کیک دورنگ

نویسنده Zohreh Gholami, بعد از ظهر 21:58:38 - 07/05/11

« کیک مافین گردویی | پاند کیک سفید با رگه شکلاتی »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

کیک دورنگ

24.jpg


مواد لازم:

وانيل شكري              1/4 قاشق چايخوري
كره يا روغن              1 پيمانه
شكر                        1/2-1  پيمانه
تخم مرغ                    5 عدد
آرد سفيد                    1/2-3 پيمانه
بيكينگ پودر                1/2-1 قاشق چايخروي
جوش شيرين             1/2 قاشق چايخوري
رنده پوست ليمو ترش  1/2  قاشق چايخوري
شير                            1 پيمانه
پودر كاكائو                  2 قاشق چايخوري
شير                          1 قاشق سوپخوري



طرز تهيه:
فر را روي حرارت 375 درجه فارنهايت روشن نمائيد. كاغذ روغني كف قالب كيك به ابعاد 28*8*8 انداخته و روي كاغذ روغني را چرب نموده كنار بگذاريد. كره و شكر را در ظرفي ريخته و با همزن برقي خوب هم بزنيد، زرده و سفيدة تخم مرغ را جدا نموده، زرده هاي تخم مرغ و وانيل شكري را به كره و شكر اضافه نمائيد و به هم زدن ادامه دهيد تا به صورت كرم لطيفي شود. آرد را چند بار الك نموده و به مايه كيك افزوده و مخلوط كنيد. بيكينگ پودر، جوش شيرين و رندة پوست ليمو ترش (يا يك قطه اسانس) را در يك پيمانه شير حل نموده و در مايه كيك بريزيد و با قاشق چوبي يا ليسك به هم بزنيد تا يك دست شود. پودر كاكائو را در 1 قاشق سوپخوري شير حل نموده به 3/1 مايه كيك اضافه نمائيد. سپس سفيدة تخم مرغ را با همزن برقي آن قدر بزنيد تا جايي كه جاي پره هاي همزن محو نشود و وقتي ظرف را بر مي گردانيد از ظرف نريزد. سفيده تخم مرغ را به مايه كيك  كاكائويي اضافه كنيد و مابقي را به بقيه مايه كيك ساده اضافه نموده، نصف مايه ساده كيك را در قالب ريخته و روي آن را مايه كيك كاكائويي بريزيد و مجدداً بقيه مايه كيك ساده را بريزيد. قالب را در طبقه وسط فر قرار دهيد. سه ربع ساعت در حرارت 375 درجه فارنهايت و 25 دقيقه در درجه 350 فارنهايت بگذاريد تا پخته شود.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp