حلوا با خرما

نویسنده Zohreh Gholami, قبل از ظهر 10:01:57 - 07/28/11

« رنگينك | فرنی »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

حلوا با خرما

5.jpg

مواد لازم:
خرما                                  750 گرم
آرد                                    500 گرم
گردو كوبیده شده                  250 گرم
كره یا روغن جامد                  250 گرم
پودر قند                              یك فنجان


طرز تهیه:
هسته خرما را گرفته و آن را چرخ كنید و سپس آرد و روغن را كاملاً تفت داده تا طلایی شود. بعد آن را از روی حرارت برداشته و گردوی كوبیده شده یا چرخ شده را با پودر قند و خرمای چرخ شده مخلوط كنید و خوب به هم بزنید و بعد آن را ورز دهید تا به صورت خمیر نسبتاً سفتی درآید و روغن پس بدهد.
سپس آن را در دیس گردی پهن كرده و روی آن را با پودر پسته ترئین كنید.


نكات تغذیه ای:
برخی از خواص خرما عبارتند از:
1- خرما به علت داشتن آهن ، در نیروبخشیدن به گلبولهای قرمز خون مؤثر است و برای كم خونی بسیار مفید است.
2- خرما با داشتن فسفر و منیزیم در تقویت اعمال فكری مؤثر است.
3- خرما غذایی است كه هضمش آسان است.
4-خرما به علت دارا بودن ویتامین A در رشد و نگهداری كلسیم در بدن ضرورت دارد.
5 - خرما به علت دار بودن ویتامین B در تعادل اعصاب و تغذیه بدن ما نقش مهمی ایفا می كند.

این حلوا دارای 6962 كالری است كه اگر توسط 10 نفر میل شود سهم هر فرد از كل انرژی ، 2/696 كالری خواهد بود.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp