×

به انجمن تخصصی نرم افزار و طراحی سایت پیشگامان متا خوش آمدید. در این انجمن علاوه بر مباحث تخصصی رایانه و طراحی شما عزیزان می توانید جدیدترین قالب های آماده پاورپوینت و همچنین مقاله های تخصصی دانشجویی به تفکیک رشته های تحصیلی را دریافت نمایید. با آرزوی بهترین ها برای شما.


5 ماده غذایی بسیار مهم برای مردان

نویسنده Hooman Ghayouri

پاسخ ها: 0
مشاهده: 896
آخرين ارسال pm 18:38:50 - 06/20/11
توسط Hooman Ghayouri
5منبع مهم ویتامین ضد سرماخوردگی

نویسنده شیوا ایروانیان

پاسخ ها: 0
مشاهده: 923
آخرين ارسال pm 13:05:31 - 10/23/11
توسط شیوا ایروانیان
دانستنی های درباره خشک کردن میوه

نویسنده Zohreh Gholami

پاسخ ها: 0
مشاهده: 1540
آخرين ارسال am 10:23:44 - 09/17/11
توسط Zohreh Gholami
معرفی انواع میوه ها و نکات مهم در رابطه با خواص آن ها...(Fruit)(دفعات بازدید: 4632 بار)
Fruitویکی


نکاتی در مورد میوه ها


•نباید بعد از غذاهایی که حاوی گوشت هستند ، میو ه مصرف کرد .
•میوه های ترش را با شیر ، گردو و بادام نخورید .
•انجیر و شیر را با هم نخورید .
•خربزه را با عسل نخورید : این مواد خاصیت رادیواکتیوی دارند و اگر بیماری کهنه در بدن وجود داشته باشد ، خود را نشان می دهد و این اعتقاد نادرست است که دچار مرگ می شوند .
•لیمو با گوجه فرنگی ناسازگار است ، زیرا هر دو خاصیت اسیدی دارند و باعث آفت دهان می شود .
•پرتقال با مواد چربی ، گوشت ، ماهی ، سرکه ، سبزی ، ترشی ها و روغن نباتی ناسازگار است .
•خربزه ، طالبی و هندوانه باید تنها خورده شوند زیرا با سایر غذاها ایجاد گرفتگی می کند و ممکن است مانع جذب غذاها به وسیله روده شوند .
•هر میوه را بهتر است در فصلش مصرف کنید .
•میوه ها منبع املاح معدنی و ویتامین ها هستند .
•جوشانده برگ درخت مرکبات ، در شستشو و التیام زخم ها بسیار نافذ است .
•نا مناسب ترین زمان مصرف آب میوه جات و مایعات هنگام غذا خوردن است .
•بهترین زمان نوشیدن آب نیم ساعت قبل و 30/2 ساعت بعد از غذا است .
•آب میوه جات را نیز هنگام خالی بودن معده یا عصر و یا در فواصل بین وعده های غذایی میل کنید .
•مصرف روزانه یک لیوان آب میوه در افزایش سلامت مفید است .
•میوه را همیشه با شکم خالی میل کنید هر گونه مخلوط کردن آن با مواد دیگر بخصوص غذاهای گوشتی خطرناک است و باعث تخمیر مواد در دستگاه گوارش و نفخ می شود حاصل این تخمیر و نفخ که در اثر قند میوه ها به وجود می آید ، باعث تشدید ضربان قلب و فشار دیافراگم و گستردگی دستگاه گوارش می شود و در این حالت دستگاه گوارش به یک کارخانه الکل سازی کوچک تبدیل می شود ، گاز کربنیک حاصل از تخمیر مواد در دستگاه گوارش ، به قلب فشار می آورد و باعث نابودی سلول های آن می شود ، این بیشترین عامل بیماری قلبی است . هرگز نباید میوه ای که زمان هضمش کوتاه است بعد از غذاهای دیر هضم خورد ، زیرا زمان گذر میوه از معده به تأخیر می افتد و باعث تخمیر مواد در معده و نغخ می شود .
•بهترین موقع میوه خوردن صبح است ، زیرا از ساعت چهار بامداد به بعد جریان دفع شروع می شود و نباید با مصرف غذاهای دیر هضم مانعاین جریان شویم .
•بهترین کمک کننده هضم غذا ، میوه ها آب دار است .
•تمام صبح را با میوه بگذرانید و هر وقت گرسنه شدید ، فقط به سراغ میوه بروید .
•آب هر میوه را که دوست دارید بگیرید و جرعه جرعه بنوشید ، اما نه آب ، میوه های بیرون که دارای مواد شیمیایی نگه دارنده هستند .
توجه داشته باشید آب ، میوه را باید فورا بنوشید و گرنه در مجاورت با هوا اکسیده و سمی می ود ، هم چنین اگر دندان هایتان وضعیت خوبی ندارند ، می توانید میوه ها را در دستگاه مخلوط کن له کنید به این صورت از تمام میوه و ویتامین ها و مواد معدنی اش استفاده می کنید .
•میوه سریع هضم می شود ، بدن به راحتی بهترین و پر ارزش ترین انرژی را دریافت کرده و بلافاصله از این انرژی برای بیرون راندن ته مانده و آشغال های مواد دیگر استفاده می کند در اثر همین خاصیت پاک کننده است که در مدت کمی چربی را آب می کند و بدن حالت طبیعی به خود می گیرد . باید بدانیم که فقط قندها انرژی بدن ( گلوکز ) و مغز را تأمین می کند نه پروتئین و مواد نشاسته ای ، چون پروتئین و مواد نشاسته ای هیچ کدام نمی توانند مستقیما به بدن یا مغز انرژی برسانند زیرا ابتدا به گلوکز تبدیل شوند و بعدا مورد استفاده ی سلول ها و بافت ها قرار گیرند .
•انرژی یعنی نیروی حرکتی و ما امروزه در اثر روش زندگی مخرب و طاقت فرسا دائما انرژی از دست می دهیم .
•تا آنجا که ممکن است از خوردن چای ، قهوه و کاکائو دوری گزینید . این ها هضم میوه را کاملا فلج می کنند .



آلبالو پاسخ #1 : am 11:05:13 - 09/02/11
آلبالو

طبیعت : میوه خام : کمی سرد و خشک * نیم رس : سرد و خشک * کاملا رسیده : گرم و تر
خواص : قند موجود در آلبالو برای بیماران دیابتی مضر نیست و باعث تقویت نطفه در مردان است ، افزایش اشتها ، بر طرف کننده تشنگی ، ضد تهوع ، ضد سنگ ( مغز هسته را کوبیده عصاره آن را جدا کرده و همراه رازیانه میل شود ) و همچنین قاعده آور است .
برای افراد دارای فشار خون بالا مفید است ، رفع خارش پوست ، تسکین اعصاب ، رفع یبوست ، بوی دهان ، اسهال و مقوی معده می باشد .
خواص شربت آلبالو : کاهش تب ، رفع ناراحتی کبد و ورم های مزمن روده ، معده و کلیه .
برای گرم مزاجان و مبتلایان به فشار خون و افرادی که چربی زیاد در شکم دارند سودمند است .




آلو پاسخ #2 : am 11:07:44 - 09/02/11
آلو


طبیعت : شیرین ، سرد و تر
حاوی : ویتامین C , B  , A قند و املاح معدنی
خواص : با فاصله کمی قلب از غذا : رفع سر درد و تب های صفراوی ، رفع تشنگی و حرارت دل ، رفع خارش بدن و همچنین معده های سرد
آلوی تازه : نقرص ، تصلب شرائین ، کم خونی , ضعف ، تقویت حافظه
آلو بخارا : خنک ، افراد مسن و ضعیف بهتر است آلوی پخته مصرف کنند ، سرشار از ویتامین C  , B , A ، قند سدیم ، معالجه یبوست ، رفع خارش .
آلو چه : برای اشخاص سرد مزاج و کسانی که نفخ شکم دارند مفید است و بی نظمی عادت ماهانه را تنظیم می کند .
آلو سیاه : نرم کننده ، مسکن حرارت درونی و حالت تهوع ، رفع سر گیجه ، درمان خارش عمومی بدن .




آناناس پاسخ #3 : am 11:10:52 - 09/02/11
آناناس



حاوی : آب ، مواد معدنی ( فسفر ، سدیم ، کلسیم ) ، ویتامین C , B , A
خواص : پادزهر تمام سموم ، کمک به افزایش ادرار ، خون ساز تصفیه خون ، معالجه ی چاقی و لاغر شدن ، زخم معده و روده ، کمک به هضم غذا ، ناراحتی های گلو ، تنظیم قاعدگی و تسریع بخشیدن به آن .
عصاره ی آن : رفع بی اشتهایی ، سوء هاضمه و کمبود ویتامین C



انار پاسخ #4 : am 11:14:10 - 09/02/11
انار



طبیعت : سرد و تر      انار شیرین : سرد و معتدل
حاوی : آب ، هیدرات های کربن ، املاح معدنی ( کلسیم ، فسفر ، آهن ، سدیم ، پتاسیم و ویتامین C
پیامبر خدا ( ص ) فرمودند : انار مٍهتر همه میوه هاست و هر کس بخورد ، چهل شب شیطان خویش را به خشم می آورد ، انار را با پیه آن بخورید چرا که شستشو دهنده ی معده است .
امام صادق ( ع ) در خوردن انار با کسی شریک نمی شدند .
خواص ؛ انار شیرین : ادرار آور ، موجب زیبایی چهره ، رفع بیماری های اعصاب ، راشیتیسم ، کم خونی ، ضد سرماخوردگی ، نطفه ی مرد را زیاد کرده و فرزند نیکو ، اگر انار را ناشتا بخوریم تا 40 روز قلب انسان روشن می ماند . رفع بوی بد دهان ، درمان لاغری شدید ، صاف شدن صدا ، تسکین سرفه ، بر طرف شدن زردی ، ضد ابتلا به دیابت ، شستشوی خون ، رفع اوره ، دفع سموم ، تعادل بدن .
انار ترش : با عث تسکین خارش و زیاده روی در خوردن آن سبب زخم معده می شود .
آب انار ترش غلیظ شده با کمی عسل : زخم داخل بینی و گوشت اضافی زخم ها را رفع می کند .
رب انار : ایجاد شادی ، رفع کننده ی التهاب افراد تب دار .
افراد سرد مزاج پس از خوردن انار می بایست زنجبیل دم کرده مصرف نمایند .
مضرات : در خوردن انار نباید زیاده روی کرد . مضر برای افرادی که دچار یبوست و یا نفخ معده هستند ، خوردن انار به عنوان دسر خوب نیست .



انجیر پاسخ #5 : am 11:16:23 - 09/02/11
انجیر


طبیعت : گرم و تر
حاوی : ویتامین B , A  قند
خواص : اهمیت این میوه به قدری است که در قرآن از آن سخن به میان آمده ، درمان بواسیر ، نقرس و سردی مزاج ، جهت رفع حرارت و تشنگی ، مقوی نیروی جنسی ، خنک کننده ی قلب ، باز کننده ی گرفتگی ها ، مقوی کبد ، ورم طحال ، رفع بواسیر ، ادرار آور ، سبب نرمی سینه ، رفع سرفه ، درمان سرد مزاجی ، رفع بوی بد دهان ، استخوانها را محکم می کند ، سم زدایی فوق العاده ، تقویت اعصاب ، نقرس ، درمان یبوست .
دم کرده ی برگ آن ( 25 تا 30 گرم در یک لیتر آب ) : معالجه ی سرفه اختلالات جریان خون ، تنظیم عادت ماهانه ( خوردن آن چند روز قبل از عادت ) ،  سرما خوردگی های شدید و تورم حنجره .  برگ انجیر کمی سمی است و بخور آن برای بواسیر درد ناک مفید است .
مضرات : برای دیابتی ها مفید نیست ، برای افراد چاق و مبتلایان به اختلال معده و روده مضر است ، زیاده روی در خوردن آن مضر است و خنثی کننده آن کرفس است .



انگور پاسخ #6 : am 11:20:53 - 09/02/11
انگور


طبیعت : گرم و تر
حاوی : آب ، املاح معدنی ، ویتامین و مواد قندی
خواص : انگور تازه نفخ دارد ، بهتر است انگور را دو روز در آفتاب بگذارید و بعد استفاده نمایید . تقویت عمومی بدن ، لاغری ، کم خونی ، سل ، یبوست ، بواسیر ، سیاه سرفه ، تقویت کبد ، ورم مفاصل ، رماتیسم نقرس ، سنگ کلیه ، مسمومیت ، عوارض فشار خون ، اختلالات پوستی ، گرم کننده بدن .
آب انگور : ورم کلیه ، ادرار آور ، نارسایی کبد ، ازدیاد اوره خون ، تقویت بعد از عمل جراحی ، ضعف ( کودکان لاغر ؛ صبح و عصر) ، زیاد شدن شیر زنان ، رفع تهوع زنان باردار .
شیره ی انگور : ضعف عمومی بدن
شیره ی انگور با کمی زعفران : رفع هم و غم و غضب شدید ، ضعف اعصاب که تا پایان بهبودی باید مصرف شود .
شیره ی انگور با کمی نمک : در رفع کک ومک
شیره ی انگور با کمی ختمی پخته شده : بر روی دمل و ورم
کشمش : کشمش بیشتر از اگور انرژی دارد بخصوص کشمش مویز از فواید بیشماری بر خوردار است .
پیامبر اسلام ( ص ) فرمودند : مویز ! چه نیکو خوراکی است ! پی را استحکام می بخشد ، بیماری را از بین می برد ، خشم را فرو می نشاند ، پروردگار را خشنود می سازد ، بوی دهان را خوش می سازد و رنگ را صفا می دهد ، خستگی را می برد و قلب را نیکو می سازد .
امام علی ( ع ) فرمودند : خوردن بیست و یک مویز سرخ در هر صبح ناشتا همه ی بیماری ها را دور می کند مگر مرگ را .
آبغوره : اسهال ساده ، التهاب دهان ، رفع زردی ، رفع لاغری ( 1 تا 2 قاشق بعد از غذا ) ، هضم غذا ، ضد اسهالب ، ادرار آور ، مقوی کبد .
مضرات : پوست انگور سرد و خشک است و خیلی هم دیر هضم و در روده تولید نفخ می کند .
مصرف زیاد : دل پیچه و اسهال
انگور سبز و نارس : اختلال معده ، نباید بعد از انگور آب سرد میل کنید .
هسته انگور : سرد ، خشک و ایجاد باد در معده های ضعیف .
مصرف مدام آب انگور : ایجاد سنگ کلیه ، رسوبات در دستگاه دفع ادرار و برای دیابتی ها مضر است .




به پاسخ #7 : am 11:23:33 - 09/02/11
به



طبیعت : به شیرین : کمی گرم و تر          به ترش : سرد و خشک           به ملس : معتدل
حاوی : آب ، ویتامین آ ، ث ، املاح معدنی ( کلسیم ، پتاسیم ، آهن ، نیاسین ، فسفر ) ، مواد قندی
پیامبر ( ص ) فرمودند : بوی پیامبران ، بوی به است ، بوی حوریه های آهو چشم بهشت ، بوی انگبین ، بوی فرشتگان ، بوی گل سرخ و بوی دخترم فاطمه ی زهرا ( س ) است .
خداوند هیچ پیغمبری را بر نیا نگیخته ، مگر این که از او بوی به می آمده است .
به بخورید و به زنان باردار خود بدهید تا فرزندانتان نکو باشند .
کسی که سه روز ناشتا به بخورد ، ذهن او صاف ، حلم وعلم او بسیار و از مکر شیاطین محفوظ می ماند .
خواص : قوه بینایی را زیاد ، محبت در دل ، بخیل را سخاوتمند و ترسو را دلیر ، معده را پاک ، ذهن را روشن ، نطفه را پاک و فرزند را نیکو می سازد ، ضد اسهال ، افزایش ادرار ، نشاط آور ، ضد افسردگی و وسواس ، تقویت اعمال معده ، تعادل اعصاب ، رفع ورم حاد روده ، اخلاط خونی ، خونریزیهای بواسیر ، تقویت رحم ، عرق را خوشبو و مانع سقط جنین می شود .
دم کرده ی به : در درمان ورم روده بزرگ و اسهال مؤثر است و هضم را آسان می کند .
دانه به ( بهدانه ) : رفع عطش و حرارت معده ، رفع گرفتگی صدا و کندی دندان ، تسکین سرفه ، دم کرده یا لعاب آن جهت رفع گلو درد مفید است .
دم کرده برگ درخت به : رفع چشم درد و آرامش اعصاب
مضرات : به شیرین و خام برای اشخاص گرم مزاج مضر است .




پرتقال پاسخ #8 : am 11:26:00 - 09/02/11
پرتقال

طبیعت : سرد و تر
حاوی : آب ، ویتامین D ، C ، B ، A و مواد معدنی
خواص : کاهش اسید خون و قلیایی شدن آن ، خاصیت ضد عفونی کننده ، تب بر ، پوست و آب آن مقوی معده ، باد شکن ، ضد تهوع ، ضد سم ، ادرار آور ، نرم کننده سینه ، رفع سرما خوردگی ، سوء  هاضمه ، ضد اسپاسم ، آرامش بخش ، ضد یبوست ، تقویت عمومی بدن ، کمک به جذب کلسیم ، ضد تشنّج ، معالجه خونریزی ، معده را سبک ، درمان لاغری ، افزایش قدرت اعصاب .
دم کرده برگ درخت : درمان بی خوابی ، آرامش اعصاب ، رفع میگرن ، کمک به هضم غذا ، رفع درد دل ، رفع تشنج ( قبل از غذا ).




توت سفید پاسخ #9 : am 11:28:34 - 09/02/11
توت سفید



طبیعت :
متعادل ، گرم و تر
حاوی : املاح معدنی و مواد چربی ، ویتامین C ، A
خواص : خون ساز ، گرفتگی ها را باز می کند ، ادرار آور ، زفع آبله و سرخچه ، تقویت نیروی جنسی ، تقویت کبد ، چاق کننده .
مضرات : در سرد مزاجان خون را فاسد می کند و ایجاد سردرد ، معده را مختل می سازد و از این رو سرد مزاجان باید با
 سکنجبین ترش بخورند .




 

ما را دنبال کنید

فیسبوک گوگل پلاس تویتر متا پرتال

منو کاربر

جستجو مشخصات پیغام های خصوصی انجمن

خدمات ما

متا آگهی متا دیزاین متا هاست متا اس ام اس

این صفحه در 0.378 ثانیه 26 نمایش داده شد.