ابطال بخشنامه شماره 11839 مورخ 7/2/1388در ارتباط با کد رهگيري

نویسنده اکبرزاده, مارس 01, 2015, 12:58:44 بعد از ظهر

« ارسال دادنامه شماره 1403مورخ 10/9/1393 هيأت عمومي ديوان عدالت اداري در خصوص بخشنامه شماره 70793 مورخ 29/10/1388 | درخصوص تلقي انواع روغن موتور به عنوان کالاي غير نفتي از تاريخ جلسه مورخ 30/4/1393 شوراي اقتصاد »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

اکبرزاده


نوع:بخشنامه

مواد مرتبط با مالیاتهای مستقیم: 187

شماره:200/93/127
تاريخ:1393/11/12
پيوست: دارد



به پيوست تصوير راي هيات عمومي ديوان عدالت اداري به شماره دادنامه 1218 مورخ 14/7/1393 مبني بر ابطال بخشنامه شماره 11839 مورخ 7/2/1388 اين سازمان که در ارتباط با عدم لزوم ارائه کد رهگيري توسط برخي از اشخاص به شرح بخشنامه مذکور که با توجه به ماهيت معاملات آنها با تشخيص اداره امور مالياتي صادر گرديده بود، جهت اطلاع و بهره برداري لازم ابلاغ
مي گردد.
علي عسکري
رييس کل سازمان امور مالياتي کشور




نوع:تصویب نامه و تصمیم نامه

مواد مرتبط با سایر قوانین: سابر قوانين



شماره: 11839 7/ت47313هـ
تاريخ:23/06/1392
پيوست:

وزارت نفت



هيئت وزيران در جلسه مورخ 29/3/1392 بنا به پيشنهاد وزارت نفت و به استناد ماده(9) قانون اصلاح الگوي مصرف انرژي ـ مصوب 1389ـ ، اساسنامه شرکت بهينه‌سازي مصرف سوخت را به شرح زير اصلاح و تصويب نمود:



اساسنامه شرکت بهينه‌سازي مصرف سوخت



فصل اول ـ کليات و سرمايه

ماده1ـ شرکت بهينه‌سازي مصرف سوخت (سهامي خاص) که طبق ماده (5) قانون اساسنامه شرکت ملي نفت ايران تشکيل شده است، به موجب ماده(9) قانون اصلاح الگوي مصرف انرژي ـ مصوب 1389ـ به عنوان شرکت تابعه وزارت نفت، براساس اين اساسنامه و ساير قوانين و مقررات مربوط اداره مي‌گردد و از اين پس در اساسنامه بطور اختصار "شرکت" ناميده مي‌شود.



ماده2ـ مرکز اصلي شرکت در تهران است و مي‌تواند با تأييد مجمع عمومي براي انجام عمليات و وظايف خود با رعايت قوانين و مقررات مربوط از جمله ماده(13)قانون اجراي سياستهاي کلي اصل (44) قانون اساسي ـ مصوب 1386ـ شرکتهاي فرعي و وابسته، شعب يا دفاتر و نمايندگيهايي در داخل و خارج کشور تأسيس نمايد.



ماده3ـ مدت شرکت نامحدود است.



ماده4ـ سرمايه شرکت دو ميليارد(000/000/000/2)ريال منقسم به دويست هزار(000/200) سهم ده هزار(000/10)ريالي با نام است و تماماً پرداخت گرديده است. سهام شرکت کلاً متعلق به دولت جمهوري اسلامي ايران و غيرقابل انتقال است.



فصل دوم ـ موضوع، حقوق و اختيارات شرکت

ماده5- موضوع شرکت عبارت است از اعمال مديريت تقاضا و اجراي سياست‌هاي مرتبط با بهينه‌سازي مصرف سوخت در بخش‌هاي مختلف مصرف، کمک به توسعه کاربرد انواع فناوري‌هاي نوين تبديل انرژي در بخش‌هاي مختلف مصرف،کاهش هزينه‌هاي درازمدت ناشي از تقاضاي انرژي،تدوين معيارها،ضوابط و دستورالعمل‌هاي مرتبط با بهينه‌سازي مصرف انرژي،جايگزيني اقتصادي حامل‌هاي انرژي همراه با توسعه بکارگيري ظرفيت‌هاي محلي انرژي و انرژي تجديدپذير به نيابت از وزارت نفت و اجراي کليه فعاليتهاي مربوط به امور مزبور و تصدي و انجام هرگونه فعاليت علمي،پژوهشي،فني،بازرگاني و ساير خدماتي که براي توسعه عمليات شرکت لازم شناخته شود.



ماده6- وظايف و اختيارات شرکت شامل وظايف و اختيارات موضوع قانون اصلاح الگوي مصرف انرژي و ساير قوانين و مقررات مربوط،از جمله موارد زير مي‌باشد که به تبعيت از وزارت نفت، حسب مورد رأساً يا با همکاري ساير دستگاه‌هاي اجرايي ذي‌ربط انجام مي‌دهد:

1- تهيه بسته‌هاي سياستي و خط‌مشي‌هاي اساسي مرتبط با عرضه و مصرف انرژي و حامل‌هاي آن در بخش‌هاي مختلف اعم از صنعت،حمل و نقل،کشاورزي و مسکن و ارائه به مراجع ذيربط براي تصويب.

2-تهيه راهکارهاي اجرائي مناسب به منظور حمايت و تشويق براي ارتقاي نظام تحقيق و توسعه فناوري‌هاي جديد در زمينه بهينه‌سازي انرژي و ارائه به مراجع ذي‌ربط براي تصويب.

3ـ تهيه آيين‌نامه‌هاي صرفه‌جوئي و الگوهاي لازم براي مصرف انرژي و حامل‌هاي آن در بخش‌هاي مختلف اعم از صنعت،حمل و نقل،کشاورزي و مسکن و ارائه به مراجع ذي‌ربط براي تصويب.

4ـ شناسائي و تدوين راهکارهاي توسعه فناوري‌هاي موردنياز در حوزه صنعت نفت براي عرضه و مصرف انرژي در حيطه تخصصي نفت و فراهم ساختن امکان طراحي و بهبود آنها براي بکارگيري توسط سازندگان و توليدکنندگان داخلي.

5-تهيه معيارها و مشخصات فني و استانداردهاي اجباري انرژي و ارائه به مراجع ذيربط براي تصويب و همکاري لازم براي اجراي آنها.

6-اقدامات لازم به منظور ترغيب مصرف‌کنندگان انرژي به استفاده از تجهيزات،وسايل،مجموعه‌ها و فرآيندهاي با مصرف انرژي کمتر.

7-تهيه مقررات و آيين‌نامه‌هاي لازم براي شرکت‌‌هاي خدمات انرژي و حمايت از فعاليت و توسعه آنها با مشارکت ساير دستگاههاي اجرايي مربوط و ارائه به مراجع ذيربط براي تصويب و اقدامات اجرايي و نظارتي مقتضي در اين زمينه،در حدود امکانات و اختيارات مقرر.

8-مديريت،نظارت وبازرسي و اقدام لازم در زمينه مميزي انرژي، بهينه‌سازي مصرف انرژي و اجراي راهکارهاي بهينه‌سازي مصرف انرژي توسط مصرف‌کنندگان انرژي،طبق مقررات و آيين‌نامه‌هاي مربوط.

9- تهيه و تدوين آيين‌نامه‌ها،دستورالعمل‌ها و راهکارهاي مناسب و اقدامات اجرايي،نظارتي و حمايتي در حوزه توليد و توسعه همزمان برق،انرژي و برودت،احداث و بکارگيري واحدهاي بازيافت انرژي و طرحهاي مرتبط با افزايش بازده انرژي توسط توليدکنندگان و مصرف‌کنندگان و ارائه آيين‌نامه‌ها،دستورالعمل‌ها و راهکارهاي مزبور به مراجع ذيربط براي تصويب.

10-فعاليت لازم در زمينه حمايت از ترويج کاربرد اقتصادي منابع تجديدشونده انرژي.

11- طراحي و ساخت طرح‌هاي الگو و آزمايشي به منظور کسب و ارتقاي دانش و تجربيات در حوزه اهداف و مسئوليت‌هاي شرکت.

12-اقدام در زمينه آموزش و آگاه‌سازي عمومي و ارتقاي فرهنگ جامعه در بخش بهينه‌سازي و اصلاح الگوي مصرف انرژي.

13-نمايندگي،عضويت و حضور در مجامع بين‌المللي مربوط براي حفظ منافع ملي و ارتقاي دانش فني طبق سياست‌هاي کلي نظام و قوانين و مقررات مربوط.

14-انعقاد انواع عقود و معاملات،از جمله قراردادهاي خدمت و پيمانکاري و مهندسي مشاور و مشاوره و استخدامي با اشخاص واجد صلاحيت با رعايت قوانين و مقررات مربوط.

15-خريد،فروش،اجاره،استيجاره،رهن،تحصيل و تملک اموال منقول و غيرمنقول و همچنين ايجاد، تکميل،توسعه،نظارت و اداره اموال،تأسيسات،کارگاهها،دستگاهها،تعميرگاهها و ديگر تأسيسات و ابزار و ادوات و وسايل لازم براي انجام مقاصد و عمليات موضوع شرکت با رعايت قوانين و مقررات مربوط.

16-گرفتن اعتبار يا وام و پرداخت تسهيلات به اشخاص حقيقي و حقوقي به منظور تأمين احتياجات و اجراي مقاصد شرکت با تصويب مجمع عمومي با رعايت قوانين و مقررات مربوط.

17-تحصيل و تملک و واگذاري حق استفاده و ثبت پروانه‌هاي اختراع و هرگونه اطلاعات درباره علائم تجاري،اختراعات،طرحها و روشهاي موردنياز براي انجام عمليات و وظايف موضوع شرکت.

18-مشارکت و همکاري با ساير دستگاه‌هاي اجرايي و مؤسسات و شرکتهاي ايراني و يا خارجي واجد صلاحيت فني و مالي با رعايت قوانين و مقررات مربوط.

19-برنامه‌ريزي جهت جذب نيرو براي تأمين احتياجات شرکت و تنظيم و اجراي برنامه‌هاي آموزشي و کارآموزي کارکنان به منظور ارتقاي سطح اطلاعات علمي،تخصصي،فني و اجرايي آنها با رعايت قوانين و مقررات مربوط.

20- ساير وظايف و اختياراتي که به موجب ساير قوانين و مقررات مربوط و يا توسط وزارت نفت به شرکت محول مي‌شود.



فصل سوم ـ ارکان شرکت

ماده7ـ شرکت داراي ارکان زير مي‌باشد:

1- مجمع عمومي

2- هيئت مديره و مديرعامل

3-حسابرس(بازرس قانوني)



ماده8 -نمايندگان صاحب سهام شرکت در مجمع عمومي عبارتند از:

1-وزير نفت (رئيس مجمع عمومي)

2- وزير امور اقتصادي و دارايي

3- معاون برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رييس‌جمهور



ماده9-جلسات مجمع عمومي در تهران تشکيل مي‌شود و رياست جلسات در غياب وزير نفت، با يکي ديگر از اعضاي مجمع عمومي شرکت مي‌باشد که توسط ايشان تعيين و معرفي خواهد شد.



ماده10- مجمع عمومي عادي در تيرماه هر سال براي رسيدگي به گزارش حسابرس(بازرس قانوني)و تصويب ترازنامه و حساب سود و زيان و ساير صورتهاي مالي سال مالي گذشته شرکت و استماع گزارش عملکرد مديران و در مهرماه همان سال براي رسيدگي و تصويب بودجه سال آينده شرکت تشکيل مي‌گردد و تا وقتي که نسبت به موضوعات مندرج در دستورجلسه تصميمي اتخاذ نشده باشد،جلسات همچنان ادامه مي‌يابد.

تبصره ـ علاوه بر موارد مذکور در اين ماده،ممکن است موضوعات ديگري نيز بنا به پيشنهاد رئيس هيئت مديره و يا مديرعامل شرکت و يا طبق نظر رئيس مجمع عمومي در دستور مذاکرات مجمع عمومي قرار گيرد.



ماده11-مجمع عمومي را مي‌توان در هر موقع از سال بنا به تصميم رئيس مجمع عمومي و يا حسابرس(بازرس قانوني)شرکت به طور فوق‌العاده دعوت نمود.

تبصره ـ دستور جلسه مجمع عمومي در دعوتنامه قيد خواهد شد.



ماده12-جلسات مجمع عمومي عادي(يا عادي بطور فوق‌العاده) با اکثريت اعضاي مجمع عمومي رسميت مي‌يابد،ليکن تصميمات متخذه با رأي نصف به علاوه يک اعضا قابليت اجرا خواهد داشت. همچنين جلسات مجمع عمومي فوق‌العاده شرکت با حضور تمامي اعضا رسميت مي‌يابد و اخذ دو سوم آرا جهت اتخاذ تصميمات، ضروري خواهد بود.



ماده13- رييس مجمع عمومي يک نفر را به عنوان دبير مجمع عمومي انتخاب خواهد نمود.



ماده14-اعضاي هيئت مديره و حسابرس(بازرس قانوني)شرکت مي‌توانند با دعوت رئيس مجمع، بدون داشتن حق رأي،در جلسات مجمع عمومي شرکت نمايند.

ماده15-صورتجلسات مجمع عمومي پس از تصويب بايد به امضاي رئيس مجمع عمومي برسد و در پرونده مخصوص نگاهداري شود.



ماده16- وظايف و اختيارات مجمع عمومي عادي به شرح زير تعيين مي‌شود:

1- رسيدگي و اتخاذ تصميم نسبت به ترازنامه و حساب سود و زيان و ساير صورتهاي مالي شرکت با توجه به گزارش ساليانه هيئت مديره و گزارش حسابرس(بازرس قانوني).

2- بررسي و تصويب برنامه عمليات و فصول و ارقام بودجه‌هاي جاري و سرمايه‌اي شرکت.

3-اتخاذ تصميم نسبت به دريافت وام و اعتبار و پرداخت تسهيلات به اشخاص حقيقي و حقوقي به منظور تأمين احتياجات و مقاصد شرکت با رعايت قوانين و مقررات مربوط.

4- انتخاب اعضاي هيئت مديره و مديرعامل.

5-انتخاب حسابرس(بازرس قانوني)با رعايت قوانين مربوط.

6-تعيين حقوق و مزاياي اعضاي هيئت مديره و حق‌الزحمه حسابرس(بازرس قانوني)با رعايت قوانين و مقررات مربوط.

7-تعيين خط مشي عمومي شرکت و تصويب برنامه‌هاي بلندمدت،ميان مدت و کوتاه مدت شرکت.

8-اتخاذ تصميم در مورد تأسيس شرکتهاي فرعي و وابسته و شعب و نمايندگي‌ها و يا برچيدن آنها در داخل و خارج کشور با رعايت قوانين و مقررات مربوط.

9-تصويب آيين‌نامه‌هاي اداري،مالي،معاملاتي،رفاهي،استخدامي و ساير آيين‌نامه‌ها و مقررات مورد نياز و ساختار تشکيلاتي شرکت،با رعايت قوانين و مقررات مربوط.

10-اتـخاذ تصـميم در خـصوص احـتساب انـدوخته‌هاي قانوني و احتياطي و ذخيره استهلاک دارايي‌هاي ثابت شرکت با رعايت قوانين و مقررات مربوط.

11-اتخاذ تصميم در خصوص پيشنهادهاي هيئت مديره، مربوط به انعقاد هرگونه قراردادهاي مشارکت و خريد و فروش سهام شرکتهاي ديگر که مرتبط با فعاليت شرکت باشد با رعايت قوانين و مقررات مربوط.

12-اتخاذ تصميم درباره هر موضوع ديگري که با رعايت مفاد اين اساسنامه در دستور جلسه مجمع عمومي قرار گيرد.



ماده17- وظايف و اختيارات مجمع عمومي فوق‌العاده به شرح زير تعيين مي‌شود:

1-پيشنهاد تغيير يا اصلاح مواد اساسنامه و افزايش يا کاهش سرمايه شرکت و ارائه به هيئت وزيران جهت تصويب.

2-اتخاذ تصميم در خصوص انحلال يا ادغام شرکت براي ارائه به هيئت وزيران با رعايت قوانين و مقررات مربوط.



ماده18-هيئت مـديره شرکت از پنج نفر عضو اصلي شامل رئيس هيئت مديره،مديرعامل(نايب رئيـس) و سـه نفر ديگر تشکيل مي‌گردد. دو نفـر ديـگر نيز به عنوان اعضاي علي‌البدل انتخاب مي‌شوند که در غياب هر يک از اعضاي اصلي،به دعوت رئيس هيئت مديره،شرکت آنان در جلسات و تصميمات هيئت مديره الزامي و معتبر خواهد بود.



ماده19-رئيس هيئت مديره،مديرعامل و ساير اعضاي هيئت مديره با پيشنهاد رئيس مجمع عمومي و تصويب مجمع عمومي و با صدور حکم از سوي وزير نفت براي مدت دو سال به اين سمت انتخاب مي‌شوند و در پايان مدت عضويت هيئت مديره،انتخاب مجدد آنان بلامانع است. پس از انقضاي دوره تصدي و تا وقتي که هيئت مديره جديد انتخاب نشده است،هيئت مديره شرکت با اختيارات فعلي خود به خدمت ادامه خواهند داد.



ماده20-تغيير هر يک از اعضاي هيئت مديره، قبل از پايان خدمت مدت عضويت آنان با پيشنهاد رئيس مجمع عمومي و تصويب مجمع عمومي امکان‌پذير مي‌باشد.



ماده21-دعوت،تعيين وقت و اداره جلسات هيئت مديره و ابلاغ مصوبات به عهده رئيس و در غياب رئيس به عهده نايب رئيس هيئت مديره و اجراي مصوبات و تصميمات هيئت مديره از وظايف مديرعامل مي‌باشد. جلسات هيئت مديره در محل شرکت و حداقل هر ماه يکبار تشکيل خواهد شد. جلسات هيئت مديره با پيشنهاد هر يک از اعضا و به دعوت و حضور رئيس هيئت‌مديره و در غياب ايشان توسط نايب رئيس هيئت‌مديره نيز تشکيل مي‌شود.

تبصره-جلسات هيئت مديره با حضور پنج عضو رسميت مي‌يابد. تصميمات هيئت مديره با اکثريت آراي اعضاي حاضر در جلسه معتبر است.



ماده22-هيئت مديره در حدود مقررات اين اساسنامه داراي اختيارات لازم براي اداره امور شرکت و انجام وظايف مربوط به موضوع شرکت مي‌باشد. اختيارات و وظايف هيئت مديره از جمله موارد زير مي‌باشد:

1-اجراي تصميمات مجمع عمومي.

2-ارائه پيشنهاد در مورد طرح تشکيلات و نمودار کلي سازمان شرکت به مجمع عمومي براي تصويب.

3- تنظيم ترازنامه و حساب سود و زيان شرکت و تهيه گزارش هيئت مديره براي تقديم به مجمع عمومي.

4- تنظيم بودجه سالانه شرکت و ارائه آن به مجمع عمومي براي تصويب.

5- اجراي بودجه سالانه شرکت و اعمال اصلاحات لازم در بودجه به پيشنهاد مديرعامل، در حدود اختياراتي که از طرف مجمع عمومي به هيئت مديره تفويض شده باشد.

6- تنظيم برنامه عمليات و تعيين خط مشي و سياست کلي شرکت جهت تقديم به مجمع عمومي براي تصويب.

7- اخذ تصميم نسبت به معاملات و قراردادها طبق مقررات و آيين‌نامه معاملات شرکت.

8- بررسي و تنظيم پيشنهاد دريافت و پرداخت اعتبار و وام جهت تقديم به مجمع عمومي براي تصويب.

9- اخذ تصميم درباره کليه پيشنهادهاي مديرعامل که براي حفظ حقوق و منافع شرکت لازم و در صلاحيت هيئت مديره باشد.

10-اتخاذ تصميم براي ارجاع دعاوي و اختلافات به داوري و تعيين داور با حق صلح و سازش با رعايت قوانين و مقررات مربوط.

11- اتخاذ تصميم در مورد هرگونه اقدامي که براي انجام عمليات موضوع شرکت لازم و مقتضي باشد.



ماده23-مديرعامل مسئول اداره امور شرکت و اجراي مصوبات هيئت مديره و مجمع عمومي و حسن جريان کليه امور و حفظ حقوق و منافع و اموال شرکت مي‌باشد و براي ايفاي وظايف مذکور داراي اختيارات لازم است و نمايندگي شرکت را در مقابل کليه اشخاص حقيقي و حقوقي با حق توکيل به غير دارد.

تبصره- مديرعامل مي‌تواند تمام يا قسمتي از اختيارات اجرايي خود را به تشخيص و مسئوليت خود به هر يک از اعضاي هيئت مديره و کارمندان شرکت تفويض کند. اختيارات و وظايف مديرعامل شامل موارد زير نيز مي‌باشد:

1-استخدام،انتصاب،ارتقاء،انفصال،اعطاي پاداش،اضافه حقوق و مزايا و برقراري فوق‌العاده‌هاي کارکنان و به طور کلي اتخاذ تصميم درباره کليه امور استخدامي و آموزش کارکنان شرکت طبق قوانين و مقررات مربوط.

2- افتتاح حساب و پرداخت و دريافت وجوه نزد بانک‌ها و مؤسسات مالي کشور طبق قوانين و مقررات مربوط.

3- تعيين وظايف و حدود اختيارات و مسئوليتهاي واحدهاي مختلف شرکت در حدود تشکيلات و ساختار کلي شرکت.

4- اعمال نظارت‌هاي مالي و محاسباتي و حسابرسي نسبت به عمليات و معاملات و مخارج شرکت و شرکتهاي فرعي و وابسته و بازرسي در کليه امور شرکت و شعب و نمايندگيها و مؤسسات تابعه شرکت.



ماده24-چک‌ها،اوراق و اسناد بهادار و همچنين قراردادها و اسناد مالي که مستلزم قبول تعهد و يا واگذاري حقي از طرف شرکت باشد با امضاي مديرعامل و يکـي از اعضاي هيـئت مديره که برحسب مورد از طرف هـيئت مـديره تعييـن خواهد شد،معتبر مي‌باشد. مديرعامل و عضو صاحب امضا هر يک مي‌تواند حق امضاي خود را به کارمندان شرکت به تشخيص و مسئوليت خود پس از تصويب هيئت مديره واگذار نمايند.

تبصره-استفاده از حسابهاي بانکي به امضاي يکي از افراد موضوع اين ماده و ذيحساب خواهد رسيد.



ماده25-مکاتبات و ساير اوراق مربوط به امور اداري و مالي و پرسنلي و جاري شرکت با امضاي مديرعامل و يا کساني که از طرف او حق امضا دارند صادر مي‌شود. مديرعامل مي‌تواند حق امضا خود را به تشخيص و مسئوليت خود به کارکنان شرکت واگذار نمايد.



ماده26-حسابرس(بازرس قانوني)شرکت،طبق قوانين و مقررات مربوط، توسط مجمع عمومي انتخاب خواهد شد.



ماده27-وظايف حسابرس(بازرس قانوني) به شرح زير تعيين مي‌شود:

1-تطبيق عمليات شرکت با برنامه و بودجه مصوب.

2- رسيدگي به ترازنامه و حساب سود و زيان شرکت و تصديق مطابقت آنها با کارتها و دفاتر شرکت و ارائه گزارش لازم به مجمع عمومي، ظرف يک ماه پس از اخذ صورت‌هاي مالي مربوط.

تبصره-يک نسخه از گزارش مزبور بايد بيست روز قبل از جلسه مجمع عمومي که در تير ماه هر سال تشکيل مي‌گردد، به رئيس هيئت مديره و يک نسخه به مديرعامل تسـليم شود که به ضميمه گزارش هيئت مديره با ترازنامه و حساب سود و زيان شرکت به مجمع عمومي تقديم گردد.

3-ارائه گزارش درخصوص پيشنهادافزايش يا کاهش سرمايه شرکت به مجمع عمومي فوق‌العاده.

4- مطالعه گزارش ساليانه هيئت مديره و اظهارنظر نسبت به مندرجات آن.

5-گزارش کتبي موارد لازم به هيئت مديره و مجمع عمومي.



ماده28-حسابرس(بازرس قانوني)حق مراجعه به کليه دفاتر و اسناد و مدارک و قراردادهاي شرکت را دارد.



ماده29-حسابرس(بازرس قانوني)مي‌تواند نظرات خود را به رئيس هيئت مديره و يا مديرعامل اطلاع دهد و از مديرعامل بخواهد اطلاعات و مدارک لازم را در اختيار وي بگذارند.



ماده30-اجراي وظايف حسابرس(بازرس قانوني) که بر طبق مقررات اين اساسنامه تعيين شده، نبايد به هيچ وجه مانع جريان عادي کار شرکت گردد.



فصل چهارم ـ ترازنامه و حساب سود و زيان

ماده31-سال مالي شرکت از اول فروردين ماه هر سال شروع و در آخر اسفند ماه همان سـال خاتـمه مي‌يابد و کليه دفـاتر شرکت به تاريـخ روز آخر سـال مالي بـسته مي‌شود. ترازنامه و حساب سود و زيان شرکت و گزارش هيئت مديره بايد ظرف چهل و پنج روز قبل از تاريخ تشکيل مجمع عمومي تهيه و به حسابرس(بازرس قانوني)تسليم شود.



ماده32-شرکت براي انجام و توسعه عمليات خود،علاوه بر آن که در بخش هزينه‌هاي جاري کماکان از محل بودجه جاري شرکت ملي نفت ايران استفاده مي‌کند، بودجه و اعتبار لازم را از محل منابع مالي زير تأمين خواهد نمود:

1-منابع داخلي و درآمدهاي حاصل از ارائه خدمات آموزشي، پژوهشي، مشاوره و غير آن.

2- منابع بودجه عمومي کشور.

3-اعتبارات پژوهشي شرکتهاي اصلي تابعه وزارت نفت.

4-کمک‌هاي دريافتي از شرکت‌هاي اصلي و فرعي وزارت نفت.

5- منابع يارانه‌اي و صرفه‌جوئي انرژي اختصاصي دولت،موضوع ماده(73) قانون اصلاح الگوي مصرف انرژي- مصوب 1389ـ و اصلاحات بعدي آن و منابع ناشي از اجراي قانون هدفمند کردن يارانه‌ها ـ مصوب 1388ـ .

6- ساير درآ مدهاي موضوع فعاليت شرکت.

تبصره-در صورت نياز،شرکت مي‌تواند با تصويب مجمع عمومي و با رعايت قوانين و مقررات مربوط، کسري بودجه را تأمين نمايد.



ماده33-در تـرازنامـه اقلام دارايـي شرکت به بهاي خريد يا تمام شده پس از استهلاک منظور مي‌شود. مطالبات مشکوک به ارزش احتمالي روز تنظيم ترازنامه احتساب مي‌گردد. اقلام سوخت شده نبايد جزو دارايي شرکت منظور شود.



فصل پنجم ـ ساير مقررات

ماده34 شـرکت با تصويب مجمع عمومي يا هيئت مـديره از کلـيه مزاياي رفـاهي و معـافيت‌هـاي مـقرر بـراي شـرکت‌هـاي تـابعه وزارت نـفت برخـوردار خواهد شد.



ماده35-معاملات شرکت به موجب آيين‌نامه معاملات شرکت و ساير قوانين و مقررات مربوط انجام مي‌شود.



ماده36-شرکت در تهيه مسکن و تأمين رفاه و بهداشت و فرهنگ و آموزش و تفريحات سالم کارکنان خود و کمکهاي اجتماعي به آنان و حفاظت آنان در مقابل حوادث با رعايت قوانين و مقررات مربوط اهتمام به عمل مي‌آورد.



اين اساسنامه به موجب نامه شماره51565/30/92 مورخ 30/05/1392 شوراي نگهبان به تأييد شوراي يادشده رسيده است.



