افزایش ضریب هوشی کودکان با مصرف ماهی
بر اساس تحقيقات پژوهشگران موسسه ملي تحقيقات بهداشتي آمريكا، مصرف ماهي و ديگر غذاهايي دريايي دردوران بارداري موجب باهوشتر شدن كودكان و رشد بهتر مهارتهاي آنان ميشود.
به گزارش رويترز، مصرف ماهي و غذاهاي دريايي در هفته كمتر از 340 گرم (ميزان سفارش شده سازمانهاي بهداشتي آمريكا)، كودكان آنها را از ابتلا به مشكلات رشدي محافظت نميكند.
اين درحالي است كه زناني كه غذاي دريايي مصرف نميكنند درواقع با محروم كردن كودكان خود از مواد غذايي لازم وحياتي رشد مغزي آنها، به نوزادان خود آسيب وارد ميكنند.
در اين تحقيق كه در دانشگاه بريستول انجام شد، كودكاني كه مادرانشان در دوران بارداري ماهي بیشتری مصرف ميكنند، مهارتهاي ارتباطي و اجتماعي بهتري داشته و در سن 7 سالگي بهتر رفتار كرده و در سن هشت سالگي از ضريب هوشي كلامي بالاتري برخوردارند.