کیک یزدی

نویسنده Zohreh Gholami, قبل از ظهر 06:45:29 - 07/06/11

« کیک شیفون | کیک پولکی »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

کیک یزدی

10.jpg

مواد خمیر کیک:
شربت قوام آمده            1 قاشق سوپخوري
پودر بسته براي تزئين      به مقدار لازم
نمك ميوه                        1/8  قاشق چايخوري
جوش شيرين                  1 قاشق چايخوري
بيكينگ پودر                    1 قاشق چايخوري
شكر                              1 پيمانه
تخم مرغ                        4 عدد
پودر بسته براي تزئين 
شير                              2/3 پيمانه
هل كوبيده                    1/4  قاشق چايخوري
آرد                                1/2-2  پيمانه
روغن                            2/3  پيمانه



طرز تهيه:
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نموده , تخم مرغ ها را با همزن برقي خوب بزنيد تا پف كند. سپس شكر را اضافه نمائيد و بزنيد تا حجم آن دو برابر شود و بيكينگ پودر، جوش شيرين و نمك ميوه را اضافه نموده روغن آب كرده را داخل تخم مرغ ها نموده و هم بزنيد. آرد، هل، شير و شربت قوام آمده را كم كم داخل نمائيد و مخلوط نموده توجه داشته باشيد كه تمام مايه را بايد خيلي آرام با قاشق چوبي يا ليسك به هم زد تا پف آن نخوابد سپس كف و ديوارة قالبهاي كوچك را چرب نموده و كمي آرد بپاشيد، يا كاغذ مخصوص كيك را در آن گذاشته و روي آن را چرب نموده وبه اندازه 3/2 ظرفيت قالب با قاشق با قاشق سوپخوري مايه كيك را در آن بريزيد يا مايه را در قيف ريخته و به وسيلة قيف داخل قالب بريزيد و روي آن ها را پودر پسته ريخته و سپس قالب ها را در سيني چيده و در طبقه وسط فر به مدت 20 دقيقه مي گذاريم بماند تا پخته شود.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp