2023-07-20_001804.jpg
مواد لازم :
میگو پاک شده 300 گرم
برنج ابکش شده 3 پیمانه
پیازدرشت رنده شده 1 عدد
سیر رنده شده 3 حبه درشت
سیب زمینی حلقه ای برای ته دیگ
زیره و کاری 4/1 قاشق چایخوری
زرد چوبه خالص نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیاز و سیرهای رنده شده را در روغن تفت میدهیم تا طلائی شود سپس میگوها را اضافه کرده و کمی تفت دهید بعد نمک و فلفل و سایر ادویه ها را اضافه کنید تا همراه سایر مواد سرخ شده و عطر انها خارج شود.
سیب زمینیها را کف قابلمه چیده و مقداری از برنج ابکش شده را روی ان بریزید و یک لایه از میگوی سرخ شده اضافه کنید و همین کار را تا تمام شدن کل مواد تکرار کنید سپس مقداری روغن روی برنج ریخته و بگذارید برنج دم بکشد بعد از 45دقیقه غذا اماده است.