مراقب وابستگی فرزندتان به عروسک باشید!
11.jpg
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره كشور گفت: وابستگی شدید به عروسك مانعی جدی برای رشد عاطفی و اجتماعی كودك محسوب می شود.
دکتر غلامعلی افروز افزود: به طور كلی بازیهای تخیلی، نمایشی و گروهی میتواند نقش قابل توجهی در رشد ذهنی، عاطفی و اجتماعی كودكان داشته باشد. وی ادامه داد: بازی برای كودكان خردسال همانند حوضچه برای ماهیهای كوچك است و آنچه كه بیش از هر چیز مهم است، احساس خوشایند و نشاطی است كه از آن بهره میبرند.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره كشور اضافه كرد: عموماً بچهها از همبازی مهربان، پراحساس و با انعطاف بیشتر لذت میبرند. وی اظهار داشت: علت این كه بعضی از كودكان بیش از حد به عروسك علاقهمند میشوند، این است كه با اقتدار و برتری كامل با عروسك بازی میكنند و عروسك را به هر شكل و حالتی كه دوست دارند، در میآورند، بدون این كه از طرف عروسك با رفتارهای تند و قهرآمیز مواجه شوند.
دکتر افروز ادامه داد: والدین باید توجه داشته باشند که وابستگی شدید به عروسك میتواند، مانع جدی برای رشد عاطفی و اجتماعی كودك محسوب شود. وی تأکید کرد: كودكان دوست دارند كه رفتارشان همیشه مورد توجه، تأیید و تشویق والدینشان قرار گیرد و متأسفانه زمانی كه بعضی از پدرها و مادرها به دلایل عدیده از جمله اشتغال مستمر در خارج از خانه، فشارهای اقتصادی، اختلالات خانوادگی، عصبانیتها و پرخاشگریها نمیتوانند، رابطه عاطفی منطقی مستمر و پایداری با فرزندان خود داشته باشند، شاهد بسیاری از اختلالات رفتاری در كودكان هستیم و این در حالی است که در این شرایط کودکان به عروسکشان پناه می برند.[/size]