گیاه پخته خواریکسانی که علاقه به طول عمر توام با تندرستی دارند، و می خواهند از رژیم خام گیاهخواری استفاده نمایند، ولی نمی توانند یک دفعه ذائقه و عادت چندین ساله خود را تغییر دهند، بهتر است که ابتدا به مدت یک ماه یا بیشتر از روش گیاه پخته خواری (غذاهای بخارپز بدون استفاده از گوشت ها و سرخ کردنی ها) استفاده نموده، سپس با عزمی راسخ و اراده ای قوی، خام گیاهخواری را شروع نمایند. لذا چند نمونه از غذاهای گیاه پخته خواری را که در آن ها گیاهان باید بوسیله حرارت کم، بخارپز شوند عرضه می نماییم و خودتان با همین روش، می توانید سلیقه به کار برده و غذاهای متنوع دیگری تهیه نمایید.
نکته:
غذا را باید با سالاد سبزی شروع و با سالاد میوه حتی اگر یک سیب درختی باشد به پایان برسانید.
جعبه متن
منبع: کتاب تغذیه و درمان طبیعی نویسنده: عبدالمجید شکوه (طبیب گیاه درمانی و تغذیه طبیعی)
خام گیاهخواری، گیاهان دارویی، تندرستی، سلامتی، پخته خواری، غذاهای بخارپز، رژیم خام گیاهخواری، طول عمر، داروهای گیاهی، پزشکی، سنتی، طبیعی، رژیم خام گیاهخواری، درمان بیماری،گیاهان، گیاه درمانی، پیشگامان متا
خوراک کرفسمواد لازم:کرفس
لوبیا چیتی 15 گرم برای هر نفر
پیاز
ادویه مورد نظر
گوجه فرنگی یا لیمو عمانی
نمک
آب
طرز تهیه:لوبیا چیتی را به مدت 24 ساعت در آب سرد خیس نمایید و یک عدد پیاز (تقریباً 50 گرم برای هر نفر) را خرد نموده و با آب سرد بپزید.
ساقه و برگ کرفس را به طور مخلوط مانند مانند سبزی های خورش سبزی، خرد نموده و با یک عدد پیاز بزرگ خرد شده در مقدار کمی آب سرد بخارپز نمایید.
پس از این که مقدار دلخواه گوجه فرنگی و یا لیمو عمانی سوراخ شده و نمک را اضافه نمودید خوب به هم بزنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد تا لعاب دهد و مقدار لازم روغن مایع در موقع خوردن اضافه نموده و میل نمایید.
جعبه متن
منبع: کتاب تغذیه و درمان طبیعی نویسنده: عبدالمجید شکوه (طبیب گیاه درمانی و تغذیه طبیعی)
خام گیاهخواری، گیاهان دارویی، تندرستی، سلامتی، پخته خواری، غذاهای بخارپز، رژیم خام گیاهخواری، طول عمر، داروهای گیاهی، پزشکی، سنتی، طبیعی، رژیم خام گیاهخواری، درمان بیماری،گیاهان، گیاه درمانی، پیشگامان مت