مبتلایان به بيماري هاي قلبي و عروقي شیر کم چرب مصرف کنند

نویسنده Zohreh Gholami, بعد از ظهر 16:56:38 - 01/11/12

« خواص پاستیل برای بدن | نوشابه هاي گازدار و پوکی استخوان »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

مبتلایان به بيماري هاي قلبي و عروقي شیر کم چرب مصرف کنند

مصرف شير كم چرب خصوصا براي افراد مبتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي، ديابت و افراد چاق به جاي شير معمولي توصيه مي شود.

كارشناس دفتر بهبود تغذيه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: عمده ترين منبع توليد شير در دنيا شير گاو است. تعادل و تنوع مواد مغذي در شير باعث شده كه با مصرف يك ليوان از آن در روز، بتوان بخش عمده اي از مواد ضروري مورد نياز بدن را تامين كرد.

دكتر پريسا ترابي افزود: 87 درصد شير را آب 5/3 تا 4 درصد پروتئين، 5/3 درصد لاكتوز يا قند شير، 7/4 درصد املاح و 8/0 درصد باقي مانده را ويتامين ها تشكيل مي دهد.

وي تصريح كرد: پروتئين موجود در شير منبع مهمي در تامين پروتئين روزانه به حساب مي آيد به طوري كه نيم ليتر شير 20 تا 25 درصد از كل پروتئين مورد نياز روزانه افراد بالغ را تامين مي کند و حاوي مقادير قابل توجهي از تمام اسيد هاي آمينه ضروري بدن است.

به گفته اين كارشناس تغذيه،  مصرف 2 تا 3 واحد شير و يا فرآورده هاي آن حدود 100درصد از كل نياز روزانه بالغين به كلسيم را برآورده مي  كند دريافت كافي كلسيم در برنامه غذايي روزانه براي پيشگيري از پوكي استخوان ضروري است.

دكتر ترابي بيان كرد: درصد چربي موجود در شير بسته به نياز تغذيه اي افراد خاص متفاوت است و افراد بايد با توجه به نيازهاي تغذيه اي خود يكي از انواع شير را انتخاب نمايند.

وي با اشاره به اين كه مقدار چربي شير استاندارد يا شير معمولي درايران 5/2 درصد است، گفت: شير كم چرب حدود 1 درصد و شير پرچرب يا شير كامل حدود 3/3 درصد چربي دارد چربي شير حاوي ويتامين هاي محلول در چربي مثل ويتامين آ، كلسترول و اسيدهاي چرب اشباع است.

كارشناس دفتر بهبود تغذيه وزارت بهداشت، ويتامين موجود در شير را براي رشد كودكان بسيار حائز اهميت دانست و افزود: طبق آخرين توصيه سازمان جهاني بهداشت 25 تا 30 درصد از كل انرژي دريافتي روزانه افراد بالغ مي تواند از روغن و چربي تامين شود كه اين مقدار شامل چربي شير و لبنيات نيز مي شود.

وي خاطرنشان كرد: يك ليوان شير (240ميلي ليتر) در صورت پرچرب بودن 150 كيلوكالري، در صورت داشتن چربي معمولي 120 كيلو كالري و در صورت كم چرب بودن 102 كيلوكالري توليد خواهد كرد.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp

https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
پيشگيري و كنترل بيماري‌هاي قلبي عروقي و اصلاح رژيم غذايي

نویسنده Zohreh Gholami در اخبار تغذیه

0 ارسال
1279 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 09:02:53 - 01/01/12
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
کاهش فشارخون با مصرف شیر و لبنیات کم چرب

نویسنده Zohreh Gholami در اخبار تغذیه

0 ارسال
1251 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 12:35:51 - 12/18/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
بررسی بيماري‌هاي دوران پيري و روش‌هاي درمان

نویسنده Zohreh Gholami در مقالات پزشکی

4 ارسال
14074 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 09:00:01 - 01/18/12
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
کاهش فشارخون با مصرف سویا و لبنیات كم چرب

نویسنده Zohreh Gholami در اخبار تغذیه

0 ارسال
1469 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 16:27:39 - 07/30/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
بررسي نکته هاي کليوي و بيماري هاي کليوي

نویسنده Zohreh Gholami در مقالات پزشکی

0 ارسال
1947 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 09:41:55 - 12/28/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
افزایش خطر آسم و تب یونجه در کودکان با مصرف ماست کم چرب در دوران بارداری

نویسنده Zohreh Gholami در اخبار مامایی

0 ارسال
1419 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 06:06:06 - 09/28/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
مصرف ویتامین ای (Vitamin E) از برخی داروها در درمان کبد چرب موثرتر است

نویسنده Hooman Ghayouri در اخبار تغذیه

0 ارسال
1430 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 10:52:22 - 08/12/11
توسط
Hooman Ghayouri