Skip to main content

YouTuber: نحوه تبدیل شدن به یک یوتیوبر با کسب درآمد

نحوه تبدیل شدن به یک یوتیوبر با کسب درآمد

How to Become a YouTuber and Get Paid: آموزش تبدیل شدن به یک یوتیوبر موفق با درآمد خوب همراه با آموزش مراحلی که باید از طرف یوتیوب تاییدیه بگیرید، نکات مهم برای کسب درآمد از YouTube با ساخت محتوای خوب و ویدیوهای کوتاه.

معرفی فعالیت یوتیوبرها

یوتیوبر کیست؟

یوتیوبر شخصی است که محتوا را برای پلتفرم اشتراک ویدیو YouTube ایجاد و ارسال می کند. یوتیوب‌برها تا حد زیادی با هم تفاوت دارند. یوتیوبرها در هر سن، قومیت، سطح تحصیلات، حوزه تمرکز و حضور دارند. برخی از کاربران یوتیوب فقط به عنوان یک سرگرمی پست می گذارند، و برخی دیگر آن را به یک حرفه تمام وقت تبدیل می کنند.

یوتیوبرها چقدر درآمد دارند؟

هیچ رقم مشخصی برای میزان درآمد یوتیوب‌برها به طور متوسط وجود ندارد، زیرا چیزی به نام یوتیوب‌بر متوسط وجود ندارد. یوتیوب‌برها از راه‌های مختلف کسب درآمد می‌کنند.

یک یوتیوبر موفق ممکن است از این موارد درآمد کسب کند:

  1. تبلیغات - پیوستن به برنامه شریک YouTube
  2. فروش وابسته - تبدیل شدن به یک شریک وابسته برای یک برند که محصولات یا خدمات را به صورت آنلاین می فروشد
  3. کالا - فروش کالاهای خود مانند لیوان، تی شرت و اسباب بازی
  4. تامین مالی جمعی - پیوستن به سایتی مانند Patreon یا استفاده از خدمات انعام آنلاین
  5. مجوز - دادن مجوز محتوای آنها به رسانه ها
  6. حمایت مالی - ایجاد محتوای حمایت شده برای برندها

اکثر یوتیوب‌برهای پردرآمد از بیش از یکی از این روش‌ها برای کسب درآمد از محتوای ویدیویی خود استفاده می‌کنند.

صفر تا صد مسیر یوتیوبری
1. جایگاه خود را شناسایی کنید
گفتن اینکه می‌خواهید یک یوتیوبر باشید مانند این است که بگویید می‌خواهید دانشمند شوید. اولین چیزی که باید تصمیم بگیرید این است از چه نوع فعالیتی خوشتون میاد؟ یوتیوبرهای آرایشی، یوتیوبرهای خانوادگی، یوتیوبرهای بیزنسی، یوتیوبرهای آشپزی، یوتیوبرهای سرگرمی، یوتیوبرهای دانشمند و... یکی از بهترین راه‌ها برای انتخاب جایگاه این است که به آنچه دوست دارید فکر کنید، شما می‌خواهید محتوایی تولید کنید که به آن علاقه دارید.
2. مخاطب خود را بشناسید

به احتمال زیاد یک شبه هزاران مشترک یوتیوب یا میلیون ها بازدید به دست نخواهید آورد. اما صرف نظر از اندازه مخاطبان شما، ضروری است که بدانید برای چه کسی ویدیو ایجاد می کنید و چه نوع محتوایی را دوست دارند. 

از خود بپرسید:

  • چه کسی ویدیوهای من را تماشا می کند؟
  • آنها چند سال دارند؟
  • چه نوع شغلی دارند؟
  • در چه ساعتی از روز ویدیوها را تماشا خواهند کرد؟
  • چرا آنها را تماشا می کنند؟
  • از تماشای آنها چه سودی می برند؟

سوالاتی از این دست به شما کمک می‌کند چیزی بسازید که شخصیت مخاطب نامیده می‌شود. پرسونای مخاطب شخصیتی است که شما خلق می کنید و نمایانگر ویژگی های بیننده ایده آل شماست.

3. رقبای خود را شناسایی کنید

سازندگان دیگری که در جایگاه مشابه یا مشابه شما هستند و از استراتژی های آنها الهام بگیرید.

آنها ممکن است از موارد مشابه استفاده کنند:

  • جلوه های ویدیویی (مانند جلوه های بصری و جلوه های صوتی)
  • فرمت های ویدئویی (مانند پرسش و پاسخ، مصاحبه تخصصی، زمان داستان)
  • مکان‌ها (مانند استودیو، فضای باز، سر صحنه)
  • مجموعه ها (به عنوان مثال در خانه، محل کار، مجموعه طراحی شده، انیمیشن)
4. ساخت کانال YouTube

بعد از سه نکته مهم به مواد ایجاد کانال می پردازیم:

  • نام کانال
  • لوگو
  • تصویر بنر (در حالت ایده آل 2560×1440 پیکسل)
  • طرح و رنگ

اگر از قبل حساب کاربری جیمیل دارید می تواند کانال خود را تکمیل کنید در غیر اینصورت یک حساب کاربری ایجاد کنید.

یک حساب YouTube ایجاد کنید! یک حساب YouTube در بسته حساب Google شما گنجانده شده است. برای انجام این کار، به صفحه حساب YouTube خود در YouTube.com بروید و روی ایجاد کانال کلیک کنید. به سادگی نام کانال خود را وارد کنید و به خانه یا صفحه اصلی منتقل شوید.

5. سفارشی کردن کانال

شما می توانید بسیاری از ویژگی های صفحه کانال خود را سفارشی کنید، از جمله نام، لوگو، بنر صفحه و اطلاعات درباره شما.

چند نکته مهم:

  • توضیحات کانال خود را کامل کنید (با نام مستعار بخش درباره)
  • از برندسازی ثابت استفاده کنید
  • یک لوگو یا هد شات با کیفیت بالا اضافه کنید
  • اطلاعات تماس را درج کنید
6. دوربین، نورپردازی و نرم افزار ویرایش مناسب

برای تبدیل شدن به یک یوتیوبر موفق لزوماً نیازی به خرید تجهیزات فانتزی ندارید: در بسیاری از موارد، فیلمبرداری ساده با استفاده از گوشی هوشمند خود این کار را انجام می دهد. اما اگر قصد دارید از محتوای خود شغلی ایجاد کنید، بدانید که کیفیت مهم است.

ویدیوهای باکیفیت نسبت به ویدیوهای با کیفیت پایین راحت‌تر، ظاهر حرفه‌ای‌تر و ارزش‌های بیشتری دارند. اگر مخاطبان شما ببینند که شما در کانال خود ویدیوهای با کیفیت و جذابی دارید، به احتمال زیاد به شما اعتماد می کند و مشتری شما می شود.

نکته! استفاده از نرم افزار ویرایش برای یوتیوبرها بسیار ضروری است.

7. سبک ویدیویی یا زیبایی شناسی

زمانی که صحبت از YouTube یا هر رسانه اجتماعی به میان می‌آید، برندسازی منسجم بسیار پیشرفت می‌کند. انتخاب پالت رنگ، فونت، موسیقی مقدماتی، پس‌زمینه و سایر اجزای خلاقانه برای ریز عکس‌ها یا جلد ویدیو باید جدی گرفته شود. بدین معنی مخاطب از روی کاور ویدیو محتوای ویدیو شما رو متوجه شود.

8. استفاده از CTA (تحریر برای اقدام)

با گنجاندن فراخوان برای اقدام (CTA) در ویدیوهای خود، بینندگان خود را تشویق کنید که به تماشای محتوای شما ادامه دهند.

شما می توانید این کارها را انجام دهید:

  • خودکار کردن اقدامات بعدی با استفاده از ویژگی هایی مانند لیست های پخش
  • افزودن کارت‌ها و صفحه‌های پایانی به ویدیوهایتان
  • پیوندهایی به سایر محتوای محبوب در توضیحات هر ویدیو
  • لیست‌های پخش، کارت‌ها و صفحه‌های پایانی ویژگی‌های پیشرفته‌تر YouTube هستند
9. یک برنامه یا تقویم زمان بندی محتوا تهیه کنید

پست کردن منظم یکی از بهترین راه‌ها برای ایجاد مخاطب است. پست ها به طور منظم می تواند به معنای روزانه، هفتگی یا ماهانه باشد، هر چیزی که برای شما، محتوای شما و مشترکین شما بهترین است را پست کنید.

یک تقویم محتوا تضمین می کند که برنامه ای برای دنبال کردن دارید، و زمانی که دید کلی تری از خروجی محتوای خود داشته باشید، می توانید سازگارتر و متمرکزتر باشید.

10. به پلتفرم تجزیه و تحلیل یوتیوب توجه کنید
مهم است که جایگاه خود را پیدا کنید و سطحی از ثبات را حفظ کنید. شما می‌خواهید که مخاطبانتان تا حدی بدانند وقتی کانال شما را تماشا می‌کنند چه انتظاری از شما داشته باشند. به این ترتیب، از ریسک کردن و نظارت بر نتایج نترسید. فرمت‌ها، زمان و رویکردهای مختلف ویدیویی را امتحان کنید و به تجزیه و تحلیل YouTube خود توجه کنید. تجزیه و تحلیل به شما نگاهی عمیق به موفقیت هر یک از ویدیوهای شما می دهد، اگر یکی از ویدیوهای شما فوق العاده خوب عمل می کند، به آن متمایل شوید و محتوای مشابه بسازید.
11. محتوای فیلم ها را از قبل برنامه ریزی کنید
اگر می‌دانید بینندگان شما چه کسانی هستند، می‌توانید دریابید که آنها چه زمانی به دنبال محتوا آنلاین خواهند بود - چه روزهای هفته و چه ساعاتی از روز. سپس، می‌توانید از ابزاری مانند Hootsuite برای برنامه‌ریزی پست‌ها از قبل استفاده کنید، تا زمانی که مخاطبان ایده‌آل شما فعال هستند، ارسال شوند.
12. کانال خود را در سایر پروفایل های رسانه های اجتماعی خود تبلیغ کنید
کاربران یوتیوب فقط از یوتیوب استفاده نمی کنند، در واقع، 99 درصد از کاربران یوتیوب در سایر پلتفرم های رسانه اجتماعی نیز هستند. ۷۹ درصد از کاربران یوتیوب از فیس بوک و اکس و ۷۸ درصد از اینستاگرام استفاده می کنند. این بدان معناست که فیس‌بوک و اینستاگرام هر دو مکان‌های عالی برای پست کردن در مورد کانال YouTube شما هستند و بخشی از یک استراتژی بازاریابی جامع یوتیوب هستند. TikTok یک پلتفرم اشتراک‌گذاری ویدیوی کوتاه است که به سرعت در حال رشد است که از یک طرف رقیب YouTube است. اما از سوی دیگر، TikTok یک راه عالی برای تبلیغ ویدیوهای یوتیوب است: می‌توانید یک کلیپ در TikTok ارسال کنید و کاربران را تشویق کنید تا برای ویدیوی کامل از کانال YouTube شما دیدن کنند.
13. به برنامه شریک YouTube بپیوندید

برنامه شریک YouTube نحوه دسترسی کاربران عادی یوتیوب به ویژگی‌های ویژه در پلتفرم است. برای کسب درآمد در یوتیوب نیازی نیست شریک باشید (تنها راه‌اندازی یک حساب AdSense و دریافت بازدید برای مدیریت آن کافی است)، اما شریک بودن کار را بسیار آسان‌تر می‌کند.

شرکای YouTube به چندین جریان درآمد دسترسی دارند: نه فقط تبلیغات ویدیویی، بلکه هزینه‌های اشتراک YouTube Premium، و ویژگی‌هایی که مستقیماً از کیف پول طرفداران وفادار شما مانند Super Chat، عضویت در کانال و The merchandise shelf استفاده می‌کنند.

توجه: برای عضویت در برنامه، حداقل به 1000 مشترک و 4000 ساعت تماشا در 12 ماه گذشته نیاز دارید.

ورود به بخش کمک یار متا برای
مطالعه بیشتر