افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم با مصرف روزانه گوشت قرمز

نویسنده Zohreh Gholami, قبل از ظهر 07:18:21 - 09/06/11

« مصرف روزانه شیر و پیشگیری از بیماری ها و سرطان | استفاده از سبزیجات در رستوران‌ها و اغذیه فروشی‌ها تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام شد »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم با مصرف روزانه گوشت قرمز

4.jpg

پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج یک مطالعه گسترده در آمریکا نشان داده است که مصرف روزانه گوشت قرمز به میزان قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را افزایش می دهد.

کارشناسان بهداشتی دانشکده بهداشت عمومی هاروارد بزرگترین مطالعه ای را که تا این تاریخ در زمینه تاثیر گوشت قرمز در بروز دیابت انجام شده سرپرستی و نتایج آن را در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر کرده اند.

این کارشناسان تاکید کردند: مصرف ۵۰ گرم گوشت قرمز فرآوری شده در روز احتمال ابتلا به دیابت را ۵۱ درصد افزایش می دهد و همچنین مصرف ۱۰۰ گرم گوشت قرمز فرآوری نشده در روز احتمال بروز این بیماری را ۱۹ درصد تشدید می کند.

این خطر در صورتی کاهش پیدا می کند که خوردنی هایی مثل مغز خشکبار، گوشت سفید، لبنیات کم چرب و حبوبات جایگزین گوشت قرمز شوند.

اما نکته مثبت این است که این فاکتورهای خطرزا به محضی که پروتئین های سالم جایگزین گوشت قرمز شوند برطرف شده و از شدت آنها کاسته می شود.

این یافته حاصل نتایج پرسشنامه هایی است که توسط بیش از ۲۰۴ هزار داوطلب تکمیل شده بود. این افراد بین ۱۴ تا ۲۸ سال تحت نظارت قرار داشتند.

طبق آخرین آمار مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا، در حال حاضر نزدیک به ۳۵۰ میلیون فرد بالغ در جهان به دیابت مبتلا هستند و بیش از ۱۱ درصد افراد بالغ بالای ۲۰ سال در آمریکا به این بیماری دچار هستند.

دیابت نوع دوم یک بیماری مزمن است که با افزایش شدید قند خون شناخته می شود و معمولاً عواملی چون چاقی، عدم ورزش و تحرک و عادات غذایی ناسالم موجب بروز آن می شوند.

پژوهشگران تاکید می کنند جایگزین کردن گوشت قرمز با پروتئین سالم از محصولات لبنی کم چرب ، آجیل یا غلات سبوس دار به میزان قابل توجهی موجب کاهش خطر دیابت نوع ۲ می شود.

آنان تاکید می کنند جایگزین کردن یک وعده در روز گوشت قرمز با یک وعده از غلات با کاهش خطر ۲۱ درصدی دیابت همراه است کاهش می یابد.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp

https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
کاهش خطر ابتلا به دیابت با مصرف روزانه ماهی

نویسنده Zohreh Gholami در اخبار تغذیه

0 ارسال
1828 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 16:45:37 - 12/15/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
*خواب پریشان خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد*

نویسنده Amir Shahbazzadeh در مقالات پزشکی

0 ارسال
1898 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 11:05:37 - 06/28/11
توسط
Amir Shahbazzadeh
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
گوشت سفید و کاهش خطر دیابت

نویسنده Zohreh Gholami در اخبار تغذیه

0 ارسال
1419 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 15:01:37 - 11/28/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
مصرف الکل می تواند خطر ابتلا به سرطان را در پی داشته باشد

نویسنده Zohreh Gholami در پزشکی

0 ارسال
1747 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 13:27:24 - 07/25/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
مصرف داروی قلبی دیگوکسین ( digoxin ) ، می تواند خطر ابتلا به سرطان پروستات را ..

نویسنده Mandana در داروسازی

0 ارسال
2514 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 20:11:03 - 07/25/11
توسط
Mandana
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
رنگ کردن مو بیش از 9 بار در سال،خطر ابتلا به سرطان خون و مثانه را افزایش میدهد

نویسنده Hooman Ghayouri در زیبایی , تناسب اندام , تندرستی

0 ارسال
2059 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 13:09:04 - 09/07/11
توسط
Hooman Ghayouri
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
افزایش خطر آسم و تب یونجه در کودکان با مصرف ماست کم چرب در دوران بارداری

نویسنده Zohreh Gholami در اخبار مامایی

0 ارسال
1568 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 06:06:06 - 09/28/11
توسط
Zohreh Gholami