اسحاق جهانگيري
معاون اول رييس جمهور


Share via facebook Share via linkedin Share via pinterest Share via reddit Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp

https://www.meta4u.com/acc/Themes/NameX_v1.2.3/images/post/clip.png
ابلاغ دادنامه شماره 355-354 مورخ 26/05/1395 مبنی بر ابطال بخشنامه شماره 14971/230/د مورخ 03/06/1932

نویسنده اکبرزاده در باب چهارم - در مقررات مختلفه - ماده 132 الی 218

0 ارسال
1291 مشاهده
آخرین ارسال: فبریه 25, 2017, 10:11:09 قبل از ظهر
توسط
اکبرزاده
https://www.meta4u.com/acc/Themes/NameX_v1.2.3/images/post/clip.png
عدم ابطال نامه شماره 38410-230/د مورخ 6-12-1391، بخشنامه شماره 23468-200/ص مورخ 24-12-1392ونامه هاي

نویسنده اکبرزاده در قانون مالیاتهای مستقیم - باب پنجم - سازمان تشخیص و مراجع مالیاتی - ماده 219 الی 282

0 ارسال
1273 مشاهده
آخرین ارسال: فبریه 27, 2016, 11:25:24 قبل از ظهر
توسط
اکبرزاده
https://www.meta4u.com/acc/Themes/NameX_v1.2.3/images/post/xx.png
ابطال بند 4 بخشنامه شماره 11304/6247-201 مورخ 15/11/82 به موجب دادنامه شماره 1068 مورخ 26/12/1392 هيأت عمومي ديوان عدالت اداري

نویسنده اکبرزاده در قانون مالیاتهای مستقیم - باب اول - اشخاص مشمول مالیات - ماده 1 الی 2

0 ارسال
2872 مشاهده
آخرین ارسال: می 08, 2014, 01:31:06 بعد از ظهر
توسط
اکبرزاده
https://www.meta4u.com/acc/Themes/NameX_v1.2.3/images/post/xx.png
ابلاغ دادنامه شماره 670 مورخ 25/9/1392 هيأت عمومي ديوان عدالت اداري مبني بر ابطال بخشنامه شماره 81099/1351/232 مورخ 12/9/1386

نویسنده اکبرزاده در قانون مالیاتهای مستقیم - باب چهارم - در مقررات مختلفه - ماده 132 الی 218

0 ارسال
1502 مشاهده
آخرین ارسال: فبریه 10, 2014, 10:22:03 قبل از ظهر
توسط
اکبرزاده
https://www.meta4u.com/acc/Themes/NameX_v1.2.3/images/post/xx.png
ارسال رأی هیأت عمومی دیوان عدالت اداری موضوع دادنامه شماره ۱۳۲۶ مورخ ۲۳/۵/۱۳۹۷ مبنی بر ابطال بند (۳) بخشنامه شماره ۵۱۰۷۶ مورخ ۲۷/۴/۱۳۸۸

نویسنده اکبرزاده در قانون مالیاتهای مستقیم - باب پنجم - سازمان تشخیص و مراجع مالیاتی - ماده 219 الی 282

0 ارسال
793 مشاهده
آخرین ارسال: فبریه 14, 2019, 01:14:23 بعد از ظهر
توسط
اکبرزاده
https://www.meta4u.com/acc/Themes/NameX_v1.2.3/images/post/xx.png
ارسال رأي هيأت تخصصي اقتصادي، مالي و اصناف ديوان عدالت اداري در خصوص رد خواسته ابطال بخشنامه شماره 7204/200/ص مورخ 23/4/1392 موضوع دادنامه شماره 225 مورخ 30/6/1394

نویسنده اکبرزاده در بخشنامه های مالیاتی

0 ارسال
1531 مشاهده
آخرین ارسال: دسامبر 20, 2015, 06:12:31 بعد از ظهر
توسط
اکبرزاده
https://www.meta4u.com/acc/Themes/NameX_v1.2.3/images/post/xx.png
بخشنامه: ۲۳۰/۹۷/۹۵-ابطال بخشنامه شماره ۳۳۳۱۹/۲۰۷۰-۲۱۱ مورخ ۰۹/۰۶/۱۳۸۱ سامان امور مالیاتی کشور

نویسنده اکبرزاده در قانون مالیاتهای مستقیم - باب چهارم - در مقررات مختلفه - ماده 132 الی 218

0 ارسال
570 مشاهده
آخرین ارسال: فبریه 07, 2019, 01:00:12 بعد از ظهر
توسط
اکبرزاده

خدمات حسابداری

موسسه رستا تراز پارسه اصطلاحات حسابداری طراحی سایت و انجمن حسابداری

سایر پرتال ها

فروم متا انجمن بورس و اوراق بهادار ثبت آگهی رایگان