فرنی

نویسنده Zohreh Gholami, بعد از ظهر 15:52:01 - 07/27/11

« حلوا با خرما | شیر برنج »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

فرنی

7.jpg


مواد لازم:

شیر                                                      یك كیلو
آرد برنج كاملاً نرم                                      100 گرم
شكر                                                      150 گرم
گلاب                                                    یك استكان
نمك                                                      یك چهارم قاشق چایخوری
دارچین و پودر پسته برای تزئین                      به مقداركم

 
طرز تهیه:
در یك قابلمه آرد برنج، شكر و نمك را ریخته و شیر را كم كم به آن اضافه كنید و به هم بزنید تا آرد برنج در شیر حل شود. ظرف را روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا فرنی شما جوش بیاید. در این مرحله گلاب را هم اضافه كرده و ظرف را روی صفحه شعله پخش كن قرار دهید و حرارت را كاملاً ملایم كنید تا فرنی جا بیفتد. معمولاً بعد از جوش آمدن فرنی، 12-10 دقیقه روی حرارت بماند كافی است. پس از آماده شدن فرنی، آن را در ظرف مورد نظر كشیده و پس از 3-2 دقیقه با پودر و دارچین روی فرنی را تزئین كنید.

 
نكات تغذیه ای:
در ایام ماه رمضان شیر برنج و فرنی دسرهای مناسبی برای افطار می باشند. این دو دسر به دلیل دارابودن شیر و غلات ( برنج یا آرد برنج ) از نظر پروتئینی كامل هستند زیرا اسید آمینه های موجود در لبنیات و غلات مكمل یكدیگر هستند.

همچنین فرنی غذای مناسبی برای شروع غذای كمكی نوزادان می باشد كه اگر برای كودك تهیه میشود، بهتر است مقداری كره به آن افزود.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp