آخرین ارسالها

#71
منابع آموزشی / کتاب الیوت داینامیک تریدینگ اث...
آخرین پست توسط Hooman Gh - می 05, 2012, 12:29:49 بعد از ظهر
کتاب الیوت داینامیک تریدینگ اثر رابرت ماینر، Dynamic Trading By Robert C Miner

سلام.

کتاب الیوت داینامیک تریدینگ اثر رابرت سی ماینر تقدیم به همه عزیزان علاقمند به الیوت و بازارهای مالی.
 
Dynamic Trading By Robert C Miner
DynamicTrading.jpg
#72
منابع آموزشی / کتاب هارمونیک تریدینگ (جلد 2),...
آخرین پست توسط Hooman Gh - می 05, 2012, 12:01:46 بعد از ظهر
Harmonic Trading : Volume 2

سلام.
جلد دوم کتاب هارمونیک تریدینگ اثر اسکات کارنی تقدیم به همه عزیزان علاقمند به بازارهای مالی.

Harmonic Trading of the Financial Markets : Volume Two
By Scott M Carney

harmonic trading volume 2.JPG

پترنهای هارمونیک، هارمونیک تریدینگ، الگو های هارمونیک، ترید هارمونیک، هارمونیک تریدینگ، اسکات کارنی، هارمونیک تریدینگ جلد 1، هارمونیک تریدینگ جلد 2
#73
منابع آموزشی / کتاب هارمونیک تریدینگ (جلد 1),...
آخرین پست توسط Hooman Gh - می 05, 2012, 11:42:19 قبل از ظهر
Harmonic Trading : Volume 1

سلام.
جلد اول کتاب هارمونیک تریدینگ اثر اسکات کارنی تقدیم به همه عزیزان علاقمند به بازارهای مالی.

Harmonic Trading of the Financial Markets : Volume One
By Scott M Carney

harmonic trading volume 1.JPG



پترنهای هارمونیک، هارمونیک تریدینگ، الگو های هارمونیک، ترید هارمونیک، هارمونیک تریدینگ، اسکات کارنی، هارمونیک تریدینگ جلد1، هارمونیک تریدینگ جلد 2
#74
اخبار بورس تهران / چگونه در بورس معامله و سرمایه ...
آخرین پست توسط Hooman Gh - می 01, 2012, 04:48:03 بعد از ظهر
نحوه معامله و سرمایه گذاری در بورس

امروزه علم سرمایه‌گذاری روندهای بازار سرمایه را تا حد قابل توجهی قابل پیش‌بینی کرده تا جایی که بسیاری، برمبنای پیشگویی‌های متخصصان، برای خرید یا فروش سهامشان تصمیم می‌گیرند که چگونه در بورس سرمایه گذاری کنند.

1 - تحلیل، بررسی و مشاوره‌ این مرحله گام‌اول برای سهامدار شدن


کسب دانش و اطلاعات کافی برای خرید سهام یک شرکت است. توجه کنید که سرمایه‌گذاری در بورس تهران یا فرا‌بورس یک کار تفریحی نیست و یک شغل علمی، حرفه‌ای و زمان‌بر است، بنابراین هر سهامداری باید قبل از آنکه تصمیم بگیرد سهام یک شرکت را خریداری کند باید اطلاعات کافی در مورد سهام آن شرکت به دست بیاورد. روش‌های علمی زیادی برای تحلیل قیمت یک سهم وجود دارد که می‌تواند شما را برای خرید سهام یک شرکت یاری دهد. اصولا در دنیا 3روش اساسی برای خرید سهام یک شرکت وجود دارد: 1- روش تکنیکال 2- روش فاندامنتال (تحلیل بنیادی) 3- روش مدرن اداره سبد سهام که تقریبا بیشتر روش‌های دیگر زیرمجموعه‌ای از این سه روش تلقی می‌شوند. نکته اساسی دیگر برای خرید سهام یک شرکت، توجه به گزارش‌های مالی یک شرکت و همچنین پیگیری مداوم خبر‌های مربوط به بازار سرمایه، شرایط سیاسی و اقتصادی و خبر‌های مربوط به‌خود آن شرکت است. توجه داشته باشید که هرگز اسیر هیجان و جو روانی بازار نشوید و هرگز بدون تحقیق و بررسی و فقط به توصیه یک دوست، سهام نخرید.

2 - مراجعه به کارگزار دارای مجوز از بورس اوراق بهادار

شما نمی‌توانید به‌طور مستقیم اقدام به خرید سهام یک شرکت در بورس یا فرا بورس کنید، برای این کار لازم است سفارش خود را به یک کارگزار بدهید تا آن کارگزار سهام مورد نظر شما را خریداری کند. در واقع کارگزار حلقه ارتباطی و حلقه واسط بین بورس و سهامداران است. انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران از طریق کارگزاران انجام می‌شود. این کارگزاران در انجام معاملات نقش نماینده خریدار یا فروشنده را ایفا می‌کنند. کارگزاران دارای مجوز کارگزاری از سازمان بورس و عضو بورس هستند. همه کارگزاران موظف به انجام وظایف خود در چارچوب قوانین و مقررات موجود هستند و سرمایه‌گذار می‌تواند برای معاملات اوراق بهادار کارگزار خود را با توجه به معیارهایی از قبیل انجام به موقع سفارش، دادوستد سهام با مناسب‌ترین قیمت و نحوه ارائه خدمات جانبی انتخاب کند.

3 - دریافت کد سهامداری

از آنجا که دادوستد اوراق بهادار با استفاده از سیستم رایانه‌ای و براساس کد خریدار و فروشنده انجام می‌شود، لازم است همه خریداران و فروشندگان دارای کد سهامداری منحصر به‌خود باشند تا کارگزار بتواند براساس آن به خرید و فروش اوراق بهادار بپردازد. کد معاملاتی، شناسه‌ای 8 کاراکتری است که براساس مشخصات و اطلاعات فردی سرمایه‌گذار - از جمله کد ملی وی - و به‌صورت ترکیبی از حرف و عدد تعیین می‌شود. این کد در واقع از 3حرف اول نام خانوادگی و یک عدد تصادفی، تشکیل شده است. کد معاملاتی سرمایه‌گذار منحصر به فرد است و هر سرمایه‌گذار یک کد معاملاتی دارد. دریافت کد معاملاتی از طریق کارگزار و با ارائه مدارک شناسایی (کپی شناسنامه و شماره ملی) و فقط برای یک‌بار انجام می‌شود.

4 - دریافت فرم دستور خرید و نکاتی که در پر کردن فرم دستور خرید باید به آن توجه کرد

پس از آنکه سهم مورد نظر خود را براساس تحلیل، انتخاب و برای خرید سهام به یک شرکت کارگزاری مراجعه کردید باید فرم مخصوص خرید سفارش سهام را از کارگزار دریافت کنید تا از طریق آن سهم مورد نظرتان را سفارش دهید. در این فرم اطلاعات مورد نیاز اعم از مشخصات شرکت کارگزاری، مشخصات سرمایه‌گذار، نام، تعداد و قیمت اوراق بهادار و چگونگی پرداخت یا دریافت وجه قید می‌شود. تعیین قیمت اوراق بهادار با مشتری است و مشتری می‌تواند خرید یا فروش اوراق بهادار را در قیمت مشخصی تقاضا کند یا اینکه تعیین قیمت را به کارگزار و شرایط بازار واگذار کند. در واقع سهامداران باید به این نکته توجه کنند در صورتی که قیمت مورد نظر خود را در فرم قید نکنند، کارگزار این سهام را به قیمت روز بازار خریداری می‌کند و ممکن است به قیمت بالاتری سهام مورد نظر را برای سهامدار خریداری کند و سهامدار کنترلی روی قیمت مورد نظر خود نداشته باشد.

5 - واریز وجه به حساب کارگزار

پس اعلام تصمیم نهایی خرید سهام به کارگزار و تکمیل فرم‌های مربوط به سفارش خرید، کارگزار مربوطه یک شماره حساب بانکی به سهامدار اعلام خواهد که باید وجه مربوط به خرید سهام به این شماره حساب واریز شود، چنانچه پس از خرید سهام رقم واریز شده کمتر یا بیشتر از مبلغ کل سهام باشد مابه‌التفاوت آن با سهامدار محاسبه خواهد شد.

6 - دریافت برگه گواهی خرید سهام

پس از آنکه کارگزار، سهام یک شرکت را خریداری کرد و کلیه مدارک نقل و انتقال آن سهام مورد تایید مراجع مربوط رسید، یک گواهی یا سند برای سهامدار صادر می‌شود که معرف مالکیت سهام آن شرکت است. این برگه معمولا در طول یک دوره دو هفته‌ای یا شاید بیشتر صادر می‌شود و هر سهامدار می‌تواند با مراجعه به کارگزار خود برگه گواهی خرید سهام را دریافت کند. در این برگه کد سهامداری، نام سهامدار و همچنین میزان سهام خریداری شده درج شده است.

7 - مرجع شکایت از کارگزار

ممکن است سهامداران در فرایند خرید و فروش سهام با مشکلاتی مواجه شوند؛ چنانچه ضرر و زیانی به هریک از سهامداران وارد شود که ناشی از کوتاهی یک کارگزار بوده، سهامدار می‌تواند به مراجع رسیدگی به شکایت از کارگزاران مراجعه کند. در درجه اول سهامدار می‌تواند به کانون کارگزاران مراجعه کند تا از این طریق مشکل خود را حل و فصل کند و درصورتی که نظرش تامین نشد می‌تواند ازطریق مراجع بالاتر نظیر سازمان بورس و اوراق بهادار موضوع شکایت خود را پیگیری کند.

8 - نحوه دنبال کردن روند قیمت سهام

یکی دیگر از وظایف سهامداران، پیگیری روند قیمت سهام شرکتی است که سهام آن را خریداری کرده‌اند.سهامداران می‌توانند روند روزانه قیمت سهام شرکت خود را مستقیما از سایت بورس تهران و فرا بورس به آدرس‌های http://www.irbourse.com/ و http://www.irfarabourse.com/ پیگیری و دنبال کنند. در هرکدام از این سایت‌ها بخشی وجود دارد با عنوان آمار معاملات که نوسان روزانه قیمت سهام شرکت‌ها را نشان می‌دهد. سهامدارانی که دسترسی به اینترنت ندارند می‌توانند از طریق مراجعه به تالار بورس تهران در خیابان حافظ یا تالار‌های منطقه واقع در شهرستان‌های محل اقامت خود از طریق تابلوی معاملات قیمت سهام مورد نظر خود را بررسی کنند. همچنین روزنامه‌های کثیرالانتشار هم جدول معاملات بورس را به‌صورت روزانه منتشر می‌کنند.

9 - توجه به اطلاعیه‌های صادر شده در بورس

نکته مهم دیگر برای هر سهامدار، بازخوانی اطلاعیه‌هایی است که ازسوی نهاد ناظر بازار یا مدیر معاملات منتشر می‌شود. شرکت‌های بورس عموما گزارش‌های مالی خود را به‌صورت 3 ماهه، 6 ماهه، 9 ماهه و یکساله منتشر می‌کنند که حاوی نکات بسیار مهمی برای یک سهامدار است. سرمایه‌گذاران از طریق مطالعه و بررسی گزارش‌های مالی یک شرکت می‌توانند به‌نحوه سود و زیان یک شرکت، برنامه‌های آینده و برنامه سودآوری یک شرکت پی ببرند.

10 - برگزاری مجمع عمومی عادی سالانه و دریافت سود نقدی


مدیران شرکت‌های بورس موظفند در پایان سال مالی خود آخرین اقدامات انجام شده در سال مالی گذشته و همچنین برنامه‌های شرکت را برای سال آینده به سهامداران توضیح دهند. مدیرعامل یک شرکت بورسی باید درباره افزایش یا کاهش سود سالانه یک شرکت و نحوه صرف هزینه‌ها و چگونگی ایجاد درآمد به سهامداران پاسخ دهد. مجمع عمومی یک شرکت بهترین محل برای رویارویی با مدیران مجموعه است که سهام آن در دست شماست. هیأت‌مدیره و مدیرعامل آن شرکت باید پاسخگوی سؤالات شما باشند. نکته‌ای که سرمایه‌گذاران باید به آن در مجامع عمومی سالانه شرکت‌ها توجه کنند، به غیر از گزارش‌های مالی، گزارش حسابرس قانونی شرکت است.

11 - دریافت سود نقدی

هیأت‌مدیره هر شرکت بورس در پایان هر مجمع میزان سود تقسیمی بین سهامداران را مشخص می‌کند و سهامداران می‌توانند در زمان برگزاری مجمع عمومی یک شرکت در مجمع حاضر شوند و از سیاست تقسیم سود آن شرکت مطلع شوند. مطابق قانون تجارت هر شرکتی موظف است ظرف 6ماه سود سهامداران را تقسیم کند. یکی از متغیرهایی که نزد اهالی بازار اهمیت ویژه‌ای دارد، سود تقسیمی است، گرچه نوسان گیرهای بازار در پی سود‌های تقسیمی نبوده و بیشتر دنبال تغییرات قیمت سهام هستند. تجربه نشان داده که سود تقسیمی بر قیمت جاری سهام تاثیر‌گذار است؛ در واقع قیمت سهم تابعی از روند سودآوری و تقسیم سود است. نحوه تقسیم سود از اهمیت بسیاری برخوردار است و باید دید که شرکت چه سیاستی در قبال سود اتخاذ می‌کند؛ آیا به افزایش سرمایه دست خواهد زد یا سود را اندوخته خواهد کرد و یا پرداخت نقدی به سهامداران را درنظر دارد؟

همشهری
#75
اخبار بورس تهران / بورس اوراق بهادار به چه معنا ا...
آخرین پست توسط Hooman Gh - می 01, 2012, 04:47:23 بعد از ظهر
بورس اوراق بهادار چیست؟

بورس اوراق بهادار به معنی یک بازار متشکل و رسمی سرمایه است که در آن خرید و فروش سهام شرکت‌ها یا اوراق قرضه دولتی و یا مؤسسات معتبر خصوصی، تحت ضوابط، قوانین و مقررات خاصی انجام می‌شود.

مشخصه مهم بورس اوراق بهادار، حمایت قانون از صاحبان پس‌اندازها و سرمایه‌های راکد و الزامات قانونی برای متقاضیان سرمایه است.
بورس اوراق بهادار که به‌عنوان نبض اقتصاد کشور مورد توجه تحلیل‌گران اقتصادی است، از سویی مرکز جمع‌آوری پس‌اندازها و از سوی دیگر، مرجع رسمی و مطمئنی است
که دارندگان پس‌اندازهای راکد می‌توانند محل به نسبت مناسب و ایمن سرمایه‌گذاری را جست‌وجو کرده و وجوه مازاد خود را برای سرمایه‌گذاری در شرکت‌ها به کار اندازند
یا با خرید اوراق‌قرضه دولت‌ها و شرکت‌های معتبر، از سود معین و تضمین شده‌ای برخوردار شوند.

بازار اوراق بهادار در واقع مکمل بخش بانکی در تأمین نیازهای مالی بنگاه‌های خصوصی و دولتی است. وجود یک بازار اوراق بهادار که در چارچوب مکانیزم بازار عمل کند می‌تواند
در تخصیص بهینه منابع مالی کاراتر عمل کند. شاهد مدعا اینکه کشورهایی که دارای بازار سرمایه(بورس) تکامل یافته‌تر بوده‌اند، توانسته‌اند رشد اقتصادی زیادتر‌ی داشته باشند.
سیستم بانکی نیز با استفاده از مکانیزم اوراق بهادار می‌تواند نقدینگی مورد نیاز خود را به‌دست آورده و تکافوی سرمایه خود را بهبود بخشد.

وظیفه اصلی بورس اوراق بهادار، فراهم‌آوردن بازاری شفاف و منصفانه برای دادوستد اوراق بهادار پذیرفته شده و همچنین سیستمی مناسب برای نظارت بر جریان دادوستد، عملیات بازار و فعالیت اعضای آن است.
در این راستا، یک بورس اوراق بهادار به‌طور متعارف، مسئولیت‌های زیر را برعهده خواهد داشت:

1 - پذیرش یا لغو پذیرش اعضا شامل کارگزاران، معامله‌گران، بازارگردانان و مشاوران و مدیران سرمایه‌گذاری
2 - پذیرش یا لغو پذیرش ابزارهای مالی قابل دادوستد در بورس
3 - فراهم آوردن یک سیستم دادوستد مناسب و کارآمد
4 - فراهم آوردن یک سیستم مناسب و کارآمد برای تسویه و پایاپای دادوستد
5 - فراهم آوردن یک سیستم مناسب برای نظارت بر جریان دادوستد، عملیات بازار و فعالیت اعضا
6 - فراهم آوردن امکانات و تسهیلات لازم برای توزیع و انتشار اطلاعات مربوط به دادوستد و نیز سایر اطلاعات لازم برای تصمیم‌گیری درباره دادوستد اوراق بهادار.

بورس اوراق بهادار به‌عنوان یک بازار منسجم و سازمان یافته، مهم‌ترین متولی جذب و سامان دادن صحیح منابع مالی سرگردان است و با جمع‌آوری نقدینگی جامعه و فروش سهام شرکت‌ها، ضمن
به حرکت درآوردن چرخ‌های اقتصاد جامعه از طریق تأمین سرمایه‌های موردنیاز پروژه‌ها، کاهش دخالت دولت در اقتصاد و نیز افزایش درآمدهای مالیاتی، منافع اقتصادی چشمگیری به ارمغان ‌می‌آورد
و در کنار آن، اثرات تورمی ناشی از وجود نقدینگی در جامعه را نیز از بین می‌برد.

از نظر اقتصاد خرد، بورس یک نمونه بسیار نزدیک به بازار رقابت کامل است. کالاها در بورس همگن هستند و به‌دلیل وجود مقدار زیادی خریدار و فروشنده در آن و همچنین آزادی ورود و خروج نیروها، قیمت‌های تعیین شده بسیار نزدیک به قیمت‌های تعادلی است.
بورس اوراق بهادار با ایجاد فضای رقابتی به‌عنوان ابزاری اقتصادی، باعث می‌شود که شرکت‌های سودده، بتوانند از طریق فروش سهام به تأمین مالی بپردازند و برعکس شرکت‌های زیان‌ده به‌طور خودکار از گردونه خارج شوند.
بدین‌ترتیب با چنین تفکیکی، بازار می‌تواند به تخصیص مطلوب منابع بپردازد.نخستین بورس اوراق بهادار جهان، در سال 1460میلادی در کشور بلژیک به‌وجود آمد.
بورس لندن از سال1801 آغاز به کار کرد که ابتدای امر اوراق بهادار خارجی و داخلی در آن مورد دادوستد قرار می‌گرفت. بورس نیویورک اواخر قرن نوزدهم تأسیس شد و
از نظر حجم معاملات و اهمیت در بازار سرمایه آمریکا، در مقام اول قرار گرفت و درحال حاضر نیز بزرگ‌ترین بورس اوراق بهادار جهان است.

همشهری
#76
سیگنالهای کمتر از 1 به 1 / سایر نمادها
آخرین پست توسط fxmeta - می 01, 2012, 04:41:38 بعد از ظهر
سلام.
سیگنالهای نمادهای فوق در این بخش ارائه می شوند.
#77
سیگنالهای بدون استاپ / سایر نمادها
آخرین پست توسط fxmeta - می 01, 2012, 04:40:54 بعد از ظهر
سلام.
سیگنالهای نمادهای فوق در این بخش ارائه می شوند.
#78
سیگنالهای 1 به 1 / سایر نمادها
آخرین پست توسط fxmeta - می 01, 2012, 04:40:41 بعد از ظهر
سلام.
سیگنالهای نمادهای فوق در این بخش ارائه می شوند.
#79
سیگنالهای 2 به 1 / سایر نمادها
آخرین پست توسط fxmeta - می 01, 2012, 04:40:35 بعد از ظهر
سلام.
سیگنالهای نمادهای فوق در این بخش ارائه می شوند.
#80
سیگنالهای بیشتر از 2 به 1 / سایر نمادها
آخرین پست توسط fxmeta - می 01, 2012, 04:39:45 بعد از ظهر
سلام.
سیگنالهای نمادهای فوق در این بخش ارائه می شوند.