تهیه کیک فنجانی شکلاتی

نویسنده Hooman Ghayouri, بعد از ظهر 14:53:12 - 06/20/11

« خمیر مورد استفاده در کیک ها

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Hooman Ghayouri

طرز تهیه کیک فنجانی شکلاتی

2023-07-18_235136.jpg

مواد لازم برای 16 عدد کیک فنجانی شکلاتی :

- پودر کاکائو: نصف پیمانه

- آب جوشیده داغ:‌ یک پیمانه

- آرد: یک و یک سوم پیمانه

- بیکینگ ‌پودر: 2 قاشق چای‌خوری

- نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

- کره:‌نصف پیمانه

- شکر: یک پیمانه

- تخم‌مرغ بزرگ: 2 عدد

- وانیل: 2 قاشق چای‌خوری


مواد لازم برای رویه شکلاتی کیک:

- شکلات درشت خرد شده: 120 گرم

- کره:‌دو سوم پیمانه

- شکر: یک و یک سوم پیمانه

- وانیل: یک و نیم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• ابتدا فر را روی 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتی‌گراد از پیش گرم کنید. درون قالب‌های کیک فنجانی را با کره چرب کرده یا درون هرکدام از آن‌ها، ‌کاغذ مخصوص شیرینی، قرار دهید.

• درون کاسه کوچکی، پودر کاکائو را درون آب داغ حل کرده و خوب هم بزنید تا نرم و یک دست شوند. بگذارید در دمای اتاق خنک شوند.

• درون کاسه دیگری، آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

• درون کاسه هم‌زن برقی و یا با هم‌زن دستی، کره و شکر را خوب با هم مخلوط کنید.

• تخم‌مرغ را به صورت هر بار یک عدد به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید سپس تخم‌مرغ بعدی را اضافه کنید. وانیل را به مخلوط اضافه کنید.

• مخلوط آرد را به آن اضافه کرده و تا زمانی که خوب با هم ترکیب شوند آن‌ها را هم بزنید.

• مخلوط خنک شده کاکائو را به مخلوط فوق اضافه کرده و خوب آن‌ها را با هم ترکیب کنید تا نرم و یک دست شوند.

• از مخلوط فوق به اندازه دو سوم حجم هر قالب، پر کرده و آن ها را درون فر به مدت 20- 15 دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و بالا بیاید آن‌ها را حرارت دهید.( تا زمانی که یک خلال دندان درون آن فرو کنیم تمیز بیرون بیاید).

• کیک‌ها را از فر بیرون آورده و بگذارید خنک شوند.

• وقتی کیک ها کاملا خنک شدند نوبت به رویه آن‌ها می‌رسد برای این کار می‌توانید مواد رویه را با قاشق روی کیک‌ها پخش کنید یا با استفاده از ماسوره شیرینی‌پزی با انتخاب نوک مناسب برای آن،‌ مواد تهیه شده برای رویه را روی هرکدام از کیک‌ها بریزید.


برای تهیه رویه شکلاتی: شکلات‌ها را درون ظرف مقاوم به حرارتی ریخته و ظرف را درون ظرف بزرگتر حاوی آب داغ قرار داده تا شکلات‌ها ذوب شوند،‌ سپس صبر کنید تا شکلات‌ها با دمای اتاق خنک شوند.

• با همزن ابتدا کره را خوب هم زده تا نرم شود، سپس شکر را به آن اضافه کنید و تا زمانی که نرم و یک دست شوند آن‌ها را خوب هم بزنید.

• شکلات را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.


منبع:همشهری

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp