کیک شکلاتی

نویسنده Zohreh Gholami, بعد از ظهر 12:40:45 - 07/06/11

« کیک عسل | بیسکوئیت های ادویه دار »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

کیک شکلاتی

22.jpg


مواد لازم برای کیک:
آب سرد                    1 پيمانه
آرد                          1/2و2 پيمانه
نمك                        1/8 قاشق چايخوري
بيكينگ پودر              1 قاشق سوپخوري
پودر كاكائو              3 قاشق سوپخوري
وانيل شكري            1/4  قاشق چايخوري
تخم مرغ                    4 عدد
كره يا روغن نباتي      3/4 پيمانه
شكر                          2 پيمانه




طرز تهيه:
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد. كره و شكر را با همزن برقي بزنيد تا سفيد رنگ شود. زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا نموده و زرده هاي تخم مرغ و وانيل شكري را به تدريج داخل نموده و مرتب با همزن برقي بزنيد تا كاملاً يكدست شود. پودر كاكائو، بيكينگ پودر، نمك و آرد را با هم مخلوط نموده به مايه بالا اضافه نموده و اب سرد را به تدريج به مواد بالا اضافه نمائيد. سفيده هاي تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا شكل همزن روي آن محو نشود و كاملاً فرم بگيرد. سپس سفيده هاي تخم مرغ را به مواد فوق الذكر اضافه موده و با قاشق چوبي يا ليسك به حالت دوراني و آرام مخلوط كنيد.

مواد را در قالب گرد 25 سانتي متري كه قبلاً با كاغذ روغني ته آن را پوشانده روي كاغذ را با روغن مايع چرب كرده ايد بريزيد. سپس كيك را از قالب خارج نموده روي پنجره فلزي قرار داده تا سرد شود. سپس كيك را از وسط برش داده وسط كيك و روي كيك را با سس شكلات بپوشانيد و مطابق تصوير تزئين كنيد.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp