چند نکته برای این که تبدیل به یک همسر ایده آل شوید

نویسنده Zohreh Gholami, بعد از ظهر 13:42:55 - 12/11/11

« چند توصیه برای برقراری آرامش بیشتر در فضای خانه | سندرم قلب شكسته در زنان »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

چند نکته برای این که تبدیل به یک همسر ایده آل شوید

مردها دوست دارند همسران‌شان بعضي مسايل و ظرافت‌ها را در برخورد با آن‌ها رعايت کنند. اين موارد همان چيزهايي هستند که شوهران آرزو مي‌کنند کاش همسران‌شان درباره مردان بدانند!

بر اساس نظر کارشناسان خانواده و روان‌شناسان،‌ زن و شوهر مي‌توانند بر اساس تفاهم و بر محور آموزه‌هاي ديني به همديگر کمک کنند تا به نيازهاي‌شان پاسخ داده شود و از اين راه حتي به درک بهتري از نيازهاي خود نيز برسند.

دکتر فيل،‌ يکي از مشاوران خانواده معروف،‌ در مجموعه خاطرات خود مي‌گويد: «يک روز صبح نگاهم به کمد اتاق‌خواب خودم و همسرم افتاد و همين نگاه ناگهاني، رازي را بر من آشکار کرد. من متوجه شدم که بخش مربوط به همسرم از کمد من بسيار تميزتر و مرتب‌تر است. فکر کردم که بايد خيلي سريع کمدم را مرتب کنم تا چيزي از بخش مربوط به همسرم کم نداشته باشد اما به نظر نمي‌رسيد بتوانم به تنهايي از عهده اين کار بر بيايم. راستش هر وقت قرار است من جايي را مرتب کنم،‌ معمولا فقط جاي چيزها را عوض مي‌کنم، اما در نهايت آن‌ها همان‌طور نامرتب باقي مي‌مانند.

در همين فکر و خيال‌ها بودم که همسرم وارد اتاق شد. نگاهي به من کرد و پرسيد: چه کار مي‌کني؟
گفتم: مشغول تميز کردن کمدم هستم.
او با مهرباني و بزرگواري گفت: اجازه مي‌دهي کمکت کنم؟
من هم از خدا خواسته،‌ بسيار سپاسگزار شدم. اين که کسي کاري را انجام بدهد که در آن بيشتر از من تبحر دارد، واقعاً جاي سپاس دارد. در دلم خدا را هم شکر کردم که کسي را کنار من قرار داده که در انجام خيلي از کارها، از جمله تميز کردن کمد، از من بهتر است.»

آن‌چه که دکتر فيل در اين خاطره بر آن تاکيد دارد اين است که خداوند زن و مرد را متفاوت از هم و متمم هم ساخته است اما گاهي اوقات اين تفاوت‌ها باعث آزار و رنج‌ ما مي‌شود.

او مي‌گويد: «من معتقدم خداوند ما را زن و مرد خلق کرد تا نه فقط در بسياري از امور و مسايل بيولوژيکي متفاوت باشيم‌که حتي در بسياري از امور غير مادي نيز با هم فرق داشته باشيم. من معتقدم مهارت‌ها، توانايي‌ها و منافع مختلف به روح مردان و زنان متصل‌اند. اختلاف ميان زن و مرد در تفاوت جنس ‌آن‌ها تعريف شده است و البته شواهد کافي هم براي حمايت از مشروعيت اين تفاوت‌هاي جنسيتي وجود دارد.»

او در توضيح اين تفاوت‌ها به نيازهايي اشاره مي‌کند که به عنوان يک مرد از همسرش دارد و معتقد است ويژگي‌هايي که بر‌خواهد شمرد، در مورد بيشتر مردان درست و صادق است، البته به هر حال هميشه استثنا هم وجود دارد! به نظر اين روان‌شناس برجسته، مردان از برخي نظرها از زنان ضعيف‌ترند و اين ضعف را اغلب از راه‌هاي يکساني نشان مي‌دهند. ضمن اين که آنـــــان شکست يا فرو ريختن‌شان را هم اغلب به شکل‌هايي شبيه به هم نشان مي‌دهند. حالا بايد ديد در چنين شرايطي چه کارهايي مي‌شود براي يک مرد انجام داد تا او دوباره جايگاه و شخصيت خود را باز‌يابد. برخي از راه‌هاي متداول براي کمک به مردان در چنين وضعيتي در پي مي‌آيند. راه‌هايي که يک زن از طريق آن‌ها مي‌تواند به شوهر خود کمک کند تا کسي باشد که خداوند از او مي‌خواهد.

غُر نزنيد،‌ کمک کنيد
يک مرد هنگام شکست به کمک نياز دارد نه همسري که بخواهد مدام غر بزند و سرزنش کند. او کسي را نمي‌خواهد که بخواهد شکايتش را به ديگران بکند يا کسي که سعي کند او را مدام کنترل کند. همسر شما نياز به زني دارد که متحدش باشد و خود را شريک زندگي او بداند.

خداوند کمبودهاي شما را به عنوان زن مي‌داند و از کمبودهاي همسرتان هم آگاه است. او مي‌داند که اين کمبودها،‌ خلاها و شکاف‌ها را چگونه پر کند. به همين دليل زن و مرد را مکمل هم آفريد. حالا اين 2‌نفر در کنار هم گاهي لازم است براي از بين بردن اصطکاک ميانشان از سمباده استفاده کنند. يا اين‌که گاهي فضاي خالي ميان‌شان را با چيزي پر کنند تا اصطکاک مناسب به وجود بيايد. وقتي که اين کارها انجام شد آن‌وقت به يک وضعيت متعادل،‌ متناسب و زيبا مي‌رسند. ممکن است شکاف زندگي شما و شوهرتان در مورد مسايل مالي‌، راه‌هاي فرزند‌داري، مراقبت از خانه يا ماشين و... باشد يا در مديريت معنوي خانواده با هم اختلاف نظر داشته باشيد. شما بايد تلاش کنيد تا با همدلي و همراهي اين مشکلات را حل کنيد و به تفاهم و درک متقابل برسيد.

نگاه 360 درجه
يک مرد هميشه به ديدگاه‌هاي شما به عنوان همسر نياز دارد. او 360 درجه را نمي‌بيند، همان‌طور که شما نمي‌بينيد. او به شهود و بينش شما نياز دارد تا از آن به نفع خود و خانواده‌تان استفاده کند. شما ديدگاه‌هايتان را متواضعانه و محترمانه با همسرتان به اشتراک بگذاريد و از ديدگاه‌هاي او نيز آگاه شويد. از برخوردهاي خشن بپرهيزيد و درباره هم قضاوت نکنيد. لازم نيست که شما از شکست يا اشتباهات او انتقاد کنيد. ديگران به اندازه کافي اين کار را مي‌کنند!‌ شما بايد حامي و همراه شوهرتان باشيد.

رابطه حمايت و اعتماد به نفس
مرد به حمايت و تشويق همسرش نياز دارد. مهم نيست که اعتماد به نفس او چقدر است يا اين‌که به نظر شما از اعتماد به نفس کافي برخوردار هست؛ چون ممکن است فقط اين‌طور به نظر برسد. مردها موجوداتي هستند که پيوسته احساس نا‌امني مي‌کنند و در مورد توانايي‌هاي خودشان گرفتار شک و ترديد مي‌شوند. آنان به همسران‌شان نياز دارند تا به حمايت و تشويق‌شان بپردازند. اين حمايت و تشويق راه پيشرفت را به روي همسرتان باز مي‌کند و پيشرفت او، يعني پيشرفت شما و خانواده‌تان.

برنده، برنده
اگر شوهر شما احساس مي‌کند مي‌تواند در فعاليتي برنده باشد، ‌در آن کار با او همراهي کنيد. شما بايد سعي کنيد او را در اين موقعيت برنده نگه داريد و زمان خود را صرف انجام کارهايي کنيد که او مي‌تواند در آن‌ها به پيروزي برسد. او در کارهايي که انجام مي‌دهد نياز به احساس موفقيت دارد. اين احساس موفقيت باعث رسيدن به پيروزي‌هاي بعدي مي‌شود. ايجاد چنين پيوند و رابطه‌اي يک بازي برد ـ برد است. شما باعث برد و پيروزي همسرتان مي‌شويد و موفقيت او خوشحالي و موفقيت شما را به همراه مي‌آورد.

همسرت را باور کن!
يک مرد به باور و تشويق همسرش نياز دارد. او مي‌خواهد مطمئن باشد که همسرش در تيم اوست، حتي اگر به تازگي در موقعيتي شکست خورده باشد. او مي‌خواهد مطمئن شود که همراهي و حمايت همسرش را از دست نداده است. نياز دارد مطمئن شود که همسرش با او، بدون توجه به آنچه انجام داده، همراه است و مي‌خواهد بخشي از راه‌حل را به او ارائه کند؛ نه اين که تنها به آنچه که او غلط انجام داده است بپردازد.

در توضيح اين مورد باز هم مي‌توان به خاطره‌اي از دکتر فيل اشاره کرد. او مي‌گويد: «اغلب بعد از اين‌که من در يک کنفرانس سخنراني مي‌کنم، برخي مخاطبان خودشان را به من مي‌رسانند و چيزهايي مي‌گوينـــد مثل اين که: صحـبت‌هايتان خيلي کمک کننده است. يا شما دقيقا همان چيزي را گفتيد که من نيازمند شنيدنش بودم. من از کساني که اين نظرات را مي‌دهند تشکر مي‌کنم اما مي‌گويم که اگر همسرم در ميان مخاطبان بود و به من مي‌گفت که کارم را خيلي خوب انجام داده‌ام،‌ خيلي بيشتر از اين‌ها تشويق مي‌شدم.»

يادمان باشد که ما نياز به يک تشويق‌کننده داريم. کسي که ما را دوست داشته باشد و بدون توجه به آن‌چه براي ما پيش مي‌آيد، با ما بماند.

لطافت،‌ جذابيت، احترام
يک مرد به لطافت و جذابيت همسرش نياز دارد و همين‌طور انتظار دارد که اگر خطا يا اشتباهي از او سر زد، همچنان از عشق همسرش برخوردار باشد. به عبارت ديگر، شوهر مي‌خواهد يا انتظار دارد که همسرش با او چنان مهربان باشد که رحمت و فضل خدا را در زندگي‌اش به نمايش بگذارد.

علاوه بر اين شوهر شما بيش از آن‌که به دوست داشته شدن نياز داشته باشد، به احترام نياز دارد. اين بدان معنا نيست که نمي‌خواهد شما دوستش داشته باشيد؛ بلکه به اين معناست که احترام نکته‌اي بسيار مهم، ‌بزرگ و اساسي در رابطه ميان همسران است. گاهي ديده مي‌شود که برخي از مردان وقتي در خانه احساس احترام نمي‌کنند، تلاش مي‌کنند تا در جاي ديگري اين احترام را به دست آورند. جايي مثل محيط کسب و کار، محل سرگرمي يا حتي در کنار زني ديگر! البته سوءتفاهم نشود. قصد و غرض توجيه کار چنين مرداني نيست و آن‌ها حتما گناهکار هستند اما اين مسئله متاسفانه در برخي ازدواج‌ها اتفاق مي‌افتد. علت هم همان‌طور که گفته شد از بين رفتن احترام متقابل است. هر چقدر زن و شوهر احترام بيشتري به هم بگذارند،‌ پيوند آن‌ها محکم‌تر مي‌شود و خانه‌شان نيز به محيطي امن و آرام براي زندگي تبديل مي‌شود؛‌ چه براي خودشان،‌ چه براي فرزندانشان.

از رابطه زناشويي تا اعتماد به نفس
يکي از قوي‌ترين راه‌هايي که يک زن مي‌تواند از طريق آن همسر خود را تشويق و تأييد کند، رابطه زناشويي است. بحث در حال حاضر درباره نياز يک مرد به تاييد و احترام است و مهم‌ترين راهي که براي نشان دادن اين مساله در کانون خانواده در نظر گرفته شده است، رابطه زناشويي است.

شوهر شما به اعتماد به نفس نياز دارد و اين اعتماد به نفس را از شما مي‌گيرد. او به رهبري و کنترل شما نياز ندارد، بلکه مي‌خواهد شما با تاييد به موقع او، زمينه تقويت اعتماد به نفسش را فراهم کنيد. اين توصيه‌ها را جدي بگيريد و عمل به آن‌ها را فراموش نکنيد اما در کنار همه اين توصيه‌ها يادمان باشد که به خداوند اعتماد کنيم و تسليم خواست او باشيم. در کنار رعايت اصول و ‌مباني روابط خانوادگي، ‌بايد از خدا کمک بخواهيم و رابطه‌مان را به او بسپاريم. گرچه اين اعتماد و تسليم گاهي دشوار است و فريب شيطان کار را سخت مي‌کند، اما بايد بدانيم که خداوند هرگز ما را تنها نمي‌گذارد و رها نمي‌کند. او خوبي‌ها را به ما وعده داده است و هميشه، در همه حال و همه کار با ما خواهد بود.

تسليم بودن در مقابل خداوند بخشنده، بسيار آسان‌تر از تسليم شدن در مقابل همسري است که او هم بي‌نقص نيست.

در نهايت، اين خدا‌ست که احترام به يکديگر، خدمت به يکديگر، مراقبت از يکديگر و بخشايش يکديگر را در ازدواج براي ما ممکن مي‌سازد. او تفاوت‌هاي ما را که مي‌تواند نکته دشوار زندگي باشد با هم هماهنگ مي‌کند و به ما قدرت مي‌دهد تا با عشق و فروتني،‌ در کنار يکديگر به آرامش برسيم.

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp

https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
خصوصیات یک همسر ایده ال برای اقایان

نویسنده شیوا ایروانیان در روابط همسران، روابط فرزندان و خانواده

0 ارسال
1748 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 13:31:14 - 11/09/11
توسط
شیوا ایروانیان
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
چند نکته برای زیبائی چشمها

نویسنده شیوا ایروانیان در مزون

0 ارسال