پلو میگو

نویسنده شیوا ایروانیان, قبل از ظهر 11:31:31 - 10/02/11

« کیک میگو هندی

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

شیوا ایروانیان

2023-07-20_001804.jpg

مواد لازم :

میگو پاک شده 300 گرم
برنج ابکش شده 3 پیمانه
پیازدرشت رنده شده 1 عدد
سیر رنده شده 3 حبه درشت
سیب زمینی حلقه ای برای ته دیگ
زیره و کاری  4/1 قاشق چایخوری
زرد چوبه خالص نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز و سیرهای رنده شده را در روغن تفت میدهیم تا طلائی شود سپس میگوها را اضافه کرده و کمی تفت دهید بعد نمک و فلفل و سایر ادویه ها را اضافه کنید تا همراه سایر مواد سرخ شده و عطر انها خارج شود.
سیب زمینیها را کف قابلمه چیده و مقداری از برنج ابکش شده را روی ان بریزید و یک لایه از میگوی سرخ شده اضافه کنید و همین کار را تا تمام شدن کل مواد تکرار کنید سپس مقداری روغن روی برنج ریخته و بگذارید برنج دم بکشد بعد از 45دقیقه غذا اماده است.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp