پیتزا مخلوط

نویسنده Zohreh Gholami, بعد از ظهر 19:02:54 - 07/13/11

« پیتزا سبزیجات | طرز تهیه انواع خمیر پیتزا »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

پیتزا  مخلوط

3.jpg

مواد لازم:
روغن زیتون                        مقداری
خمیر شماره 1                    به اندازه دستور
پیاز                                  1 عدد
نمک و فلفل                        به میزان لازم
گوجه فرنگی تزئینی              150 گرم
قارچ                                  100 گرم
گوشت چرخ کرده                200 گرم
ژامبون                              100 گرم
سوسیس                          100 گرم
فیله ساردین                      4 عدد
فلفل دلمه ای سبز              1 عدد
سس ریحان                      مقداری
ارگانوا                              1 قاشق چایخوری
پنیر فیلا فیلا رنده شده        350 گرم



طرز تهيه:
خمیر شماره 1 را تهیه می کنیم. پیاز را ریز خرد نموده و در روغن زیتون کمی تف می دهیم تا رنگ آن شفاف شود. گوشت چرخ کرده را به آن ا ضافه کرده، تف می دهیم تا آب گوشت کشیده شود. سپس نمک و فلفل را اضافه نموده کنار می گذاریم تا سرد شود. گوجه فرنگی ها کرده، قارچ ژامبون، سوسیس و ساردین را نیز خلالی خرد می کنیم.

سه عدد ظرف گرد به قطر 25 سانتی متر انتخاب کرده، کف ظرف را با روغن مایع چرب می کنیم، خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و کف ظرفها پهن می کنیم. با چنگال چند سوراخ در خمیر ایجاد می کنیم روی خمیر مقداری سس ریحان با برس می مالیم. سپس مخلوط گوشت و پیاز، قارچ، ژامبون، سوسیس، ساردین و خلال های فلفل سبز دلمه ای را روی گوشت قرار می دهیم. گوجه فرنگی را نیز بر روی مواد قرار داده و در آخر روی آن ارگانو می پاشیم.

فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم. ظرف پیتزا را ابتدا به مدت 30 الی 35 دقیقه در طبقه میانی فر قرار داده سپس از فر بیرون آورده پنیر را روی آن ریخته و به مدت 5 دقیقه دیگر در فر قرار می دهیم.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp