انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع غذا های محلی => نويسنده: maxim354 در بعد از ظهر 23:54:08 - 08/30/11

عنوان: شولی یزد ( غذای محلی ایرانی – یزد )
رسال شده توسط: maxim354 در بعد از ظهر 23:54:08 - 08/30/11
شولی یزد ( غذای محلی ایرانی – یزد )

مواد لازم ؛
سبزی ( تره ، جعفری ، شوید و اسفناج یا برگ چغندر تازه )   یک   کیلو
آرد گندم                                                                                 نصف لیوان
عدس                                                                                      نصف لیوان
پیاز 1 عدد
روغن  سه قاشق غذا خوری
چغندر   دو عدد
نعناع خشک    یک قاشق غذا خوری
سرکه به میزان دلخواه
آب ، نمک  به مقدار لازم
زردچوبه و فلفل  به مقدار لازم

طرز تهیه ؛
•   سبزی ها را پاک کرده ، شسته و خرد کنید و با عدس ، نمک ، زردچوبه و چغندر یا رنده شده و با آب به میزانی که روی سبزی ها را بپوشاند بگذارید تا یک ساعت بپزید .
•   پیاز را ریز کرده و در روغن سرخ کنید وقتی به رنگ طلایی در آمد مقدار کمی زردچوبه و نعناع خشک به آن اضافه و فوری خاموش کنید تا نسوزد .
•   بعد از پخت سبزی و چغندر و عدس به آردی که آماده کرده اید دو لیوان آب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آب و آرد به حالت ارده در آید . ( اگر ناصافی داشت باید از صافی عبور دهید . )
•   مایع را به سبزی ها اضافه کنید و مرتب بهم بزنید تا جوش بیاید .
•   نمک شولی را بچشید و در صورت کم بودن به آن نمک اضافه کنید .
•   حالا پیاز داغ و نعناع داغ را به آن اضافه کنید و منتظر شوید چند جوش بزند تا بوی خامی آرد کاملا از بین برود .
•   در آخر فلفل و سرکه را اضافه کنید و بگذارید  تا یک جوش بخورد و سپس آن را خاموش کنید .
•   اگر تمایل دارید می توانید کمی شکر به عنوان چاشنی به آن اضافه کنید .