- 1. فناوری نانو و تاثیر آن در صنایع غذایی
- 2. نقش مایکو توکسینها در فساد موادغذایی
- 3. بسته بندی هوشمند مواد غذایی چگونه و با چه هدفی انجام می شود؟
- 4. مقاله ای کوتاه درباره انواع پنیر
- 5. بررسی مواد اصلی تشکیل دهنده نان و مکانیسم اثر این مواد در عمل آور خمیر
- 6. کشک محصولی کاملاً ایرانی
- 7. بررسی خاصیت شیرین کنندگی و درمانی برگ استویا *Stevia*
- 8. نحوه استفاده از امواج اولتراسوند در صنايع غذائي
- 9. بیشترین افزایش قیمت مواد غذایی در 36 سال گذشته در جهان
- 10. بهبود كيفيت نان با همكاري همه دستگاه ها
- 11. بررسی تاثیر دما یا درجه حرارت بر آلودگی یا فساد مواد غذایی
- 12. بررسی تاثیر آنزیمهای پكتولیتیك و سلولیتیك در بهبود فرایند قندگیری از خرما
- 13. امنیت غذایی چیست؟
- 14. كفير نوشيدنی سلامتی زا و خواص درمانی آن
- 15. شیر سویا را با شیر گاو مقایسه نکنید!
- 16. تاثیر رنگ های طبیعی، مشابه طبیعی و شیمیائی یا سنتتیک در مواد غذائی
- 17. آشنایی با منیزیم و مصرف آن
- 18. کاربرد فناوری نانو تکنولوژی در کشاورزی و صنایع غذایی
- 19. بررسی بسته بندي به روش MAP در صنايع غذايي
- 20. اهمیت تحقیق و توسعه (R&D) بر رشد ارزش افزوده اقتصادی
صفحه: صفحه1 2
بانک مقالات علوم و صنایع غذایی دانشجویی و دانش آموزی متا برای پژوهش، تحقیق و ارائه بصورت رایگان در تمامی رشته های پایه و تخصصی.
صفحه: صفحه1 2