مصرف مرتب پسته ، موجب کاهش قند خون و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی...

نویسنده Hooman Ghayouri, بعد از ظهر 22:52:47 - 08/05/11

« خرما و عسل به جای زولبیا و بامیه | نیازهای تغذیه ای دوران بارداری »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Hooman Ghayouri

مصرف مرتب پسته ، موجب کاهش قند خون و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی می‌شود

پژوهشگران علوم تغذیه اعلام کردند نتایج تحقیقات نشان می دهد که مصرف مرتب پسته  ، با کند کردن عمل جذب کربوهیدرات‌ها در بدن ‌، موجب کاهش قند خون می‌شود.
آنان می گویند همچنین پسته رژیم غذایی سالمی برای قلب است که نمودار احتمال بیماری های قلبی عروقی را در انسان کاهش می دهد

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز  ، تحقیقات اخیر پژوهشگران دانشگاه تورنتو نشان داده است خوردن یک مشت مغز پسته در روز نه تنها یک میان وعده سالم و مغذی است بلکه با کاهش روند جذب کربوهیدرات‌ها در بدن، باعث کاهش قند خون نیز می‌شود.
مصرف پسته با مواد غذایی دارای کربوهیدرات بالا مانند نان سفید روند جذب کربوهیدرات را کاهش می‌دهد و می‌تواند ماده موثری برای کنترل دیابت، ‌به خصوص در کشورهایی مانند هند باشد که در حال حاضر ۴۰ میلیون نفر از آنان مبتلا به این بیماری هستند و طی پیش بینی‌های به‌عمل آمده، این تعداد تا سال ۲۰۲۵ به ۸۰ میلیون نفر خواهد رسید.
محققان می گویند این خشکبار دارای مقادیر زیادی پروتئین گیاهی، مواد نشاسته‌ای غنی و مواد معدنی مهم مانند پتاسیم و منیزیم است که برای بدن بسیار ضروری استپسته، همچنین برای تسکین اعصاب مفید است.وجود چربی اشباع نشده در پسته،همچنین باعث پایین آمدن سطح کلسترول بد (LDL) و بالا رفتن سطح کلسترول خوب خون(HDL) می‌شود که این عمل، برای سلامت قلب بسیار مفید است.

نتایج یک مطالعه دیگر نشان می دهد که  پسته رژیم غذایی سالمی برای قلب است که نمودار احتمال بیماری های قلبی عروقی را در انسان کاهش می دهد. پسته غنی از آنتی اکسیدان لوتین است. لوتین معمولاً در سبزیجات سبز رنگ و میوه های رنگ روشن یافت می شود. پسته در بین آجیل های دیگر در سطح غذایی بالاتری قرار دارد. لوتین پسته از کلسترولی که باعث بسته شدن شریانها می شود، جلوگیری می کند

همچنین  پژوهشگران می گویند خوردن روزانه چند مغز پسته (که دارای ترکیبات سالم و رژیم کم چربی است) منجر به کاهش قابل توجه سطح کلسترول LDL یا کلسترول بد خون می شود. کاهش سطح کلسترول بد به معنای باز ماندن شریان های بدن و انجام کامل عمل خون رسانی قلب می شود.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp

https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
کاهش بیماری های قلبی و عروقی با مصرف فندق

نویسنده Zohreh Gholami در اخبار تغذیه

0 ارسال
1154 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 11:05:57 - 11/18/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
کاهش بیماری های قلبی و عروقی با خوردن ماهی

نویسنده Zohreh Gholami در اخبار تغذیه

0 ارسال
1233 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 17:08:09 - 12/19/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
کاهش خطر ابتلا به دیابت با مصرف روزانه ماهی

نویسنده Zohreh Gholami در اخبار تغذیه

0 ارسال
1607 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 16:45:37 - 12/15/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
افزایش خطر سکته قلبی با کاهش خطر مرگ ارتباط دارد

نویسنده Zohreh Gholami در مقالات پزشکی

0 ارسال
1248 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 08:55:46 - 11/19/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
مصرف داروی قلبی دیگوکسین ( digoxin ) ، می تواند خطر ابتلا به سرطان پروستات را ..

نویسنده Mandana در داروسازی

0 ارسال
2345 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 20:11:03 - 07/25/11
توسط
Mandana
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
برای کاهش وزن و دوری از بیماری های قلبی ، رژیم غذایی قرمز و بنفش مناسب ...

نویسنده Hooman Ghayouri در اخبار تغذیه

0 ارسال
1726 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 17:51:56 - 08/12/11
توسط
Hooman Ghayouri
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
تغذیه با شیر مادر و کاهش ابتلا به سرطان خون و دیابت در کودکان

نویسنده Zohreh Gholami در مقالات پرستاری و مامائی, Nursing & Midwifery Articles

0 ارسال
1934 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 14:22:34 - 07/25/11
توسط
Zohreh Gholami