کیک مرمر

نویسنده Zohreh Gholami, قبل از ظهر 07:16:57 - 07/06/11

« کیک ساده هلندی | کیک شیفون »

0 اعضا و 3 کاربران مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

کیک مرمر

[12.jpg

مواد لازم:
آرد                  3/4-3 پيمانه
شكر                1/3-1  پيمانه
تخم مرغ            4 عدد
شير                2 قاشق سوپخوري
نشاسته          1پيمانه و 2 قاشق سوپخوري
بيكينگ پودر      1/2و2  قاشق چايخوري
شكر                1/3  پيمانه
پودر كاكائو      3/4 پيمانه
شير                5 قاشق سوپخوري
وانيل شكري    1/4  قاشق چايخوري



طرز تهيه:
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد. از كره، شكر، تخم مرغ ها، شير، آرد، نشاسته و بيكينگ پودر خمير آماده كنيد. (طبق دستور اصلي خمير كيك) با اين تفاوت كه در اينجا بجاي آرد كامل از آرد و نشاسته استفاده مي كنيم. كف يك قالب كيك را چرب نموده و نصف خمير را در آن پخش كنيد، بقيه خمير را با شكر، پودر كاكائو و شير مخلوط كنيد وخمير شكلاتي را روي خمير ساده بريزيد، با قاشق چند دفعه در خمير بگرديد (طبق عكس كوچك ). كيك را در طبقه وسط فر به مدت 55 الي 60 دقيقه بپزيد، سپس كيك را از قالب خارج كنيد و روي آن پودر قند بريزيد.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp