فوق هوش مصنوعی: ارز دیجیتال هوش مصنوعی ترکیب شده ASI

Artificial Superintelligence Alliance (ASI): ارز هوش مصنوعی ASI چیست؟ چه کاربردی در بلاکچین و صنعت هوش مصنوعی AI دارد و هدف ترکیب شدن سه ارز و توکن FET، توکن OCEAN و توکن AGIX SingularityNet چه بود! بررسی آینده توکن ASI.
ASI یا اتحاد ابرهوش مصنوعی چیست؟
ادغام ارزهای دیجیتال Fetch.ai، SingularityNET و Ocean Protocol و ایجاد توکن ASI، نقطه آغاز همکاری ابر هوش مصنوعی در فناوری بلاکچین است. با ایجاد این اتحاد جدید و معرفی توکن ASI، انتظار پدیدار شدن یک مجموعه کامل هوش مصنوعی غیرمتمرکز در بلاکچین و صنعت کریپتو است.
چرا این ادغام (ASI) اتفاق افتاد؟
Fetch.ai، SingularityNET و Ocean Protocol در چند سال گذشته در زمینه هوش مصنوعی غیرمتمرکز پیشتاز بوده اند.
نقل قول از تیم پشتیبانی:
بنیانگذاران ما دهه ها را به پیشرفت های هوش مصنوعی اختصاص داده اند. ما بر اساس اهداف مشترک و احترام، تلاش کردهایم آینده هوش مصنوعی را شکل دهیم. با این حال، همانطور که ما گامهایی برداشتهایم، هوش مصنوعی متمرکز با پشتوانه سرمایهگذاریهای کلان پیشرفت کرده است. این عجله برای دستیابی به هوش عمومی مصنوعی (AGI) و به مرور زمان، ابرهوش مصنوعی (ASI)، نیاز حیاتی برای رویکرد ما به تمرکززدایی را برجسته می کند همچنین ما معتقدیم که پاسخ در تمرکززدایی نهفته است.
هدف ASI اتحاد هوش مصنوعی این است که اطمینان حاصل شود که همه می توانند آزادانه داده ها و هوش مصنوعی خود را مدیریت کنند و به حق هر فرد برای استقلال و کنترل احترام بگذارند.
چگونه ASI اداره خواهد شد؟
یک شورای حاکمیتی برای مدیریت اتحاد تشکیل شد که همایون شیخ از Fetch.ai به عنوان رئیس، بن گورتزل از SingularityNET به عنوان مدیر عامل و ترنت مک کانهی و بروس پون از پروتکل OCEAN حضور داشتند.
ادغام مشروط به تایید اکثریت جامعه بود و هر سه شرکت پیشنهادات حاکمیتی را به جوامع مربوطه ارائه کردند.
در زمینه دنیای رمزنگاری، ظهور ASI می تواند پیامدهای عمیقی داشته باشد. یک سیستم ASI با هوش و قابلیتهای برتر خود میتواند به طور بالقوه انقلابی در نحوه عملکرد شبکههای بلاک چین ایجاد کند. این می تواند سرعت تراکنش ها را بهینه کند، اقدامات امنیتی را افزایش دهد و حتی برنامه های غیرمتمرکز جدیدی را توسعه دهد که فراتر از درک انسان است.
ASI به یک سیستم هوش مصنوعی آینده فرضی اشاره دارد که از هر نظر از هوش انسانی پیشی می گیرد. برخلاف هوش عمومی مصنوعی (AGI) که توانایی درک و یادگیری هر کار فکری را که یک انسان می تواند داشته باشد، ASI نه تنها می تواند با هوش انسانی مطابقت داشته باشد، بلکه به میزان قابل توجهی از آن فراتر می رود.
یکی از مهمترین پیامدهای ASI برای صنعت کریپتو پتانسیل افزایش امنیت است. ASI با توانایی بینظیر خود در تجزیه و تحلیل حجم وسیعی از دادهها و شناسایی آسیبپذیریها، میتواند به جلوگیری از حملات سایبری، هکها و سایر تهدیدات امنیتی که در حال حاضر فضای بلاک چین را تهدید میکند، کمک کند.
حوزه دیگری که ASI می تواند تأثیر قابل توجهی داشته باشد، توسعه برنامه های غیرمتمرکز (dApps) است. ASI با توانایی های پیشرفته حل مسئله خود می تواند dApp هایی ایجاد کند که کارآمدتر، کاربرپسندتر و مبتکرانه تر از هر چیزی است که قبلا دیده ایم. این میتواند به موج جدیدی از فناوریهای غیرمتمرکز منجر شود که مرزهای آنچه را که در فضای رمزنگاری ممکن است، جابجا میکند.
علیرغم مزایای بالقوه ASI در دنیای رمزارزها، چالش ها و ملاحظات اخلاقی قابل توجهی نیز وجود دارد که باید در نظر گرفته شود. یکی از دغدغه های اصلی، ایده کنترل و نظارت است، چگونه اطمینان حاصل شود که یک سیستم ASI به گونه ای رفتار می کند که با ارزش ها و اهداف جامعه همسو باشد؟
همچنین نگرانی هایی در مورد تأثیر ASI بر بازار کار و اقتصاد وجود دارد. اگر سیستمهای ASI قادر به انجام وظایف کارآمدتر و مؤثرتر از انسانها باشند، چه معنایی برای آینده کاری دارد؟ آیا در نتیجه فناوری ASI شاهد اتوماسیون گسترده و جابجایی شغل خواهیم بود؟
در حالی که مفهوم ASI ممکن است هنوز در قلمرو داستان های علمی تخیلی باشد، ضروری است که مفاهیم و چالش های بالقوه ای را که این فناوری می تواند به همراه داشته باشد، به ویژه در صنایع کریپتو و بلاک چین در نظر گرفت. با درک احتمالات و خطرات ASI، بهتر میتوانیم خود را برای آیندهای آماده کنیم که در آن هوش مصنوعی میتواند نحوه تعامل ما با فناوری و یکدیگر را تغییر دهد.