رنگينك

نویسنده Zohreh Gholami, قبل از ظهر 10:24:52 - 07/28/11

« طرز تهیه مسقطی شماره 2 | حلوا با خرما »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

رنگينك

4.jpg


مواد لازم:

خرما                          يك كيلو
آرد گندم                      500 گرم
مغز گردو                    300 گرم
پودر قند                      يك فنجان
كره                            250 گرم
دارچين                        دو قاشق مرباخوري
پسته چرخ شده            نصف فنجان


طرز تهيه:
هسته هاي خرما را پس از شستن خارج كرده و درون آنها، مغز گردو قرار دهيد. در ديس گردي يك رديف خرما بچينيد و سپس آرد و روغن را طوري تفت بدهيد كه كاملاً طلايي شود و بعد كمي كه خنك شد نصف آن را روي خرماها ريخته و كمي پودر قند روي آن بپاشيد و دوباره يك رديف خرماي آماده شده را روي آن چيده و بقيه آرد سرخ شده را روي خرماها ريخته و باقي مانده پودر قند را بر روي آن بپاشيد. در انتها مي توانيد سطح رنگينك را با دارچين و پودر پسته تزئين كنيد.


نكات تغذيه اي:
اين گونه دسرها داراي انرژي زيادي هستند. به همين دليل براي ماه مبارك رمضان مناسب مي باشند تا در هنگام روزه داري فرد دچار گرسنگي و بي حالي نشود.
در تهيه اين دسر از خرما، كره، آرد گندم و مغز گردو به مقدار زياد استفاده شده است كه در مجموع انرژي زيادي معادل 8093 كالري دارا مي باشند. اگر اين مقدار رنگينك، توسط 20- 15 نفر خورده شود، به طور متوسط سهم هر فرد از انرژي 462 كالري خواهد بود.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp