقیقه می گذاریم تا کیک بپزد.


طرز تهیه کرم:
کره و پودر کاکائو را با همزن خوب مخلوط کرده سپس شیر و وانیل و شکر نرم شده را به آن اضافه می کنیم. بعد از اینکه کیک سرد شد، کرم روی روی آن ریخته و در یخچال می گذاریم تا کمی خنک شود.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp