سيب Apple *نام علمی Nigella Sativa*

نویسنده Zohreh Gholami, بعد از ظهر 19:43:31 - 08/07/11

« زردآلو Apricot *نام علمی Armeniaca bulgar* | بادام Almond *نام علمی Amygdolus* »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

سيب Apple  *نام علمی Nigella Sativa*

3.jpeg

درخت سيب در يبشتر نقاط دنيا پرورش داده مي شود و سيب ميوه ايست كه مي توان گفت در هر جاي دنيا وجود دارد و همه مردم دينا آن را مي شناسند. در كشور عزيز ما ايران اين درخت به صورت وحشي در جنگل هاي شمال وجود دارد در لاهيجان و رودسر آن را آسيب، هسي و هسيب و در مازندران به آن سه مي گويند. سيب انواع مختلف دارد. انواع وحشي آن كوچك و پرورش يافته آن درشت و برد مي باشد. سيب نوع ترش و شيرين دارد.



تركيبات شيميايي:
سيب داراي ويتامين و مواد مغذي زيادي است و بي مناسبت نيست كه يك ضرب المثل انگليسي مي گويد كه خوردن يك سيب در روز شما را از رفتن نزد دكتر بي نياز مي كند.



موادي كه در يك سيب متوسط وجود دارد بشرح زير است:
انرژي                        258 كالري
پروتئين                      1/2 گرم
چربي                        1/6 گرم
مواد نشاسته اي        59/6 گرم
كلسيم                      24 ميلي گرم
فسفر                      10 ميلي گرم
آهن                        1/2 ميلي گرم
ويتامين آ                  360 واحد
ويتامين ب 1              0/15 ميلي گرم
ويتامين ب 2              0/08 ميلي گرم
ويتامين ب 3              0/1 ميلي گرم
ويتامين ث                18 ميلي گرم

ناگفته نماند كه ويتامين هاي وجود در سيب بيشتر در پوست سيب وزير پوست آن قرار درد بنابراين آنهايي كه مي توانند پوست سيب را هضم كنند بهتر است كه آن را با پوست ميل كنيد و اگر مي خواهيد پوست آنرا بكنيد بهتر است كه سيب را خيلي نازك پوست كنید.



خواص داروئي:
1- سيب يك ميوه قليايي است و تميز كننده بدن است و بعلت درا بودن پكتين زياد آب اضافي بدن را خارج مي سازد.

2- سيب را مي توان براي برطرف كردن اسهال حتي براي كودكان بكار برد . بدين منظور سيب را بايد رنده كرد و استفاده نمود. سيب را مي توان پخت و براي آنهايي كه روده تنبل دارند آن را روي آتش ملايمي بپزيد البته حتما ازظرف لعابي يا تفلان استفاده كنيد زيرا به اين طريق پكتين  و ويتامين هاي آن حفظ مي شود.

3- شربت سيب بهترين دارو براي درمان سرفه و گرفتگي صدا مي باشد .براي تهيه شربت سيب يك كيلو سيب راشسته و با پوست قطعه قطعه كنيد و در يك ليتر آب بپزيد سپس آنرا با پارچه نازكي صاف كنيد و چند تكه قند به آن اضافه كنيد و دوباره روي آتش ملايم قرار دهيد تا قوام بيايد و آن را از روي آتش برداريد روزي سه تا چهار فنجان از اين شربت بنوشيد.

4- سيب داراي مقدر زيادي كلسيم است و كلسيم سيب به بدن كمك مي كند كه كلسيم غذاهاي ديگر را نيز جذب كند.

5- خوردن سيب يبوست را برطرف مي كند و براي خستگي مفرط مفيد است

6- دم كرده برگ درخت سيب ادرار آور است و درمان كننده التهاب كليه و مثانه مي باشد.

7- نوشيدن آب سيب داروي موثري براي درمان سرمخوردگي و گرفتگي صدا و سرفه است.

8- سيب مقوي كبد و اشتها آور است.

9- سيب براي درمان تنگي نفس بسيار مفيد است حتي بوئيدن سيب نيز اين خاصيت را درد

10- سيب پخته تقويت كننده معده و كبد و دفع كننده سودا  و سموم بدن است .

11- سيب حرارت را از بدن خارج مي سازد.

12- سيب را رنده كنيد و در دستمال بپيچيد و روي چشم بگذاريد درد چشم را برطرف مي كند.

13- خوردن سيب حتي براي آنهايي كه بيماري قند دارند مفيد است چون قند خون را بالا نمي برد.

14- كساني كه مي خواهند لاغر شوند حتما بايد سيب را با پوست بخورند.

15- دم كرده گل سيب داروي سرفه و تورم مجراي تنفسي است.

16- سيب داروي خوبي براي درمان زخم ها مي باشد.

17- سيب بهترين دارو براي سوء هاضمه است زيرا داراي مقدر زيادي پكتين مي باشد.

18- آب سيب را حتي مي توان براي تنقيه استفاده كرد . اين تنقيه براي بيماريهاي روده بسيار موثر است.

19- پوست سيب را مانند چائي دم كنيد و بياشاميد اين اچئي بهترين دوست كليه است.

20- آب سيب را با ابميوه گيري در منزل تهيه كنيد و فوراً آن را بنوشيد زيرا در اثر ماندن آنزيم اي خود را از دست مي دهد.

21- آب سيب براي زيبايي پوست استفاده زيادي درد بخصوص براي از بين بردن چين و چروك پوست موثر است بدين منظور آب سيب را صبح و شب روي پوست گردن و صورت بماليد و ماساژ دهيد البته هميشه آب سيب تازه استفاده كنيد.

استفاده ديگر از سيب براي لطافت پوست سيب پخته است سيب رابپزيد و سپس له كنيد و با شير مخلوط كنيد و اين مخلوط را بصورت نيم گرم روي پوست بگذاريد و پس از چند دقيقه آنرا برداريد .



خواص سيب ترش
1-سيب ترش قابض است و حالت استفراغ و دل به هم خوردگي را از بين مي برد.
2-سيب ترش را بپزيد درمان اسهال خوني است.
3-آب سيب ترش مخلوط با انار براي تقويت معده و درمان اسهال و دل به هم خوردگي بكار مي رود.
4-رب سيب ترش علاج اسهال، استفراغ و درد و غم است.
5-مرباي شكوفه سيب براي ضعف معده و ازدياد نيروي جنسي مفيد است.
6-سيب ترش براي آنهائيكه مزاج گرم دارند بسيار مفيد است بالعكس آنهائيكه مزاج سرد دارند بايد سيب شيرين بخورند.
سيب در قديم معالج نقرس و بيماري هاي عصبي بوده است.



طرز استفاده:
به مبحث نسخه پيچي گياهان دارويي براي بيماري مورد نظر مراجعه نماييد



مضرات:
همان طور كه قبلا گفته شد سعي كنيد هميشه سيب را با پوست بخوريد زيرا مقدر زيادي پكتين در پوست سيب وجود دارد سيب هايي كه در بازارهاي داخل ايران يا آمريكا و كانادا بفروش مي رسد روي آن داراي يك لايه چربي براي حفاظت آن مي باشد بنابراين حتما اين سيب ها را بدقت بشوئيد آنهایی كه دريا معده ضعيف هستند بايد سيب را بسيار نازك پوست بگيرند كه پكتين ها و ويتامين هاي آن از بين نرود.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp

https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
يونجه Alfalfa *نام علمی Medicago sativa*

نویسنده Zohreh Gholami در مقالات گیاهان داروئی, Pharmochology Articles

0 ارسال
1874 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 18:43:50 - 08/07/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
زنبق نام علمی,florentine ‎‏ ‏Iris

نویسنده Zohreh Gholami در مقالات گیاهان داروئی, Pharmochology Articles

0 ارسال
10617 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 13:08:06 - 01/15/12
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
بادام Almond *نام علمی Amygdolus*

نویسنده Zohreh Gholami در مقالات گیاهان داروئی, Pharmochology Articles

0 ارسال
1592 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 19:16:31 - 08/07/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
زرشك Barberry *نام علمی Berberis*

نویسنده Zohreh Gholami در مقالات گیاهان داروئی, Pharmochology Articles

0 ارسال
2710 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 11:40:01 - 08/11/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
موز Banana *نام علمی Musa sapientum*

نویسنده Zohreh Gholami در مقالات گیاهان داروئی, Pharmochology Articles

0 ارسال
2190 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 11:13:28 - 08/11/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
زردآلو Apricot *نام علمی Armeniaca bulgar*

نویسنده Zohreh Gholami در مقالات گیاهان داروئی, Pharmochology Articles

0 ارسال
1359 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 19:41:59 - 08/10/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
آووکادو Avocado *نام علمی Persea americana*

نویسنده Zohreh Gholami در مقالات گیاهان داروئی, Pharmochology Articles

0 ارسال
2420 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 10:54:32 - 08/11/11
توسط
Zohreh Gholami