کیک پولکی

نویسنده Zohreh Gholami, قبل از ظهر 06:36:46 - 07/06/11

« کیک یزدی | کیک کره و شکر »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

کیک پولکی

9.jpg

مواد خمیر کیک:
شير                1 پيمانه سرخالي
بيكينگ پودر    2 قاشق چايخوري سر پر
آرد                  5 پيمانه
شكر              2 پيمانه
تخم مرغ          6 عدد
وانيل شكري    1/4 قاشق چايخوري


 

مواد لازم رویه کیک:
دارچين                1/2 قاشق چايخوري
بادام خرد شده      150 گرم
آرد                      1/2-1  پيمانه
شكر                      1 پيمانه
كره                        1 پيمانه



طرز تهيه:
از مواد لازم خمير كيك در بالا طبق دستور اصلي خمير كيك صفحة 7 خمير را آماده كنيد. با اين تفاوت كه به جاي نمك از وانيل شكري استفاده كنيد. فر را روي حرارت 400 درجه فارنهايت روشن نموده خمير را بر روي سيني مخصوص فر كه چرب شده و دور تا دور آن را كاغذ آلومينيوم گرفته ايد پخش كنيد.



طرز تهيه کرم کیک:
كره، شكر، شير، اسانس ليمو و دارچين را با هم مخلوط كنيد، و روي حرارت قرار دهيد تا شكر حل شود، سپس بادام پرك شده را اضافه نمائيد. از روي حرارت برداشته و روي كيك بريزيد. 10 دقيقه ديگر در فر قرار دهيد تا بپزد.

اگر اين كيك را گرم سرو كنيد، خيلي لذيذتر خواهد بود.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp