آش ترخینه دوغ

نویسنده Zohreh Gholami, بعد از ظهر 17:31:06 - 08/02/11

« توصیه های غذایی برای روزه داران | مصرف یک لیوان شیر همراه با خرما، كشمش و عسل برای شروع افطار مناسب تر است »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

آش ترخینه دوغ

12.jpg


توضیحات:
 آش ترخینه دوغ یکی از غذاهای محلی شهر اراک است. ترخینه دوغ را میتوانید از فروشگاها تهیه کنید .ترخینه در واقع گندم پخته شده با دوغ می باشد. این آش بسیار لذیذ و مقوی می باشد و تهیه آن بسیار ساده است.


مواد لازم:
ترخینه دوغ                                    چهار پیمانه
پیاز                                              یک عدد بزرگ
روغن                                            کمی برای سرخ کردن پیاز
سبزی آش                                      نیم کیلو
عدس                                            دو پیمانه
نمک، زرد چوبه، فلفل سیاه                  به میزان لازم
کشک                                            به میزان لازم
نعنا و سیر داغ                                در صورت تمایل
قرقروت                                          کمی


طرز تهیه:
عدس را جداگانه میپزیم و كنار می گذاریم. ترخینه را در ظرفی جداگانه ریخته و رویش آب سرد می ریزیم تا دانه های بهم چسبیده از هم جدا شوند. در قابلمه ایی که برای طبخ آش در نظر گرفتیم پیاز را خرد کرده و با روغن تفت میدهیم تا طلایی شود. کمی زرد چوبه به آن اضافه می كنیم .ترخینه را همراه با آب و سبزی آش و نمک و فلفک به پیاز داغ اضافه می كنیم .شعله را ملایم می كنیم تا سبزی آش جا بییفتد.سپس عدس پخته شده و قرقروت را اضافه می كنیم و می گذاریم آش جا بییفتد. در انتها کمی کشک به آش اضافه می كنیم . در هنگام سرو کردن میتواند روی آش را با پیاز داغ، نعنا داغ، سیر داغ و کشک تزیین کنید.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp